انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه نصب مجدد اوبونتو با حفظ اطلاعات شخصی  (دفعات بازدید: 1376 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
می خواستم بدونم چطوری میشه اوبونتو رو مجددا نصب کرد و اطلاعات home و سایر اطلاعات رو حفظ کرد اما فایل های سیستمی رو حذف کرد. لطفا کامل توضیح دهید.
متشکرم
ارزش هرکس به اندازه چیزی است که آن را نیکو می داند.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
منم یه سوال دارم میشه شاخه home رو رو درایو fat یا ntfs گذاشت؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
می خواستم بدونم چطوری میشه اوبونتو رو مجددا نصب کرد و اطلاعات home و سایر اطلاعات رو حفظ کرد اما فایل های سیستمی رو حذف کرد. لطفا کامل توضیح دهید.
متشکرم
دوست عزیز،
اگر شما دایرکتوری home رو جدا از Root ساخته باشید، واسه نصب مجدد دیگه نیاز نیستش که /home رو فرمت کنید. همون root رو فرمت کنید و سیستم رو رو اون نصب کنید و موقع نصب همون دایرکتوری /home قبلی رو به /home مونت کنید. اگر هم همچین کاری نکردید، اگه تو هاردتون جا دارید، یه درایو بسازید(Ext3 یا Ext4 باشه و ترجیحا Ext4. در مورد اون سوال دومتون که گفتید home میتونه ntfs و fat باشه یا نه نظر دقیقی ندارم، اما فکر کنم که نمیشه) بعد اطلاعات home الان رو توش copy کنید. بعدا موقع نصب کل root رو فرمت کنید و واسه home این درایو جدید رو به /home مونت کنید.
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
من تو سیستمم دو پارتیشن مجزای دیگه برای var و tmp جدا کرده بودم با حجم چند گیگ. آیا لازمه که اونا رو هم فرمت کنم؟
ارزش هرکس به اندازه چیزی است که آن را نیکو می داند.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
اگه برای home یک پاتیشن جدا ساخته باشیم میتونیم بعد از نصب فرمتش کنیم یا فرمتش رو تغییر بدیم؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
من تو سیستمم دو پارتیشن مجزای دیگه برای var و tmp جدا کرده بودم با حجم چند گیگ. آیا لازمه که اونا رو هم فرمت کنم؟
سلام دوست عزیز.
من دقیقا نمیدونم که واسه نصب نسخه جدید آیا باید var و tmp حتما دوباره ریخته بشن یا نه. بهتره که از دوستان با تجربه تر بپرسید. اما به نظر من حداقل var لازمه که دوباره ریخته بشه(دقیقا نمیدونم)
دوستان خفن کمک =D>
نقل‌قول
اگه برای home یک پاتیشن جدا ساخته باشیم میتونیم بعد از نصب فرمتش کنیم یا فرمتش رو تغییر بدیم؟
دوست عزیز شما با پارتیشن هات هر کاری میتونید بکنید. همون موقع نصب هم میتونید پارتیشن home رو فرمت کنید.بعد از نصب اگه بخواید فرمت کنید نمیدونم از تو خود سیستم میشه فرمتش کرد و بعد دوباره mount کردش یا نه، چون ممکنه که یه سری از تنظیمات از بین برن و ممکنه سیستم درست کار نکنه(باز اینا رو من تجربه نکردم و تنها فکر میکنم این طور باشه. پس با اطلاع دقیق اگه خواستید این کارو بکنید). اما کلا این پارتیشن home رو جدا میسازن که موقع نصب سیستم جدید مجبور نشیم که همش رو دوباره پاک کنیم. چون اگه پارتیشن جدا واسش نسازیم، home تو همون پارتیشن root میسازه واگه یه موقع شما خواستید سیستم رو عوض کنید مجبورید که کل زندگیتون رو که تو home هستش رو پاک کنید :o

این پیام رو واسه بار سوم نوشتم. این اوبونتو من بعضی وقت ها عجیب میره رو اعصاب و هنگ میکنه :-s. مجبور شدم برم تو windows این پست رو بدم!! :'(  (Shame on me)
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion