انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند تا سوال درباره نسخه مینت (mint)  (دفعات بازدید: 3311 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
چند تا سوال درباره نسخه مینت (mint)
« : 02 دی 1389، 07:38 ب‌ظ »
سلام
چند وقته که دنبال یه توضیع مناسب میگردم برای کار های معمولی اوبونتو خوب بود با اوبونتو هم لینوکسی شدم
ولی زیاد دلچسب نبود مثلا بعد از نصب همیشه باید یه عالم برنامه و ابدیت انجام بدم یا بتونم استفاده کنم
دیروز به طور کاملا اتفاقی نسخه مینت رو دانلود کردم درباره اش خوندم که بر پایه اوبونتوهه ولی خیلی سبک تره باگ هم کمتر داره حتی برای خوندن فیلم نیاز به اینترنت و دریافت کدکت هم نیست
حالا سوال من اینه که چرا اوبونتو یکی از پر طرفدارترین نسخه ها هست ولی من مینت نه (یا شاید هم باشه ولی من تو این ۱ سالی که با لینوکس کار میکنم بیشتر از ۴-۵ بار هم اسمش رو نشنیدم؟)

سوال ۲ چون این نسخه بر پایه اوبونتو هست باید برنامه های اوبونتو هم روش نصب بشه؟ درسته؟
سوال ۳ مشکلات این توضیع چیه؟ و چرا اکثرا اوبونتو رو به مینت ترجیح میدند؟

چند ویژگی مهم مینت رو هم بگید دیگه ما شرمنده کردید ممنون
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ به: چند تا سوال درباره نسخه مینت (mint)
« پاسخ #1 : 02 دی 1389، 07:59 ب‌ظ »
برنامه های ابونتو روی مینت نصب می شود و بلعکس.

مشکل:

از برخی از برنامه ها استفاده می کند که mp3‌ را که یک فرمت با لایسنس غیر از GPL است می خواند.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #2 : 02 دی 1389، 08:06 ب‌ظ »
حالا سوال من اینه که چرا اوبونتو یکی از پر طرفدارترین نسخه ها هست ولی من مینت نه (یا شاید هم باشه ولی من تو این ۱ سالی که با لینوکس کار میکنم بیشتر از ۴-۵ بار هم اسمش رو نشنیدم؟)

چه کسی گفته Mint پرطرفدار نیست؟! ubuntu یک برند جهانی با پشتوانه شرکت بزرگی به نام کنونیکال هست. طبیعیه که انتشار اوبونتو سر و صدا به پا میکنه.Mint نسخه ی بهینه سازی شده از اوبونتو هست و توسط یک تیم توسعه چند نفره توسعه داده میشه. پس تاثیر تبلیغاتی و اسم جهانی ubutnu رو نداره.
اینکه شما اسمش را کم دیده اید دلیل بر ناشناخته بودن این توزیع نیست. مدت هاست که Mint از رده سوم جدول Distrowatch پایین تر نیومده.

نقل‌قول
سوال ۲ چون این نسخه بر پایه اوبونتو هست باید برنامه های اوبونتو هم روش نصب بشه؟ درسته؟
بله . هر دو debian بیس هستند  و بسته های deb. روی هر دو نصب می شوند.

نقل‌قول
جدیدترین نسخه Mint که 10 هستش تا اینجا من باهاش کار کردم هیچ مشکل و باگ وحشتناکی نداشته و همه چیز عالی کار میکنه.
اینکه چرا اکثرا اوبونتو را به مینت ترجیح می دهند کاملا شخصی و سلیقه ای هست. اوبونتو خیلی معروف تر از مینت هست.و حتی خیلی از کسانی که کاربر لینوکس نیستند و اسم لینوکس رو می شنوند اولین چیزی که به یاد می آورند نام ubuntu هست.پس طبیعیه که بیشتر به طرفش میرن.

نقل‌قول
چند ویژگی مهم مینت رو هم بگید
کامل ترین Review از لینوکس مینت 10 را اینجا بخوانید:
http://www.dedoimedo.com/computers/linux-mint-julia.html

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
« پاسخ #3 : 02 دی 1389، 09:46 ب‌ظ »

از برخی از برنامه ها استفاده می کند که mp3‌ را که یک فرمت با لایسنس غیر از GPL است می خواند.

یعنی چی؟
از بابت جواب هاتون بسیار ممنون
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #4 : 02 دی 1389، 11:07 ب‌ظ »
سلام
چند وقته که دنبال یه توضیع مناسب میگردم برای کار های معمولی اوبونتو خوب بود با اوبونتو هم لینوکسی شدم
ولی زیاد دلچسب نبود مثلا بعد از نصب همیشه باید یه عالم برنامه و ابدیت انجام بدم یا بتونم استفاده کنم
دیروز به طور کاملا اتفاقی نسخه مینت رو دانلود کردم درباره اش خوندم که بر پایه اوبونتوهه ولی خیلی سبک تره باگ هم کمتر داره حتی برای خوندن فیلم نیاز به اینترنت و دریافت کدکت هم نیست

چند ویژگی مهم مینت رو هم بگید دیگه ما شرمنده کردید ممنون

یعنی اینکه شما باید اجازه استفاده از آن ها را از شرکت های مرتبط اخذ کنید. مثلا بعضی برنامه ها در یک کشور طبق قوانین آن کشور رایگان ولی در کشوردیگر اینگونه نیست!

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #5 : 03 دی 1389، 02:23 ق‌ظ »
با اینکه دوستان جواب سوال های شما رو دادند برای تکمیل عرض کنم که ...:

درسته در مینت این مشکل کمتره و برخی از برنامه های کاربردی ازقبل نصب هستند اما این مشکل کاملا حل نشده
همونطور که دوستان هم گفتند مینت توزیع محبوبی است حتی موقعی که نصب می‌کنی تو نصابش این توضیح رو داده که مینت چهارمین سیستم عامل مورد استفاده بعد از ویندوز ، مک و اوبونتو است (یعنی دومین توزیع محبوب لینوکس
بله ُ اصلا مینت از مخازن اوبونتو استفاده میکنه و خودش مخزن اختصاصی نداره (بجز یرای چندتا برنامه مثل مینت منو)

و البته این توضیح رو هم بدم که مینت نسخه های مختلف داره ، مینت گنوم بر پایه اوبونتو هست ، مینت کی‌دی‌ای که بر پایه کویونتو هست ، مینت ال‌ایکس‌دی‌ای که برپایه لوبونتو هست و ...

البته جدیدا یک نسخه داده به نام مینت دبیان که برپایه دبیان و با میزکار گنوم هست

ولی وقتی صحبت از مینت به تنهایی میشه منظور همون مینت گنومه