دوستان نمیدونم، ولی خوب به این سرعت هم نمیشه در مورد یه چیزی قضاوت کرد.
اول اینکه همونطور که وحید عزیز گفتن، همین الانش کلی اطلاعات ملت تو سرور های مختلف هستش(ایمیل فقط یه نمونش هستش) که همین الانش هم کلی سو استفاده های بزرگ میشه ازش کرد.
دوم اینکه وقتی این طرح عملی بشه، خوب نمیان داده ها رو خام خام بذارن رو سرور ها!!!!! بلاخره کلی کار های امنیتی هم اعمال میکنن. مثلا یه نمونش که همینطور به ذهن من میرسه این هستش که اطلاعات هر کاربر رو به صورت encrypt شده ذخیره کنن. مثلا با الگوریتم های یک طرفه که از خود داده ها هم نشه به داده های خام رسید. دیگه فکر نکنم مثلا وارد شدن به خونه کسی واسه دسترسی به اطلاعات یه شخص تو کامپیوترش سخت تر از رمزگشایی یه الگوریتم خوف باشه.
یا نمیدونم کلی کار ها میشه کرد واسه امنیت.
سوم اینکه، این روش خیلی مزایا هم داره. یکیش که خیلی واضح هم هست امنیت اطلاعاتت از این نظر هستش که دیگه ترس از این نداری که آی هاردم فلان شد، کامپیوترم منفجر شد یا سیل اومد یا ......
اطلاعاتمون تو یه سری سرور تو جاهای مختلف دنیا هستش که اگه خدای نکرده کل زمین نابود بشه، اونوقت کل اطلاعات ما از بین میره
به نظر من این طرح درسته که یه سری معایب داره، اما اگه یه ذره بیشتر فکر کنیم میتونیم مزایای زیادی براش پیدا کنیم(البته همینطور برای معایبش
).
در هر صورت این نظر من بود
موفق باشید