انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس فارسی جایگزین ویندوز !!  (دفعات بازدید: 2374 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
لینوکس فارسی جایگزین ویندوز !!
« : 05 دی 1389، 04:35 ب‌ظ »
الان اينو: لینوکس فارسی جایگزین ویندوز  ديدم، در تابناك ...
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=95660
از بي خردي نظرات بينندگان به شدت آزرده شدم، فقط نوشتم:
نقل‌قول
من همين الان از يكي از نسخه هاي لينوكس استفاده مي كنم، تمام كارهام رو انجام مي دهم، اينترنت، ايميل، نوشتن مستندات كامل و خيلي چيزهاي ديگه ...
واقعا، هر روز از دنيا دور مي شويم ... جاهاي ديگه كه به خودشون احترام قائلن، يك پك نرم افزاري با كراك تو سيدي به مردم نمي فروشن، وبا كمال پر روئي نمي نويسن (حقوق تكثير محفوظ) !!!
كسي كه درباره همه دنيا مي گه، بره fsf.org ببينه، فاير فوكس، پرنده آبي :)، و .... خيلي چيزهاي ديگه ...
كسي كه درباره دنيا صحبت مي كنه، بره ببينه كه حتى عربها دنبال لينوكس افتادن ... يكي از اينها اينه
http://ojuba.org/wiki

واقعا، تا زمانيكه براي هر ويندوز 200 دلار ندهيم، و براي اوفيس 400 دلار، وبراي بسته برنامه نويسي ويژوال استوديو 1000 دلار ... نمي فهيم دنيا كجاست ...
شماها هم بريد، وببينيد چه حماقتها گفته شده ...

آفلاین mah454

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
پاسخ به: لینوکس فارسی جایگزین ویندوز !!
« پاسخ #1 : 05 دی 1389، 06:16 ب‌ظ »
سلام
نگران نباشید !
اون افرادی که اونجا نظر دادند با هیچ کدوم از مفاهیم آزادی و انواع لایسنس اپن سرس و CopyLeft و .. آشنا نیستند . مثل یک بچه چرت و پرت فرستادند !

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
« پاسخ #2 : 05 دی 1389، 06:32 ب‌ظ »
سلام
خوب اینکه خیلی بده!
این ناآگاهی مردم نشان از کم کاری گروههایی هست که دارن به قول خودشون در مورد لینوکس فرهنگ سازی می کنن حالا چه دولتی چه غیردولتی و مردمی.

نمی دونم چرا نمی یان یه برنچ مثل مینت یا هر چیز دیگه ای از اوبونتو بدن بیرون و فقط منو هاش رو فارسی کنن. اصلا وجود سیستم عامل فارسی چه لزومی داره مگر اوبونتو و سایر نسخه های لینوکس از امکانات فارسی حتی بهتر از ویندوز پشتیبانی نمی کند شاید نظر برخی از کاربران اون سایت که گفته بودند پول ملت دور ریخته می شه خیلی بی راه نگفته باشند.

ای کاش قبل از وارد کردن لینوکس در اداره جات ابتدا آن را به مدارس و دانشگاه ها وارد می کردند جایی که نسل آینده با این سیستم عامل آشنا می شه، جایی که یادگیری بیشتر و مقاومت کمتر در مورد چنین تغییراتی دارند.

بهتر اول ببینمی که سیستم عامل جناب حمیدرضا ربیعی چی هست و اول با ایشون مکاتبه کنیم تا با مردم ناآگاه.

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 دی 1389، 07:10 ب‌ظ »
برادر گرامي، حجت جعفري، من هم از چندين جهت موافقم ...
ما كم كار كرديم، پول هم واقعا هدر رفت ... سال 82، نزديك 300 مليون تومان !!! كه براي من به عنوان برنامه نويس اصلا قابل توجيه نيست ونخواهد بود ...

حمید ربيعي رو نمي شناختم، فهميدم كيه از:
http://www.mehralborz.com/webpages/Master1.aspx

واقعا، بايد از مدارس شروع شود ... كه قبلا اينو نوشتم (در تالار عرب زبانها)
بعدا برمي گردم

آفلاین jackbil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #4 : 10 دی 1389، 04:47 ق‌ظ »
خودمون کردیم که لعنت بر خودمون باد ](*,)
روش فکر کنی می فهمی که کنایه به چیه ???

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #5 : 10 دی 1389، 12:18 ب‌ظ »
آقا نظرات رو ول کن، اصل خبر رو بچسب، بقول یکی از اون خواننده ها لابد چند وقت بعد میخوان جشن ملی هم براش راه بندازن، اینا اگه میخوان لینوکس داخلی استفاده کنن که همین Parsix یا Arios رو داریم؛ مگه اینکه بخوان چندتا حفره توش بچپونن  ;D (مثل قضیه ای که در مورد OpenBSD مطرح شده)
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

lomion

• مهمان
« پاسخ #6 : 10 دی 1389، 12:47 ب‌ظ »
دوستان  تاپیک رو به حاشیه نبرن لطفا :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 11 دی 1389، 10:34 ب‌ظ »
سیستم عامل ملی من که پارسیکسه. اگه هم قرار شه روزی عوض بشه، آریوس یا گنو/لینوکس جدیدتری خواهد بود، نه این سیستم عاملی که فکر نمی کنم حتا سورسش رو ارائه بدن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #8 : 11 دی 1389، 10:52 ب‌ظ »
اتفاقا امروز اخبار نیز گزارشی راجع به همین سیستم عامل ملی داشت ،یکی از مسئولین این پروژه میگفت استفاده از سیستم عامل ملی ابتدا روی سرور ها اجرا میشه بعد در پروسه‌ای ۱۰ ساله با تبلیغات و تولید نرم‌افزار تحت لینوکس سعی در جا انداختن لینوکس در بین مردم میشه

نه این سیستم عاملی که فکر نمی کنم حتا سورسش رو ارائه بدن
فکر نکنم سورسش رو ارائه ندند این کار خلاف قوانین اوپن سورسه (گرچه شاید هم ندند آخه در کشور ما بی قانونی یه عادته ??? )

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 دی 1389، 11:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
اتفاقا امروز اخبار نیز گزارشی راجع به همین سیستم عامل ملی داشت ،یکی از مسئولین این پروژه میگفت استفاده از سیستم عامل ملی ابتدا روی سرور ها اجرا میشه بعد در پروسه‌ای ۱۰ ساله با تبلیغات و تولید نرم‌افزار تحت لینوکس سعی در جا انداختن لینوکس در بین مردم میشه
حيف شد نديديم ...
ما هم از 6 سال همه جا همين روضه رو خونديم ...
نقل‌قول
پروسه‌ای ۱۰ ساله ...
مي بايست قانوني باشه كه تمامي نرم افزارهاي كه براي ادارات دولتي باشه، با زباني باشه كه وابسته به سيستم عامل نباشه ...
اما همه دنبال .نت هستند، حتى ادارات دولتي ...

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #10 : 13 دی 1389، 02:05 ب‌ظ »
هر چی میکشیم از این ندونستنهاست !!!‌ هر چقدر هم براشون توضیح میدی بازم میگه خوب ویدوزت چیه  >:( ! یا خوب ویدوز حتما بهتره که پولیه !!! یا هزار تا مطلب اشتباه دیگه !!

یه وقت به شبکه آموزش ایمیل زدم گفتم عوض اینکه تمام عملیاتهای کوچیک و بزرگ ویندوز رو یاد بدین یه چند جلسه هم در مورد لینوکس حرف بزنین خوب معلومه تا وقتی کسی ندونه سراغش نمیاد !!! در ضمن اگه قانون کپی رایت راه بیفته دیگه به همین راحتیا نیست مجبور میشن به گزینه های دیگه هم فکر کنن . مثل همین بنزین تا وقتی ارزون بود کسی به مترو و اینا فکر نمی کرد به محض اینکه گرون شده همه رفتن دنبالش !