انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چه عواملی در سرعت اینترنت ADSL تاثیر دارند؟  (دفعات بازدید: 7965 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • DON'T USE WINDOWS
آقا من اینترنت ای دی اس ال ۵۱۲ دارم و سرعت دانلود من با این پهنا حدود ۱۰۰ تا ۱۰۵ هست
یکی از دوستان من هم همین سرویس رو گرفته ولی سرعت دانلود ایشون حدود ۵۰ تا حداکثر ۷۵ متغیر من از کسایی که این سرویس رو گرفتن سوال کردم و اکثرا سرعت دانلودشون بالاتر از ۱۰۰ هست
بنده می خواستم بدونم چرا سرعت اینترنت این دوست من این قدرپایینه و مشکلش چیه؟

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
سرعت اینترنت مخصوصا در صبانت دارای نوسان زیادی در بین کاربران هست ، من خودم علتش رو نفهمیدم ولی فکر کنم به ترافیک منطقه یعنی تعداد کسانی که از اون منظقه از سرویس اون شرکت استفاده می‌کنند ربط داشته باشه ، من خودم چه ۵۱۲ بگیرم چه ۱۲۸ سرعت دانلودم حدود ۱۰۰ هست و یکی از دوستام در منطقه دیگه در هر صورت حدود ۷۰ و یکی از آشنایان خوش شانسمون در هر صورت ۴۰۰ دانلود می‌کنه
در هر حال سرعت دانلود ۵۱۲ باید حدود ۶۴ باشه اگر بیشتر بود شانسته

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
فکر میکنم علتش اینه که شما در واقع مثلا پهنای باند  ۱۲۸ میخرید ولی در واقع این پهنای باند بین مشترکین share میشه ( که اینجور نباید باشه ولی هست )
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
این مسئله واسه منم سؤاله! من اینترنت 256 دارم و طبیعتا باید سرعت دانلودم حدود 30KB/s باشه، ولی معمولا بین 40 تا 50 هستش، ولی دوستام تو تهران که مثل من از سرویس مخابرات استفاده میکنن سرعت دانلودشون از 30 بالاتر نمیره...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
این مسئله واسه منم سؤاله! من اینترنت 256 دارم و طبیعتا باید سرعت دانلودم حدود 30KB/s باشه، ولی معمولا بین 40 تا 50 هستش، ولی دوستام تو تهران که مثل من از سرویس مخابرات استفاده میکنن سرعت دانلودشون از 30 بالاتر نمیره...

مخابرات محدودیت دانلود نداره تا جایی که من میدونم ولی شرکت های خصوصی محدودیت دانلود میذارن و مثلا ۲ مگابیت رو بین چند نفر اشتراکی قرار میدن و اگه بقیه استفاده نکنن شما میتونین استفاده کنین از بقیه پهنای باند

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
فکر میکنم علتش اینه که شما در واقع مثلا پهنای باند  ۱۲۸ میخرید ولی در واقع این پهنای باند بین مشترکین share میشه ( که اینجور نباید باشه ولی هست )
+1
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
مخابرات محدودیت دانلود نداره تا جایی که من میدونم ولی شرکت های خصوصی محدودیت دانلود میذارن و مثلا ۲ مگابیت رو بین چند نفر اشتراکی قرار میدن و اگه بقیه استفاده نکنن شما میتونین استفاده کنین از بقیه پهنای باند

جالب اینه که اگر از اینتر نت نامحدود همین شرکتهای خصوصی استفاده کنید سرعت دانلودتون واقعی میشه یعنی اگر ۱۲۸ داشته باشی سرعت دانلودت حدود ۱۶ بیشتر نمیشه و اگر ۵۱۲ داشته باشی ۶۴بیشتر نمیشه ، اما در اینرنت های محدود پهنای باند رو باز می‌زارند تا شما زودتر ترافیکت رو تموم کنی و مجبور به شارژ مجدد بشی

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203

جالب اینه که اگر از اینتر نت نامحدود همین شرکتهای خصوصی استفاده کنید سرعت دانلودتون واقعی میشه یعنی اگر ۱۲۸ داشته باشی سرعت دانلودت حدود ۱۶ بیشتر نمیشه و اگر ۵۱۲ داشته باشی ۶۴بیشتر نمیشه ، اما در اینرنت های محدود پهنای باند رو باز می‌زارند تا شما زودتر ترافیکت رو تموم کنی و مجبور به شارژ مجدد بشی

کاملا درسته. شما اسم شرکت رو آوردید و مدیرا مشکلی نگرفتن (احتمالا تو قوانین نیست دیگه؟؟) من هم اسم شرکتی که استفاده میکنم رو میارم. من از شاتل سرویس میگیرم. تا همین امروز سرویس Eco داشتم با سرعت ۱۲۸ اما میانگین سرعتم تو روز ها که از ترافیکم کم میکرد معمولا ۵۰ تا ۶۰ بود (یه ۱ ۲ هفته ای هم تو روزا سرعت دانلودم حتی تا بالای ۳۰۰ هم رفت \\:D/). شب ها از ساعت ۱ به بعد هم که رایگان بود معمولا رو ۲۰  یا ۳۰ بودش. اما همین امروز سرویسم رو به ART1 تغییر دادم که سرعت ۱۲۸ هستش با ترافیک نامحدود. سرعت دانلودم شده ۳۰. البته از سرعت ۱۲۸ بالاتر هستش و لی اینکه شما گفتید وقتی سرویس نامحدود میگیرید و سرعت دانلود رو میارن پایین کاملا درسته.
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
سرعت اینترنت من هم شبها وقتی که دانلود رایگان پایین میاد و حدود ۷۰ میشه ولی سرعت اینترنت این دوست بنده همیشه روی ۷۰ هست.
در مورد منطقه هم که گفتین اگه منظورتون منطقه بندی خود مخابرات باشه هردوی ما توی یک منطقه بندی مخابرات قرار داریم.

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
نقل‌قول
جالب اینه که اگر از اینتر نت نامحدود همین شرکتهای خصوصی استفاده کنید سرعت دانلودتون واقعی میشه یعنی اگر ۱۲۸ داشته باشی سرعت دانلودت حدود ۱۶ بیشتر نمیشه و اگر ۵۱۲ داشته باشی ۶۴بیشتر نمیشه ، اما در اینرنت های محدود پهنای باند رو باز می‌زارند تا شما زودتر ترافیکت رو تموم کنی و مجبور به شارژ مجدد بش

کاملا درسته دوست بنده 256 محدود 20 گیگ گرفته سرعت دانلودش تا 200 هم رفته  ??? اما منی که 256 نامحدود IP VALID گرفتم سرعتم 30 32 یعنی همون استاندارد خودشه... اما به نظر من آدم نامحدود داشته باشه خیلی بهتر از اینه که محدودبا سرعت ۳ برابر داشته باشه کلا مزیت های خوبی داره

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
فکر کنم حرف دوستان درسته، این دوست منم سرویس نامحدود داره که سرعتش از 30 بالاتر نمیره، ولی واسه من چه شبانه که نامحدوده و چه روزانه 40 تا 50 هستش...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
من سرویس 64 کیلوبیت نامحدود دارم سرعت دانلودم در بهترین حالت 8 می باشد.  ???
چند ماه پیش سرویس 128 با 2 گیگابایت حجم می گرفتم سرعت دانلودم معمولا 50-60 به بالا بود.

در یک کلام ISP ها خیلی نامردن. خون ملت را تو شیشه میکنن.
بگذریم...یه دلیل برای تفاوت سرعت بین کاربران یک منطقه مخابراتی :
چند سال پیش که Dial Up استفاده میکردم معمولا با سرعت 16 کانکت میشدم! و سرعت دانلودم در بهترین حالت 1.5 کیلوبایت بر ثانیه بود. یعنی اگر 2 میشد واقعا کیف میکردم. در طی یک دقیقه شاید ده ها بار سرعت صفر میشد.
عوامل مختلفی رو بررسی کردم هیچکدوم سرعت رو بهتر نکردن. تصور میکردم شاید مشکل از منطقه مخابراتی باشه ولی از همسایه ها پرسیدم گفتن که سرعتشون در این حد پایین نیست.
یه روز یه 20-25 متر سیم مسی نو خریدم از جعبه تقسیم حیاط یه سیم مستقیم کشیدم آوردم زدم تو مودم.  من که بهترین سرعت کانکت شدنم 16 بود و بارها پایینتر هم میومد. یه دفعه سرعتم رفت 45-50. کیف کردم واقعا. سرعت دانلودم از 1 و در بهترین حالت 1.5 رسیدش به 4.5 و 5 .

کابل های قدیمی و تعداد زیاد پریز تلفن واقعا سرعت اینترنت رو از بین میبره.
« آخرین ویرایش: 15 دی 1389، 12:19 ب‌ظ توسط Tahmooreth »

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
کابل های قدیمی و تعداد زیاد پریز تلفن واقعا سرعت اینترنت رو از بین میبره.

درسته یه علتش هم این میتونه باشه ، مخصوصا اگر چراغ وضعیت DSL مودمتون چشمک بزنه و ثابت روشن نباشه نیاز به سیم‌کشی مخصوص برای ای‌دی‌اس‌ال از سر کابل تلفن هست

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
بالاخره فهمیدم سرعت پایین اینترنت دوست من از چی بود.
یکی بود یکی نبود یک شهری بود به نام خوی و یک شهر دیگه به نام تبریز توی این شهر خوی چند تا ISP بود یکی از دیگری افتضاح تر تا اینکه یک ISP از تبریز اومد و خدماتش رو تو شهر خوی هم ارایه داد ما هم با تعریفاتی که از اینترنت این شرکت شنیدیم هرچی ضرر و زیان بود به جون خریدیم و اینترنت پرسرعتمون رو تغییر دادیم و از این شرکت تبریزی خریدیم و انصافا از شرکت های خوی خیلی بهتر بود تا اینکه یکی دیگر از دوستانم هم با توصیه من اینترنتش رو تغییر داد و رفت سرویس ماکس توربوی این شرکت رو خرید و به جای اینکه سرعت دانلودش مثل سرعت دانلود ما باشه ۳۰ - ۴۰ تا کمتر بود. ما هر بلایی سر این خط تلفن آوردیم:
۱- سیمکشی رو عوض کردیم و یک سیم مستقیم به مودم وصل کردیم
۲- یک مودم جدید خریدیم
۳- با شرکت مخابرات تماس گرفتیم و گفتیم تا خط رو کنترل کنند
و با این کارها حل نشد. با خود شرکت در تبریز نه در خوی تماس گرفتیم و قضیه رو گفتیم.
اگه گفتین چی گفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتن خط شما را به جای اینکه ماکس توربو بزنند زدن ماکس کلاسیک (یعنی به جای اینکه بین ۵۱۲ تا ۱ مگ باشه بین ۱۲۸ تا ۵۱۲ هست) و بعد ازشون خواستیم تغییر بدن و تغییر دادن و مشکل حل شد. >:(
قصه ما به سر رسید و سرعت دانلودهم به ۱۲۰ رسید. :D \\:D/

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
 :D :D
جالب ترین قضیه ای بود که خوندم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره