انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: هر که طاووس خواهد ...  (دفعات بازدید: 3087 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
هر که طاووس خواهد ...
« : 27 امرداد 1386، 02:19 ب‌ظ »
پشتکار رو ببینید !‌ خیلی جالب بود .
http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-576713.html
 ](*,)
@cybertux
no sign

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
پاسخ به: هر که طاووس خواهد ...
« پاسخ #1 : 27 امرداد 1386، 04:29 ب‌ظ »
من الان یک سال و ۴ ماه است که از gentoo به عنوان دسکتاپ اصلی استفاده می کنم. باید بگویم نصب آن از   stage 3 تا موقعی که kde کامل بالا آمد حدود ۳ روز کامل طول کشید. معمولا هر ماه هم یک تا دو روز صرف بروز رسانی بسته ها میشود.

از نظر سرعت نرم افزار ها خیلی با  اوبانتو تفاوتی ندارد. portage   نسبت apt بسیار انعطاف پذیر تر است ولی ده ها برابر کند تر است ( کل برنامه با  bash و python  نوشته شده است). هر دفعه بروز رسانی مخازن ( نه اشتباه نکنید دانلود بسته ها  را نمی گم و فقط گرفتن لیست بسته های جدید)  با اینترنت ۶۴ کیلوبایتی خانه ی من ۳ تا ۴ ساعت طول می کشد. ولی چیزی که من را به این توزیع وابسته کرده است این است که این توزیع یک توزیع بی نظیر برای کاربرانی است که  می خواهند از سیستم هایشان به عنوان یک میز کار حرفه ای که همه ی جزئیات آن تحت کنترل خودشان باشد استفاده کنند. این توزیع بسیار ظربف و کاملا پولیش شده است.  در مورد تمام جزئیان آن فکر شده است.

به غیر از slackware که کاملا به نظر من یک توزیع کاملا تخصصی برای حرفه ای ها  می باشد. به نظر   من gentoo  در مرحله بعدی قرار دارد.
از نظر کامیونیتی کامیونیتی gentoo یکی از بهترین کامیونیتی های لینوکس در اینترنت می باشد. من همیشه از document     های کامل این توزیع استفاده  های بیشماری کرده ام( gentoo  یکی از بهترین داکیومنت ها را در بین توزیع های مختلف دارا است.). هم در فوروم  و هم در لیست های پستی  همیشه جواب های کاملی به سوال های شما داده می شود.

از نظر نرافزارها هم معمولا نرم افزار های داخل مخازن کوچک ترین تفاوت ها را نسبت نرافزار های بالا دستی دارند. این یکی از مزایای بی نظیر این توزیع می باشد.

در مرحله ی بعد اگر سرتان درد می کند که ۳ روز سرتان را به دیوار بکوبید تا دسکتاپتان بسته ها  را دونه دونه کامپایل کند و بعد گاه گداری مشکلات عجیب غریبی به سراغ شما بیاید که حل کردن آنها  مستلزم ساعت ها  گوگل کردن باشد. حتما از  gentoo  استفاده کنید. در ضمن در این بین هزاران چیز کوچک و بزرگ هم یاد می گیرید. ;-))

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #2 : 27 امرداد 1386، 05:57 ب‌ظ »
یادش بخیر چقدر من از این جنتو خاطره دارم . تازه نسخه 2005.0 اومده بود اون موقع تکنوتاکس اونا واسه فروش گذاشته بود محیط نصبش متنی بود البته توی محیط متنیش از رنگ های شادی استفاده شده بود .  درباره داکیومنت ها باید بگم یک نقر مثل من که هیچی بلد نبود و فقط واسه کنجکاوی می خواست نصب کنه خیلی کامل و دقیق بود وخصوصا handbook همراهش فکنم بالای 40 یا 50 دفعه نصب کردم تا تونستم سیستم رو بالا بیارم  البته واسه کسی مثل من که از خط فرمان خوشش نمی اومد مطالب زیر اسون شد :
1-سرعت تایپ کردنم رفت بالا
2-با دستوراتی که فایل ها رو از حالت فشرده خارج می کردند بیشتر اشنا شدم .
3- با تنظیمات گراب اشنا شدم
4-با ویرایشگر نانو اشنا شدم
5-کامپایلر سی و سی پلاس پلاس بیشتر اشنا شدم
6-فایل سیستم لینوکس رو بیشتر درک کردم
7-و کلی چیزه دیگه

ولی مشکل اینجاست که بعد از نصب رفتم توی فرم جنتو گفتنم من می خوام بروز رسانی کنم و سرعت اینترنتم 56 کیلوبایت made in iran‌هست و اونا جواب دادند forget all about gentoo
خوب نام کاربری من اونجا Mohammad1987 بود اینم پروفایلم :http://forums.gentoo.org/profile.php?mode=viewprofile&u=124729
اینم اون جوابی که بهم دادند ممکنه نکته اموزنده ای درش باشه : http://forums.gentoo.org/viewtopic-p-2955474-highlight-.html#2955474

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #3 : 27 امرداد 1386، 06:12 ب‌ظ »
خوب راست گفتن. نحوه ی بروز رسانی portage با  rsync  است و با توجه به حجم فایلهایی که باید چک وبروز رسانی شوند اصلا بهینه نیست. من با اینکه  adsl دارم و کانکشنم  stable  است. دهنم سرویس می شه تا بروز رسانی کنم. راستش جایی که قبلا کار می کردم محدودیت پهنای باند نداشتیم. من هم  gentoo  راحت نصب کردم . ولی الان  فکر نکنم بخوام دوباره از این اشتباه ها بکنم. به شما هم توصیه نمی کنم که دنبال این جور شکنجه ها بروید.

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #4 : 29 امرداد 1386، 10:14 ق‌ظ »
 :)
من ِ گردن شکسته چه بدونم نسخه ی ۲۰۰۷ جنتو پر از ایراده اخه ؟ ! مخصوصا سی دی لایو . تازه بالا هم نمیومد . با هزار مصیبت تونستم حالیش کنم که بیاد بالا !!!
منظور من از این پست تلاش و پشتکار اون آدم بود که بعد از این همه زحمت و دردسر ، اگر چه نتونسته بود جنتو رو نصب کنه ، ولی پشیمون نبود !
بالاخره ۱۲ بار نصب کردن یعنی پشتکار دیگه ، اگر چه خود من ۱۴ بار سعی کردم و هر بار یه اررو !!! ;D
نقل‌قول
- با تنظیمات گراب اشنا شدم
4-با ویرایشگر نانو اشنا شدم
با اینا موافقم !  :o
@cybertux
no sign