انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: استفاده از cpanel و phpmyadmin برای upload برنامه  (دفعات بازدید: 4913 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291

سلام دوستان
بنده یک برنامه با php5 , mysql  در debian5 نوشته ام و می خواهم آن را در سایت شرکت upload کنم که متاسفانه فقط از طریق اینترنت و ویندوز به سایت شرکت دسترسی دارم.
فکر می کنم باید از طریق cpanel این کار را انجام دهم  که احتمالا برای پایگاه داده از phpmyadmin هم باید استفاده کنم.

لطفا مرا راهنمایی کنید.
پیشاپیش از لطف و زحمات شما متشکرم.
« آخرین ویرایش: 22 دی 1389، 03:21 ب‌ظ توسط rahmani »
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
با کمک کنترل پنلتان (‌ سی پنل یا دایرکت ادمین یا کلکسو )‌ پرونده های php را بر روی میزبان ریخته سپس با استفاده از phpadmin داده ها را در پایگاه داده ای که برای وبگاهتان ساخته اید فرو کنید (‌import )
++++++++++++
http://www.dverleech.com/1389/06/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-cpanel-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1/

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
سلام متشکرم من در لینوکس اینترنت ندارم و فقط از طریق اینترنت و ویندوز به سایت شرکت دسترسی دارم آیا باز هم فرقی نمی کند؟
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
چرا در ویندوز به نت دسترسی دارید ولی در اوبونتو نه ؟
بله برای کار با میزبانی که برای کمپانی اجاره کرده اید نیاز به اینترنت دارید .
+++++++++
نقل‌قول
نده یک برنامه با php5 , mysql  در debian5 نوشته ام و می خواهم آن را در سایت شرکت upload کنم
شما برنامه نویس استید . سیستم عاملتان هم دبیان است آنگاه  چگونگی برپاکردن یک وبگاه را نمیدانید ؟   ???

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
سلام
 من تا به حال در خانه فقط اینترنتdial up  داشته ام. وقتی در اوبونتو کار می کردم به اینترنت دسترسی داشتم. اما از آن جا که اوبونتو برای نصب بیشتر برنامه ها به اینترنت نیاز دارد بنابراین من هم به سراغ همان دبیان عزیز رفتم که حداقل بیشتر نرم افزارهای مورد نیازم بدون اتصال به اینترنت نصب می شود. اما به دلیل غربت بیشتر دبیان در کشور ما درایور نصب برای بسیاری از مودم هایdial up موجود نیست شاهد این مطلب عدم  وجود یک سایت تخصصی برای دبیان هست که به نیازهای مختلف کاربران آن پاسخ گو باشد ( حداقل من که ندیده ام ).

اگر به انجمن «سخت افزار» قسمت نصب و پیکربندی انواع مودم و اتصال به اینترنت بروید می بینید که سوالی را که من چند وقت پیش پرسیده ام هنوز بی جواب است. البته این سوال را در انجمن ها و ... بسیار مطرح کردم و در سایت های گوناگون بسیار به دنبال درایور آن گشتم.
عنوان سوال : مشکل نصب مودم intel 536 ep در دبیان
حال شما بفرمایید من باید چه می کرده ام که تا به حال انجام نداده ام؟؟؟
 گفتنی است من با همین مودم در اوبونتو به اینترنت وصل شدم که فکر کنم  روش و بسته درایور آن را از همین سایت دانلود کردم.
در ضمن یادمان باشد هر انسانی هر جا و هر طور که باشد ممکن است دچار نقص هایی باشد که برای دیگران عجیب است.
ممنون
« آخرین ویرایش: 22 دی 1389، 05:49 ب‌ظ توسط rahmani »
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
نقل‌قول
شما برنامه نویس استید . سیستم عاملتان هم دبیان است آنگاه  چگونگی برپاکردن یک وبگاه را نمیدانید ؟   Huh?
دوست عزیز پرسیدن عیب نیست، ندانستن عیب است. در ضمن همه برنامه نویسان لزوما «چگونگی برپاکردن یک وبگاه را نمی‌دانند»

نقل‌قول
بنده یک برنامه با php5 , mysql  در debian5 نوشته ام و می خواهم آن را در سایت شرکت upload کنم
فرقی نمی‌کنه شما از چه طریقی برنامه خودتون رو آپلود کنید،‌ از طریق Cpanel یا FTP ... (سیستم عامل‌های متفاوت هم مهم نیستن، مهم اینه که سروری که شرکت شما استفاده می‌کنه از php و mysql پشتیبانی کنه)
فقط نمی‌دونم برنامه رو به چه روشی نوشتید، اینکه آیا جداول مورد نیاز رو موقع اجرا برای اولین بار میسازه یا نه. اگه نمی‌سازه باید با استفاده از برنامه‌های مدیریت پایگاه داده (مثل همونی که خودتون گفتید phpmyadmin) یا با خود php  جداول مورد نیاز رو درست کنید.
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 22 دی 1389، 08:17 ب‌ظ توسط heresh »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
دایال آپ ؟
به هیچ روی ارزش وقت گذاشتن ندارد . همین که میفرمایید اینترنت ندارم سنگین تر است تا بفرمایید دایال آپ دارم .
پی نوشت : خودم ۸ سال دایال آپ داشتم . روزهای کابوس واری بود .  ](*,)
+++++++++++
درباره ی راه انداختن وبگاه هم اگر چالش و مشکلی بود  همینجا مطرح بفرمایید دوستان راهنماییتان خواهند کرد  

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
سلام دوستان
خسته نباشید از همه کسانی که باعث دلگرمی و امید ما می شوند بسیار متشکرم.
من یک import از پایگاه داده برنامه ام گرفتم و برای آزمایش برنامه از آن جا که بیشتر کاربران ما متاسفانه از ویندوز استفاده می کنند در ویندوز xamp را نصب و برنامه ام را بارگذاری کردم اما با یک کامپیوتر بیرون وارد cpanel شده ام و خواستم با استفاده از phpmyadmin پایگاه داده را import کنم اما می گوید:
Error
SQL query:
--
-- Database: `store`
--
CREATE DATABASE `store` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;

MySQL said: Documentation
#1044 - Access denied for user 'storeir0'@'localhost' to database 'store'
گفتنی است من پرونده پایگاه داده را در فلشم ذخیره کرده بودم.یعنی به پایگاه داده خودم دسترسی ندارم!؟
برای حل این مشکل باید چکار کنم؟ آیا export اشتباه بوده است؟

برای کدها هم به قسمت files manager رفتم و پس از انتخاب گزینه سوم (public ftp root(public_ftp)) از بالای صفحه upload را انتخاب و خلاصه فایلی را که کدها به صورت فشرده در آن بود uploadکردم. آیا درست است؟
راستی در سیستم خودم پرونده php.ini را دستکاری نکردم آیا برای این جا ممکن است لازم باشد؟ دسترسی به این پرونده و تنظیمات آن در cpanel چگونه است؟
آیا کاربر cpanel به فرمان های سرور مثل /etc/init.d/apache2 restart  هم دسترسی دارد یا بستگی به سطح دسترسی او دارد؟

خیلی ممنون.
« آخرین ویرایش: 28 دی 1389، 03:46 ب‌ظ توسط rahmani »
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
بله. شما اجازه ساختن دیتابیس ندارید. ولی باقی دسترسیها رو دارید. این رفتار معمولیه cpanel هستش
یه راه سادش اینه که تو cpanel دیتابیس رو بسازید، خط مربوط به CREATE DATABASE رو حذف کنید از توی فایل، (مطمئنید از یه دیتابیس تکی export گرفتید تو phpmyadmin ؟ اینجوری نباید این خط تو فایل باشه) بعد اون دیتابیس رو از تو phpmyadmin انتخاب کنید و بعد import کنید.

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
سلام آره مطمئنم. اگر در صفحه phpmyadmin روی export کلیک کنید و سپس اون جا پایگاه داده تون را انتخاب کنید موقع export کردن دستور خلق پایگاه داده رو هم در پرونده خروجی می نویسه. ممنون
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
خوب، برای اینکه این مشکل پیش نیاد، اول برید تو صفحه مربوط به پایگاه داده و از اونجا export رو انجام بدید.
به هر حال، موفق شدید و مشکل حل شد یا نه؟

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
سلام
از پرونده پایگاه داده، خطوط ایجاد پایگاه جدید را حذف و از طریق mysql database wizard فقط خود پایگاه داده خالی را ایجاد و بعد جداول را export کردم. البته یک تغییر کوچکی در نام پایگاه داده که  ان شاء ا... درست می شود (عدم یکسانی نام پایگاه در کدها و در phpmyadmin).

اولین صفحه سایت که نامش index.php  هست را نمایش نمی دهد و بجای اجرا کدهای آن را نمایش میدهد.
متشکرم خیلی ممنون.
« آخرین ویرایش: 29 دی 1389، 05:08 ب‌ظ توسط rahmani »
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
خوب این یعنی که روی سرور PHP درست تنظیم نشده. اگه دسترسی داری که خودت باید تنظیمش کنی. اگر هم نه باید بخواید از ادمین که براتون تنظیمش کنه.

-- شاید هم مشکلت استفاده از short tag هست. (خیلی پیش میاد) همه برای تگ PHP از
<? ?>
استفاده میکنن که بهش میگن short tag معمولا تو سرورها فعال نیست، اینطوری بنویس :
<?php ?>

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: استفاده از cpanel و phpmyadmin برای upload برنامه
« پاسخ #13 : 02 بهمن 1389، 06:40 ب‌ظ »
سلام نه هیچ کدام از این ها نبود من نشانی url را نمی دانستم. به علاوه برای دسترسی به پایگاه داده در کدهای php هنگام کار با  cpanel یک تغییراتی در کدها باید بدهیم متشکرم.
 دكتر علي شزيعتي مزيناني