انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اضافه کردن مخزن توزیع Super OS به اوبونتو  (دفعات بازدید: 3657 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
داشتم تو اینترنت دنبال یه راهی برای نصب IBM Lotus Symphony میگشتم که به این سایت برخوردم:
http://www.webupd8.org/2010/10/easily-install-google-earth-teamviewer.html

تو این سایت راجع به یه توزیع برمبنای اوبونتو به نام Super OS توضیح داده و نوشته که مخزن اون رو میتونید به اوبونتو هم اضافه کنید و خیلی از برنامه هارو که توی مخازن خود اوبونتو وجود نداره مثل Symphony یا Google Earth از اونجا راحت نصب کنید. برای اضافه کردن مخزنش هم باید یه پکیج رو نصب کرد.
سؤالم اینه که اینطور اضافه کردن مخازن و خود این مخزن برای استفاده امن هستن یا نه؟
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.
این سایت خیلی معروفه و از اون جهت مشکلی نیست.اون پکیج هم قاعدتا کار خاصی نمیکنه غیر از این که آدرس مخزن رو به source.list اضافه میکنه.
حالا شما میخوای خیالت راحت شه آدرس مخزن رو گیر بیار خودت اون رو اضافه کن.tفایل لیست مخازن هم جاش اینجاست: 
/etc/apt/sources.list
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
ممنون، همین کارو میکنم.
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین gilanema

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
من super os نصب کردم اول موقع نصب 3-4 تا بروزر نصب میکنه اپرا .... حالا من میخوام مخزن اوبونته رو بهش اضافه .کنم احتمالا باهم فرق داشته باشن چطور مخزن اضافه کنم؟
« آخرین ویرایش: 25 دی 1389، 05:10 ب‌ظ توسط gilanema »

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
من super os نصب کردم اول موقع نصب 3-4 تا بروزر نصب میکنه اپرا .... حالا من میخوام مخزن اوبونته رو بهش اضافه .کنم احتمالا باهم فرق داشته باشن چطور مخزن اضافه کنم؟
من تا حالا با Super OS کار نکردم، اما از اونجایی که بنظر میرسه یه ریمستر از اوبونتو باشه دستورات اضافه کردن مخازن باید یکی باشه، فقط آدرس مخازن اوبونتو رو باید گیر بیاری، در مورد اضافه کردنش فکر کنم همونطور که mrmrn عزیز راهنمایی کردن باید عمل کنی. من خودم سر در نمیارم  :oops:

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
فکر نکنم نیازی به اضافه کردن مخازن اوبونتو باشه ، چون این توزیع های ریمستر از مخازن توزیع اصلی استفاده می‌کنند و یکسری مخازن هم مربوط بخودشون علاوه بر مخازن اصلی دارند ، بنابراین نیازی به اضافه کردن مخزن اوبونتو نیست