سلام...
بنده به دلیل اینکه خودم برای نصب درایور مودمم در اوبونتو 7.04 خیلی اذیت شدم تصمیم گرفتم که یک راه حل بسیار ساده را به شما نشان دهم تا اگر شما نیز همچنین مودمی دارید بدون هیچ مشکل آن را در Ubuntu 7.04 نصب کنید.
راه حل بسیار ساده هست:1. درایور را از این آدرس دریافت کنید:
http://www.mrgtech.ca/intel_536ep_feisty.tar.gz2. برای کامپایل کردن آن ابتدا یک ترمینال باز کنید و مراحل زیر را انجام دهید:
1. login as ROOT
2. extract the archive into a directory with "tar -zxvf <archivename>.tgz"
3. cd into the directory it created.
4. Type: make clean
5. Type: make 536
6. Type: make install
3. پس از پایان کار در همان ترمینال خطوط زیر را به ترتیب وارد کنید و اینتر بزنید:
sudo cp Intel536.ko /lib/modules/$(uname -r)/kernel/drivers/char
sudo depmod -a
sudo modprobe Intel536
sudo cp /etc/modules /etc/modules.backup
sudo sh -c "echo Intel536 >> /etc/modules"
sudo echo -e '# Intelmodem536ep\nKERNEL=="536ep0", SYMLINK=="modem"' >> /etc/udev/rules.d/10-local.rules
sudo ln -s /dev/536ep0 /dev/modem
4. سیستم را یکبار ریست کنید تا تنظیمات به طور کامل اعمال گردند.
- حالا درایور شما نصب شده و آمادهی استفاده میباشد !
(البته درایور هایی هم هستند که احتیاج به کامپایل ندارند ولی به شما توصیه نمیکنم از آنها استفاده کنید.)
* برای اتصال به اینترنت نیز بهتر است از wvdial استفاده کنید که در پایین توضیح داده ام:
1. یک ترمینال باز کنید و درون آن تایپ کنید gksudo gedit /etc/wvdial.conf و اینتر را بزنید؛
2. در پنجره ای که گشوده میشود دستورات زیر را جایگزین دستورات قبلی کنید:
[Dialer Defaults]
Modem = /dev/536ep0
Baud = 115200
Init = ATZ
New PPPD = yes
Stupid Mode = 1
Auto Reconnect = off
#Carrier Check = no
Dial Attempts = 1
# به جای موارد زیر باید اطلاعات درست اکانت خودتان رو بنویسید
Phone = 1234567
Username = ExamplUserName
Password = ExamplePassword
3. آن را ذخیره و خارج شوید؛
4. برای اتصال به اینترنت نیز هربار یک ترمینال باز کرده و دستور wvdial را بنویسید و اینتر بزنید تا مودم شروع به شماره گیری و ارسال اطاعات کند؛
5. برای قطع ارتباط با اینترنت نیز در همان ترمینال Crtl + C را فشار دهید.
همین!!!
دوستان این عملیات را من در یک Ubuntu 7.04 دست نخورده و تازه انجام دادم و به نتیجه رسیدم و هیچ مشکلی هم در حین عملیات وجود نداشت!!! امیدوارم شما هم مشکلی نداشته باشید ...
البته ناگفته نماند اگر عزیزانی همچون مهدی، سعید، سورنا، امید، امین در انجمن و IRC نبودند هیچ وقت نمی توانستم این کار را انجام دهم و همینجا از همگی آنها تشکر میکنم ....
به امید اینکه مفید واقع شده باشد