انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت و قیمت اینترنت شما چنده؟  (دفعات بازدید: 8238 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
پاسخ به: سرعت و قیمت اینترنت شما چنده؟
« پاسخ #15 : 27 دی 1389، 01:03 ب‌ظ »
دوستان در صورت امکان نوع اینترنت رو هم ذکر کنید چون رو قیمت تاثیر میذاره . مثلا  ADSL  ( منظورمم با کابل تلفنه ) ارزون تر از WIFI هستش و غیره .

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #16 : 27 دی 1389، 03:56 ب‌ظ »
پارس آنلاین
128 Kb
9 Gig ترافیک
ماهیانه 12 و خورده ای
من سرعتم ۱۰۲۴ (سرعت دانلودم می شه ۱۰۵ کیلو بایت (اکثر اوقات هم اگر سرور دانلود جواب بده همون ۱۰۵ ثابته))با ۵گیگ ماهی ۱۵ تومن بنده در سبزوار زندگی می کنم
وحید جان شبانه رایگان داره ؟ میشه اسم شرکت رو بدی ببینم اینجا هم نمایندگی داره یا نه ؟
سلام
آره شبانه داره (همه ی خوبیه اینترنت به همین شبانه رایگانشه  :D )از ساعت ۱تا ۷  منتها سرعتش شانسیه! یک روز خیلی افتضاحه یک روز ۱۲۰ می شه( :o از روزانش بالاتر)منتها تورنت رو حد اقل با ۱۰۰ تا می گیره (کلا نفهمیدیم(چند ساله) که چرا تورنت با سرعت تره) شرکتش هم ارتباط هست (نمی دونم از جایی نمایندگی داره یا نه!)سبزوار رو به زور جواب می ده (همه ی مناطق تحت پوشش نیست) فکر نکنم که جای شما باشه به هرحال سایتش :-X
www.ertebatnet.comمن ای دی اس ال دارم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #17 : 28 دی 1389، 08:49 ق‌ظ »
یک سوال جانبی:

اگر کامپیوتر  را هر شب برای دانلود روشن بگذارید هزینه برق بیشتر است یا هزینه کار با  اینترت در روز؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #18 : 28 دی 1389، 09:38 ق‌ظ »
یک سوال جانبی:

اگر کامپیوتر  را هر شب برای دانلود روشن بگذارید هزینه برق بیشتر است یا هزینه کار با  اینترت در روز؟
به نظر من از همه اینا که بگذری ، هزینه استهلاک کامپیوتر برای روشن موندن توی شب از همه بیشتره
در ضمن بهتره که از یک دسکتاپ خیلی سبک استفاده کنی بدون برنامه های اضافی که سیستم پردازش اضافی انجام نده و هم مصرف برق کم بشه و هم استهلاک کامپیوتر

@سید وحید رضا برهانی
ممنون وحید جان
من که این پارس آنلاین دهنم رو صاف کرده ، یه شب نشد بخوابیم و این مثل آدم دانلود کرده باشه ، از بس توی شب قطع و وصل میشه برنامه ها هم قاطی میکنن و صبح که بیدار میشم میبینم همشون شب رو بیکار گذروندند
« آخرین ویرایش: 28 دی 1389، 09:43 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
« پاسخ #19 : 28 دی 1389، 11:28 ق‌ظ »
یک سوال جانبی:

اگر کامپیوتر  را هر شب برای دانلود روشن بگذارید هزینه برق بیشتر است یا هزینه کار با  اینترت در روز؟

اگه کنتور برق 3 زمانه داشته باشید نصفه شب قیمت برقتون خیلی ناچیزه
من اگه فایل سنگینی برای دانلود داشته باشم معمولا تو ویندوز میزارم تو لیست دانلود
کامپیوتر رو جوری تنظیم کردم که ساعت 1 شب روشن بشه (یعنی فرق نمیکنه من خونه باشم یا نه بیدار باشم یا خواب) با روشن شدن سیستم ویندوز بالا میاد و دانلود منیجر خودکار شروع به دانلود میکنه اگه دانلود تموم شد یا ساعت 7 صبح شد دانلود منیجر سیستم رو خاموش میکنه

اگه برق هم قطع بشه هر وقت برق اومد سیستم دوباره روشن میشه.
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #20 : 28 دی 1389، 01:17 ب‌ظ »

اگه برق هم قطع بشه هر وقت برق اومد سیستم دوباره روشن میشه.
سلام
اگر برق  ساعت ۶:۵۹ رفت و ۷:۱ دقیقه اومد  اون موقع کامپیوترت یک روز بی خودی روشنه!
یک سوال جانبی:

به نظرم اصلا جالب نیست کامپیوتر با اون عظمتش شب  بیدارش کنی ! بگی فایل دانلود کن!  البیته جواب سوالت بستگی داره به سرعت دانلود به نظر من اگر سرعتت کمتر از ۲۰ کبلو باشه صرف نداره چون می تونی صبح هم با کامپیوتر کار کنی هم بری وبگردی هم سیدی رایت کنی هم ... وهم فایل دانلود کنی!
خواهش می کنم آقا ایمان ارتباط که من چند ماهه دارم اصلا قطعی نداره کلا سبزوار اینطوری چون از چند جا می گیره(مثل چهار راه می مونه) بی اینترنت نمی مونه مگر اینکه قطعی ملی باشه !
« آخرین ویرایش: 28 دی 1389، 01:21 ب‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #21 : 28 دی 1389، 03:02 ب‌ظ »
من همدان، 256kb/s گرفتم از مخابرات با محدودیت 8.5 گیگ و البته شبانه رایگان، سرعتشم شب و روز نمیشناسه، بین 40 تا 50 هستش
بعضی شبا میزنم دانلودکنه، وقتیم دانلود تموم شد یا ساعت 6 شد خود بخود دانلود رو قطع میکنه و سیستم رو خاموش میکنه، اما پول برقشو نمیدونم چقدر بیاد، اگه یکی از بچه ها که قیمت دستشه حساب کنه و اینجا بذاره ممنون میشم...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
« پاسخ #22 : 28 دی 1389، 08:59 ب‌ظ »
1 مگ ماهی  ۳۰.۰۰۰ تومان . ADSL
من و تو می توانیم ...

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *