انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استارکلندر بر روی گوگل(کامل ترین تقویم پارسی گوگل)  (دفعات بازدید: 8796 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
سلام خدمت همه دوستان
این اسکریپت کار آقا سعید هست و فرمودند من آپش کنم تو فروم
با دوتا اسکریپتی که پایین براتون میذارم میتونید از استارکلندر خروجی بگیرید و تو گوگل ایمپورتش کنید
http://abdozzahra.persiangig.com/starcal-plugins-export.pyاولین کد هر کدوم از وقایع رو بر حسب پلاگین های استارکلندر در یک خط از گوگل  کلندر نمایش میده

http://abdozzahra.persiangig.com/starcal-owghat-export-to-ical.pyکد بالا یه مشکل داشت و اون هم این بود که تمام اوقات شرعی رو تو یه خط نشون میداد
دومین کد برای کسانی هست که میخوان هر کدوم از اوقات شرعی توی یه خط باشه یعنی این طوری:
۱-اذان صبح
۲-طلوع آفتاب
۳-اذان ظهر
...
این حالت مخصوصا برای دوستانی که گوشی آندروید دارند و با گوگل سینک میشن عالیه چون امکان پخش اذان رو هم میتونن دستی اضافه کنن
لازم به ذکره که به تعداد پلاگین ها فایل خروجی خواهید داشت و باید وارد گوگل بنمایید
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
میشه توضیح بدین وارد کردنش تو گوگل چه مزایایی داره ؟

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
بسیار عالی...
ممنون از عبدالزهرای عزیز و سعید خان گل...
البته ای کاش راهنمای کاملشو می ذاشتی تا تازه کارایی مثل من دچار مشکل نشن...

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
عرض شود که مزیت اولش اینه که الان همه دنیا داره حتی بازی های فوتبالش رو هم میذاره رو تقویم گوگل حالا ما هم همه مناسبتهای ایرانی و اسلامی رو که آقا سعید لطف کرده بودند و جمع کردند رو وارد گوگل میکنیم و اما کاربردش!!!! تا حالا نشده بخواید از گجت های گوگل استفاده کنی؟یکیش همین کلندره که اگه موارد مربوط به شما رو انجام بده برایبرخی کاربرها از جمله خودم احساس بهتری داره
دوما اگه محل کار یا جای دیگه نتونی از لینوکس استفاده کنی و نیاز به استارکالندر داشته باشی این کمکت میکنه
سوما کاربرای آندروید بهتر میتونن درکش کنن
چهارما با ست کردن آگاه ساز گوگل برای هر کدوم از وقایع مورد نظر شما یه ایمیل در وقت معین به شما ارسال میشه(مثلا یک ربع قبل از قرار شما یا وقت اذان به شما از طریق پنجره پاپ آپ میل براتون اعلام میکنه)
خدمت آقا مهدی گل هم عرض سلام داریم چشم!کل مذاکرات رو برات میذارم تا بدونی چه خبره:دی
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
اینها فرمایشات آقا سعیده در مورد این اسکریپت:

این اسکریپت پایتون
http://dl.dropbox.com/u/3154538/starcal/starcal-plugins-export.py
رو اجرا کن، خودش همه پلاگین‌های استارکل (1.5) رو به فایل‌های ics (یا همون iCalendar) تبدیل می‌کنه (هر پلاگین توی یه فایل) و توی دایرکتوری جاری قرار میده.
بعدش توی google calendar اون پایین Add و import calendar بزنی، و فایل رو انتخاب کنی، import میشه (دونه دونه برای همه پلاگین‌ها)
در ضمن توی سورس برنامه، range سال رو ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۵ گذاشتم (آخرای برنامه، مشخصه) اگه خواستی تغییر بده. (چون همه چی باید به میلادی تبدیل بشه، رنج سال باید تعیین بشه)

نوشته: abdozzahra در 20 دي  1389,ساعت  13:59:25
سلام

یه چندتا پیشنهاد
۱- الان همه رو پشت هم میاره که این یه کم زیباییش رو پایین میاره اگه بشه هرکدوم از اوقات شرعی تو یه فایل باشه این طوری از بالا به پایین میاد مثلا
اذان صبح:----
طلوع آفتاب:-----
...
این مورد مخصوصا تو گوشی های آندروید که مشکل چپ به راست دارن خیلی مهمه
این اسکریپت رو براش نوشتم.
http://dl.dropbox.com/u/3154538/starcal/starcal-owghat-export-to-ical.py

نوشته: abdozzahra در 20 دي  1389,ساعت  13:59:25
۲- اسم ماه ها به فارسی باشه
۳-تاریخ به حالت ۱۳۸۹/۲/۴ باشه
۴-تقویمها باید اسم داشته باشن الان من برای برداشتن چیزهایی که وارد کردم هیچ گزینه ای ندارم
اینا دست من نیست (یعنی توی فایل ics ذخیره نمیشه)، به خود تقویم گوگل بستگی داره. که شاید با اسکریپت‌های گریس‌مانکی (اونایی که فقط جنبهٔ نمایش داره) بشه درست کرد.
مثل اسکریپت gcal که بهنام اسفهبد نوشته.

نوشته: abdozzahra در 21 دي  1389,ساعت  08:12:58
سلام کارت عالی بود فقط چندتا نکته دیگه
۱-روز رو از اوقات جدا کنی عالی میشه الان اذان صبح با تاریخ با هم هستن
۲-الان به ترتیب حروف الفبا میاد یعنی اول اذانها و بعد طلوع بعد غروب و بعد نیمه شب اگه بتونی همون طوری که عدد رو برا اسمهای فایلها زدی بیاری عالی میشه مثل مثال قبلیم
۱-اذان صبح
...
یا علی
برای مورد اول، توی پلاگین‌های استارکل، تیک نمایش تاریخ رو برای اون پلاگین بردار.
برای مورد دوم هم اسکریپت رو تغییر دادم، از همون آدرس دوباره می‌تونی دانلود کنی. ولی باید راست‌به‌چپ نشون داده بشه وگرنه قاتی میشه.

نوشته: abdozzahra در 22 دي  1389,ساعت  11:08:27
دوم:موقع وارد کردن extra-hijri-2009-2015.ics و extra-iran-bastani-2009-2015.ics این پیام رو میده یعنی چی؟
Processed zero events.

Failed to import events: Unable to process your iCal/CSV file..

Error at line 2812: Expected [VEVENT], read [VCALENDAR]
نمی‌دونم والا خیلی عجیبه! توی evolution که مشکلی نداره! فایل هم به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه. هر VEVENT که باز شده، بسته شده. فکر کنم یه باگ از تقویم گوگل هست (انگار یکی از VEVENT رو دوبار باز کرده!!)
به هر حال اگه این مشکل پیش اومد، فایل رو با یه ادیتور باز کن، برو آخر آخر، قبل از خط END:VCALENDAR یه خط END:VEVENT اضافه کن (که بشه دو تا!) یعنی آخر فایل مثلا اینطوری میشه:
کد:

...
SUMMARY:دی‌به‌آذرروز، دومین جشن دیگان
END:VEVENT
END:VEVENT
END:VCALENDAR

اینطوری مشکل حل میشه.
ولی بازم فکر می‌کنم یه باگ از تقویم گوگل هست! چون هم سورس ics درسته، هم بقیه پلاگین‌ها مشکلی ندارن.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
عرض شود که مزیت اولش اینه که الان همه دنیا داره حتی بازی های فوتبالش رو هم میذاره رو تقویم گوگل حالا ما هم همه مناسبتهای ایرانی و اسلامی رو که آقا سعید لطف کرده بودند و جمع کردند رو وارد گوگل میکنیم و اما کاربردش!!!! تا حالا نشده بخواید از گجت های گوگل استفاده کنی؟یکیش همین کلندره که اگه موارد مربوط به شما رو انجام بده برایبرخی کاربرها از جمله خودم احساس بهتری داره
دوما اگه محل کار یا جای دیگه نتونی از لینوکس استفاده کنی و نیاز به استارکالندر داشته باشی این کمکت میکنه
سوما کاربرای آندروید بهتر میتونن درکش کنن
چهارما با ست کردن آگاه ساز گوگل برای هر کدوم از وقایع مورد نظر شما یه ایمیل در وقت معین به شما ارسال میشه(مثلا یک ربع قبل از قرار شما یا وقت اذان به شما از طریق پنجره پاپ آپ میل براتون اعلام میکنه)
خدمت آقا مهدی گل هم عرض سلام داریم چشم!کل مذاکرات رو برات میذارم تا بدونی چه خبره:دی
ممنون با توجه به این اوصاف خیلی باحاله دستتون درد نکنه  =D>

آفلاین Mr.Fox

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
الان این اسکریپت با ورژن جدید مشکل داره
اگه کسی قبلاً استفاده کرده از گوگلش اکسپورت بگیره فایل‌هاش رو بذاره

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
الان این اسکریپت با ورژن جدید مشکل داره
اگه کسی قبلاً استفاده کرده از گوگلش اکسپورت بگیره فایل‌هاش رو بذاره
احتمال میدم باید باگها لینک زیر پست بشن چون مدیرش می بینه! درست می گم؟!
http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,36.0.html
اگر این نرم افزار کار کرد منم مایلم استفاده کنم.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
دیگه نیازی به این اسکریپت نیست.
چون هم برای افزونه‌ها (پلاگین‌ها) و هم برای رویدادها (event ها)، امکان صادر کردن به iCalendar (همون ics) بصورت گرافیکی وجود داره.
لطفاً دیگه از این اسکریپت استفاده نکنید.