انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اتصال به اینترنت با آی اس پی NTTac Plus  (دفعات بازدید: 5158 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
اتصال به اینترنت با آی اس پی NTTac Plus
« : 28 امرداد 1386، 04:35 ب‌ظ »
سلام. من از یه آی اس پی اینترنت میگیرم که گویا از NTTac Plus استفاده میکنه. مثلا من با تل‌نت بهش وصل می‌شم پرامپت می‌ده و یوزر نیم و پسورد میخواد. توی ویندوز که به راحتی بهش وصل می‌شم هیچ مشکلی ندارم. ولی مشکل بزرگم توی اوبونتو پیش میاد که نمی‌دونم چطوری باهاش وصل بشم! بقیه‌ی اکانتام مشکلی ندارن. مثلا با wvdial وصل می‌شم. ولی این اکانت وصل میشه یوزر نیم پسورد رو هم چک میکنه بعدش سریع قطع میشه.

اگه کمک کنید یک دنیا ممنون میشم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: اتصال به اینترنت با آی اس پی NTTac Plus
« پاسخ #1 : 28 امرداد 1386، 06:32 ب‌ظ »
راستش pppconfig معمولا با ISP های داخلی جواب میده! من چون فعلا یه همچین تست کیسی ندارم پیشنهاد میکنم از برنامه‌های مختلفی مثل kppp یا pppconfig یا wvdial یا gnomeppp یا gkdial استفاده کنید و ببینید که کدوم جواب میده...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 29 امرداد 1386، 02:13 ق‌ظ »
اا میشه لینک دانلود gnomeppp و gkdial رو برام بذارید؟ من واقعا نمی‌تونم پیداشون کنم!! kppp هم که فکر کنم احتیاج به چندتا لایبرری KDE داشته باشه که من نصب ندارم. فکر کنم حجمش زیاد باشه.

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
« پاسخ #3 : 29 امرداد 1386، 09:47 ق‌ظ »
اا میشه لینک دانلود gnomeppp و gkdial رو برام بذارید؟ من واقعا نمی‌تونم پیداشون کنم!! kppp هم که فکر کنم احتیاج به چندتا لایبرری KDE داشته باشه که من نصب ندارم. فکر کنم حجمش زیاد باشه.
برای gnome-ppp البته سورس هست و بسته دبیانی هم در اینجا  پیدا میشه.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1386، 09:50 ق‌ظ توسط hasannoori »

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 امرداد 1386، 12:17 ق‌ظ »
خوب من موفق به دانلود KPPP شدم. قبلا که از فدورا استفاده می‌کردم KDE رو هم نصب می‌کردم بنابراین با KPPP مشکلی نداشتم. ولی الان که اوبونتو نصب می‌کنم KDE نیست و همینطور لایبرری‌های لازم برای اجرای برنامه‌هاش. فکر کنم یه ۱۵ - ۲۰ مگی بودن که دانلود کردم.

به هر حال مرسی از همگی! واقعا مونده بودم چرا جواب نمی‌ده.

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
    • ق
« پاسخ #5 : 30 امرداد 1386، 10:30 ق‌ظ »
خوب من موفق به دانلود KPPP شدم. قبلا که از فدورا استفاده می‌کردم KDE رو هم نصب می‌کردم بنابراین با KPPP مشکلی نداشتم. ولی الان که اوبونتو نصب می‌کنم KDE نیست و همینطور لایبرری‌های لازم برای اجرای برنامه‌هاش. فکر کنم یه ۱۵ - ۲۰ مگی بودن که دانلود کردم.

به هر حال مرسی از همگی! واقعا مونده بودم چرا جواب نمی‌ده.
دوست عزیز برای KDE میتونید از Kubuntu استفاده کنید.
همینطور بهتره در محیط Gnome از نرم افزار gnome-ppp اتستفاده کنید که در اصل یک GUI - Graphical User Interfaceبرای wvdial هست.
این wvdial بسیار قوی و کاربدی امتحانش کنید! :)
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1386، 12:40 ب‌ظ توسط hasannoori »

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 امرداد 1386، 04:36 ب‌ظ »
1- Kubuntu ایشالله توی چند روز آینده!
2- خوب اگه wvdial کار می‌کرد که مرض نداشتم بشینم این همه دانلود کنم!  ;D کار نمی‌کرد منم به یه چیز آزمایش‌شده‌ی قدیمی یعنی KPPP متوصل شدم و دیدم که مثل گذشته کار می‌کنه. gnome-ppp رو هم دانلود کردم، ولی خوب البته هنوز ازش استفاده نکرده‌م ببینم کار می‌کنه یا نه.

البته احتمالی که من می‌دم اینه که تنظیماتی که KPPP به طور پیش‌فرض اعمال می‌کنه رو مثلا wvdial اعمال نمی‌کنه. مطمئن نیستم که قابلیت کار با این نوع اکانت رو نداشته باشه. اگه کسی می‌دونه wvdial رو چجوری می‌شه برای این جور موارد تنظیم کرد، بگه خوشحال می‌شم.

اوه راستی با عرض پوزش: 3- من قدیما فکر می‌کردم IDE کوتاه‌شده‌ی Integrated Development Environment هستش که در مورد محیط‌های برنامه‌نویسی مجتمع به کار می‌ره. فکر کنم با  GUI اشتباه می‌گرفتم.  :P شوخی کردم. مرسی از کمک. ;)
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1386، 04:37 ب‌ظ توسط پسر مریخی »

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
    • ق
« پاسخ #7 : 31 امرداد 1386، 12:42 ب‌ظ »
اوه راستی با عرض پوزش: 3- من قدیما فکر می‌کردم IDE کوتاه‌شده‌ی Integrated Development Environment هستش که در مورد محیط‌های برنامه‌نویسی مجتمع به کار می‌ره. فکر کنم با  GUI اشتباه می‌گرفتم.  :P شوخی کردم. مرسی از کمک. ;)
بله شما درست میفرمایید من اشتباه نوشتم منظورم  GUI - Graphical User Interface بود.
از راهنماییتون متشکرم.
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1386، 12:52 ب‌ظ توسط hasannoori »