میدونم سخت افزار مهم تره من میگم بعد ابدیت از نظر سیستم عامل و نرم افزار با ورژن های جدیدتر فرق چندانی هم داره؟
من خیلی وقت بودم دلم میخواست یه گوشی لینوکسی بگیرم ولی حالا که میخوام گوشی بگیرم نظزرم برگشته نمیونم چی کار کنم؟
از نظر نرم افزاری سیمبین خیلی سر تره و برنامه های بهتری براش پیدا میشه. تازه شکل و حتی سخت افزار بهتری هم دارند.
من اصلا تا حالا symbian نداشتم، اما همونطور که دوستان میگن و همونطور هم که خودم یه مقدار تجربه کردم، به هیچ وجه سیمبین رو با Android و حتی Windows mobile مقایسه نکن(البته میگم این بیشتر نظر شخصی منه).
من خودم ۲ سال هستش که windows mobile دارم، یه مدتی هست که Android هم تونستم کار بکنم و تو همین مدت کوتاه Android رو شدیدا ترجیح میدم به Win mobile. من شدیدا Android رو پیشنهاد میکنم، و البته تاکید هم دارم که اگه سخت افزار پایینی داشته باشید شاید نتونید خیلی ازش لذت ببرید. مثلا live wallpaper ها شاید اجرا نشن، یا تو اجرای بازی قشنگی مثل Angry birds مشکل داشته باشی و ... در ضمن لینوکسی بودن رو هم آدم حس میکنه و در ضمن برنامه ای به اسم Terminal Emulator هستش که میتونید از ترمینال هم استفاده کنید.
شاید یه تصور غلطی وجود داشته باشه که مثلا نرم افزار واسه این سیستم عامل ها کم باشه. اما به نظر من کاملا غلطه و این قدر نرم افزار واسه Android هستش که (بیش از 90% نرم افزار ها تو Android Market رایگان هستن که اکثر برنامه های محبوب رو شامل میشه) که انتخاب زیادی تو نرم افزار ها خواهید داشت.
به نظر من ارزش داره که یه مقدار صبر کنی یا یه مقدار پول بذاری Wildfire بخری. تنها مشکل کوچیکی که من تو این گوشی دیدم، اینه که یه مقداری resolution صفحه نمایش نسبت به قدرت و کارایی خود گوشی پایین تر هست (چندان محسوس نیستش.)
من تقریبا ۴ ۵ ماه پیش Wildfire سفید رو ۳۱۰ خریدم. فکر کنم الان رنگ اصلیش که طوسی هست رو با قیمتی تو رنجی که شما میخواید پول بذارید بتونید گیر بیارید حالا شاید یه ۲۰ ۳۰ تومن بالا تر. اما به نظر من ارزشش رو داره.
موفق باشید