انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نظرتون درباره pcbsd چیه؟  (دفعات بازدید: 1461 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
نظرتون درباره pcbsd چیه؟
« : 09 بهمن 1389، 11:19 ب‌ظ »
سلام
می خوام بدونم که تجربه ی شخصیتون از کار کردن با pcbsd چیه ؟ کلا الان در چه وضعیتیه (جالبه من فکر نمی کردم که این قدر بروز باشه kde4.6 داره !ویرایش :اشتباه می کردم ۴.۵.۴ )در این زمینه اطلاعات تجربی می خواستم مثلا سرعتش پایداریش یا اینکه شناسایی سخت افزار ها( چون خیلی بهش گیر می دن)
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1389، 12:44 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

lomion

• مهمان
پاسخ به: نظرتون درباره pcbsd چیه؟
« پاسخ #1 : 10 بهمن 1389، 09:09 ق‌ظ »
پی سی بی اس دی، مبتنی بر بی اس دی هست و قابلیتهای شناسایی سخت افزاریش به صورت عمومی مثل همونه. من تست کرده بودم، از نظر سرعت بد معمولی بود. از نظر پایداری خوبه. البته امنیت خوبی هم داره. اما به نظر خودم برای استفاده معمولی خیلی راحت نیست. هم از نظر برنامه کمبودهایی داره و البته نصابش به هیچ وجه جالب نیست و ممکنه پارتیشن بندی سیستم رو دچار مشکل جدی کنه!

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1389، 05:10 ب‌ظ »
سلام
به خاطر کمبود نرم افزارها می گید که برای استفاده معمولی راحت نیست ؟می شه بیشتر تویضیح بدید که منظورتون از کمبود نرم افزار چیه ؟ من بیشتر مواقع با kde کار می کنم وخب kde روی pcbsd نصب شده  یا اینکه این کمبود ها ، کمبود های اساسیه یعنی به خاطر نوع معماری که فرق می کنه نمی شه منتقل کرد ؟ یا به خاطر کمبود نسخه های باینری است؟
یک سوال دیگه آخرین نسخه ای رو که تست کردید چه نسخه ای بود؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1389، 05:14 ب‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

lomion

• مهمان
« پاسخ #3 : 10 بهمن 1389، 08:01 ب‌ظ »
بعضی از برنامه های خارج از اون مجموعه کی دی ای، به این سیستم عامل پورت نشدن.  من نسخه اخیر (۸.۱ اگه اشتباه نکنم) رو تست کردم.