انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مدریت اشتراک اینترنت در شبکه خانگی  (دفعات بازدید: 1847 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
مدریت اشتراک اینترنت در شبکه خانگی
« : 09 بهمن 1389، 11:58 ب‌ظ »
سلام دوستان.
دوستان من تو خونمون یه شبکه متشکل از یه ابونتو و ۲ تا windows 7 و یه windows xp دارم. یه modem/router که billion هستش هم واسه اشتراک اینترنتم دارم و این کامپیوتر ها از طریق یه switch به هم وصل شدن.
حالا تازگی ها یه مقدار خواستم توزیع اینترنت رو بین این سیستم ها مدریت کنم. مثلا اینکه واسه فلان کامپیوتر فلان پرت ها رو ببند، یا این که مثلا تو فلان روز ها از فلان ساعت تا فلان ساعت اینترنت یکی از کامپیوتر ها قطع بشه یا اینکه یه سری از پرت هاش بسته بشه.
بعد از یه مقدار جستو جو و دیدن یه سری از فیلم ها دیدم که از طریق خود router میشه این کارها رو کرد. اما من که وارد صفحه مربوط به router خودم (که همون billion میشه) شدم، خیلی این امکانات رو پیدا نکردم. در ضمن سعی کردم که firmware روتر رو هم update کنم که تو سایت billion واسش update ای نیومده بود.
حالا سوال من اینجاست که آیا یه نرم افزار خوب برای مدریت شبکه و کلا این کاری که من میخوام سراغ دارید.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • روش استفاده از منابع را یاد بگیرید
پاسخ به: مدریت اشتراک اینترنت در شبکه خانگی
« پاسخ #1 : 10 بهمن 1389، 12:45 ق‌ظ »
دوست عزیز شما یا باید یک سیستم رو همیشه روشن بذاری که میگید نمیشه پس میمونه خرید یک قطعه جداگانه

در مورد استفاده از برنامه  یعنی کلا نرم افزاری کار کنید خوب باید سیستم رو مشغول کنید و یا یک ماشین مجازی راه اندازی کنید

شما میتوانید از میکروتیک استفاده کنید که هم روتر برد داره هم سیستم عامل که بشه روی PC نصب کرد و PC رو به یک روتر باقابلیت های بالا تبدیل کرد

البته باید کمی خرج کنید چون اپن سورس نیست

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
پاسخ به: مدریت اشتراک اینترنت در شبکه خانگی
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1389، 01:00 ق‌ظ »
دوست عزیز شما یا باید یک سیستم رو همیشه روشن بذاری که میگید نمیشه پس میمونه خرید یک قطعه جداگانه

در مورد استفاده از برنامه  یعنی کلا نرم افزاری کار کنید خوب باید سیستم رو مشغول کنید و یا یک ماشین مجازی راه اندازی کنید

شما میتوانید از میکروتیک استفاده کنید که هم روتر برد داره هم سیستم عامل که بشه روی PC نصب کرد و PC رو به یک روتر باقابلیت های بالا تبدیل کرد

البته باید کمی خرج کنید چون اپن سورس نیست
ممنون هادی عزیز. من تو یه video آموزشی دیدم که تو firmware یه router این امکانات بودش(router طرف linksys بودش) به همون خاطر رفتم واسه router خودم رو دیدم اما همه اون امکاناتی رو که میخواستم نداشت. مثلا میتونستم بگم که فلان سیستمم فلان port ها واسش block بشه. اما تو اون آموزشی که دیدم، این قابلیت رو داشت که تا ۹ تا policy های مختلف رو تعریف کنی که مثلا تو فلان روزها و فلان ساعت ها این محدودیت ها به فلان سیستم اعمال بشه. البته فکر کنم که اون router احتمالا دارای امکانات بیشتری بوده، و به نظر من من اگر به جای Switch میرفتم یه router میخریدم واسه اتصال کامپیوتر هام احتمالا مشکل کمتری داشتم.
در هر صورت هادی جان بسیار بسیار ممنون از اطلاعاتی که دادید. بسیار مفید بود.
باز اگه راه حل دیگه ای دوستان به ذهنشون میرسه بگن بسیار ممنون میشم.
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion