مجموعه KDE بدلیل اینکه اخیرا داره به سرعت دیباگ میشه و هدفش رو پایداری و سرعت گذاشته حالا رو سیستم ضعیف هم که ممکنه حتی اوبونتو رو درست اجرا نکنه و کم بیاره قوی اجرا میشه . برای کشف دلیلش کافیه به نموداری که کاربر کرگدن در پست خبری 4.6 گذاشته دقت کنی .
این مورد به این معنی نیست که کی دی ای داره میره سمت سخت افزارهای قدیمی ، بلکه برای اینکه که هم سرعت Qt داره هی بالا میره و هم پلاسما و .. پیوسته رفع باگ میشه . پیشرفت این مجموعه صرفا یک افتخاره برای روش توسعه و برنامه نویسی نرم افزار ازاد .
این مسائل هم به شرکتهایی مثل مایکروسافت که با همدستی با سازندگان سخت افزار هی نیاز سخت افزاری ویندوز رو افزایش میدن و یا به گوگل که حتی برای یک اپدیت ساده شبه لینوکس اندرویدش میخواد صاحب گوشی رو مجبور به خرید گوشی جدید بکنه و یا به حامیان DRM یعنی Sony , Amazon , Apple , Microsoft , AOL و BBC هم ارتباطی نداره .
البته باید گفت که رییس اپل استیو جابز از مخالفین سر سخت DRM بود و نامهای اعتراضی هم بر علیه اش هم نوشت اما در نهایت با این بهانه که چون اکثر شرکتهای تولید ویدئو و فیلم ازش استفاده میکنن و اونم مجبوره فروشگاهش رو با این روند سازگار کنه بهش تن داد و الان اپل مخالف شده جز حامیان !
یاداوری : جواز Qt ( بیس KDE ) پس از خرید ترولتچ توسط نوکیا تغییر اساسی کرد و هم اکنون GNU LGPL v. 2.1 و GNU GPL v. 3.0 هست . جواز اپلیکیشنها هم مبتنی بر GPL هست .
سلام
در مورد قسمت اول :من نگفتم که چرا پیشرفت کرده ؟از طرفی هم توی پست قبلی گفتم که اینها از راه راستین وارد می شوند نه راه دوز و کلک چرا ش معلومه چون اینجا نرم افزار آزاده سورس ها خوانده می شوند ویرایش می شوند وفقط اون کدهایی می مانند که واقعا کار کنند!(مشکل اصلی من با اوپن سورس همینه که دیگه به بقیه اش کار نداره یعنی براش مهم نیست چرا این کد ها رو درش قرار می دهند ومهم پیشرفت نرم افزاری محض است)اینکه چه هدفی دارند اصلا مهم نیست. درواقع من می گم که به هردلیلی که ایجاد شده (این گستردگی)ایجاد شده!(یکمی بد شد!)یعنی مهم ایجاد شدنه نه دلیل ایجاد شدن
قسمت دوم:اون قسمت اخری که قبلا نوشتم که می ترسم چندین تا ترس هست ولی یکی از اونها همینه که افتخار امروز سر شکستگی(=غیر آزاد)فردا رو موجب بشه در واقع اگر این پیشرفت توسط خود جامعه کا دی ای تولید می شد من هیچ مشکلی نداشتم ولی بدی همینه که شرکتها هم در این زمینه سهمی دارند
قسمت سوم: ارتباطش رو توی داستان اصلی نوشتم اگر می شه بگید که چرا یا کجا اشتباه برداشتم کردم(البته معلومه به نظر شما)
قسمت چارم:در مورد اپل که دل پر و دهن پر حرفی دارم ! که اگه بگم هاست فروم کم می یاره
ولی همین قدر بگم که اگر روزی بگن بین اپل وماکروسافت کدوم رو انتخاب می کنی قطعا ماکروسافت رو انتخاب می کنم منتها خوشم اومد نوشتی بهانه! نه دلیل
یاد آوری: همونطوری که قبلا گفتم از راهش وارد می شن در واقع اگر غیر از این بود من امید وارتر بودم در واقع برای شکتها این مهمه که پشتیبانی جامعه ی آینده رو داشته باشند
خیلی ممنون که پاسخ دادید