انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا واقعا هیچ ویروسی برای لینوکس نیست؟  (دفعات بازدید: 2721 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sa_ostad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
دوستان من تازه دارم لینوکسی میشم ولی این سوال برام بی جواب  مونده که آیا واقعا هیچ ویروسی برای لینوکس نیست؟ اگه نیست چرا ؟
چه مشکلات امنیتی تو لینوکس هست ؟

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
تا اونجایی که من میدونم (منم تازه کارم  ;D ) ویروس مشخصه اصلیش اینه که بدون اجازه و اطلاع کاربر اجرا میشه، ولی اینجا همچین چیزی امکان نداره، هر فایلی رو خودتون باید بهش اجازه اجرا بدید.
اما ممکنه یه نفر یه کد مخربی بنویسه و بذاره تو سایتش و بگه این یه برنامه یا یه اپلت هستش، و شما با اجرا کردنش اطلاعاتتون رو به خطر بندازید، بنابرین بسته ها رو همیشه از جاهای معتبر بگیرید و نصب کنید...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
نه به اون صورت که تو ویندوز هست. ولی بله هست مثلا اینجا چند روز پیش یه چیزی درباره اش نوشت : How USB autorun flaws could bring malware to Linux

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
عبارت درست اینه که «در لینوکس هیچ ویروس وحشی وجود نداره.» ویروس وحشی ویروسی است که ممکنه به شما حمله کنه، به شما صدمه بزنه و .... ولی ویروس های آزمایشگاهی ویروس هایی هستن که می شه اونها رو نوشت و دید که چجوری پخش می شن و غیره.

در دنیای لینوکس برنامه ها از منابع معتبر نصب می شن و سیستم عامل و براوزرها هم سوراخ هایی ندارن که ویروس ها بتونن از اون طریق خودشون رو به کامپیوتر شما منتقل کنن و به همین دلیل ویروس حتی اگر قابلیت نوشته شدن داشته باشه، قابلیت پخش شدن در محیط (وحشی شدن) رو نداره.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
دوستان من تازه دارم لینوکسی میشم ولی این سوال برام بی جواب  مونده که آیا واقعا هیچ ویروسی برای لینوکس نیست؟ اگه نیست چرا ؟
چه مشکلات امنیتی تو لینوکس هست ؟
با سلام

نمی شه گفت که اصلا ساخته نشده و نست . چرا هست ولی مقدارش کم هست که خیلی سریع از بینش بردن
بیش تر می شه گفت که چیزهایی مثل روت کیت هست
البته وقتی شما برنامه wine رو نصب می کنید ممکنه از آن جا که ویروس های ویندوز حجم کمی دارن در این اجرا شده و کارهایی کنند

مطمئن باش برای یک کاربر خانگی (خودمو می گم) که چیز زیادی از دنیای لینوکس نمی خواد این چیزا بی معنی هست .  ;)

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
سلام.

نقل‌قول
ولی مقدارش کم هست که خیلی سریع از بینش بردن

از بین نمیبرنش . باگ هایی رو که ویروس ازشون استفاده میکرده با سرعت فوق العاده بالایی فیکس میکنند.

نقل‌قول
البته وقتی شما برنامه wine رو نصب می کنید ممکنه از آن جا که ویروس های ویندوز حجم کمی دارن در این اجرا شده و کارهایی کنند

فکر نمیکنم بتونه باز هم کاری بکنه. تنها کاری که ممکنه انجام بشه اینه که ویروس خودش رو در پوشه ی واین تکثیر کنه وگرنه بخاطر تفاوت در ساختار به هیچ وجه در سیستم منتشر نمیشه و آسیبی وارد نمیکنه.
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: آیا واقعا هیچ ویروسی برای لینوکس نی
« پاسخ #6 : 21 بهمن 1389، 01:10 ق‌ظ »
.... سیستم عامل و براوزرها هم سوراخ هایی ندارن که ویروس ها بتونن از اون طریق خودشون رو به کامپیوتر شما منتقل کنن ....

اکثر برنامه ها دارای باگ هایی هستن که از طریق اونها امکان نفوذ به رایانه ایجاد میشه و این ربطی به نوع سیستم عامل نداره !!!
به طور کلی تفاوتهای فاحشی که باعث سیف تر بودن لینوکس نسبت به ویندوز میشه تفاوت در مجوزهای اجرا (سطوح دسترسی) ، گامهای اجرا و همچنین تنوع توزیع های اون هست ...

در لینک زیر مفصلا به این موضوع پرداخته شده
http://www.theregister.co.uk/2003/10/06/linux_vs_windows_viruses

« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1389، 01:12 ق‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین milmili

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
تا اونجایی که من میدونم (منم تازه کارم  ;D ) ویروس مشخصه اصلیش اینه که بدون اجازه و اطلاع کاربر اجرا میشه، ولی اینجا همچین چیزی امکان نداره، هر فایلی رو خودتون باید بهش اجازه اجرا بدید.
اما ممکنه یه نفر یه کد مخربی بنویسه و بذاره تو سایتش و بگه این یه برنامه یا یه اپلت هستش، و شما با اجرا کردنش اطلاعاتتون رو به خطر بندازید، بنابرین بسته ها رو همیشه از جاهای معتبر بگیرید و نصب کنید...

دوست عزیز اگه امکانش هست ادرس چندتا از این سایت های معتبرو  بده برای دانلود برنامه وبازی

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233

دوست عزیز اگه امکانش هست ادرس چندتا از این سایت های معتبرو  بده برای دانلود برنامه وبازی

بهترین و مطمئنترین جا که همون مخازن هستن، تقریبا هر برنامه ای که بخواید تو مخازن اوبونتو هست
سایتهای kde-look.org و gnom-look.org هم تا حالا ندیدم مشکلی داشته باشن
sourceforge هم از اونجایی که سورس برنامه‌هارو داره بنظر مطمئن میاد.
اما همونطور که گفتم خودمم اطلاعات زیادی ندارم  :oops:
دوستان کهنه‌کار لطفا راهنماییمون کنن  ???

راستی گفتی بازی!  ;D  تازگی assault cube رو نصب کردم، خوشم اموده، پیشنهاد میکنم امتحان کنی...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
یک جستجو ساده در گوگل شما را به اینجا می رساند:
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_malware
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم