انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بک آپ گرفتن از پکیجهای نصب شده روی هارد با لیو سی دی!  (دفعات بازدید: 2000 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadiaj168

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
با سلام
 آیا راهی وجود داره که بشه از پکیجهای  نصب شده روی هارد با لیو سی دی بک آپ گرفت؟
امروز صبح سیستم پرید( سیستم گیر کرد منم رستارت کردم حالا میاد بالا و روی لود گیر میکنه یا یه صفحه سیاه با کرسر نشون میده).
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1389، 05:05 ب‌ظ توسط hadiaj168 »

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پکیج‌های دانلود شده بوسیله apt و یا سیناپتیک در مسیر /var/cache/apt/archives/ ذخیره میشوند، میتونی با سی‌دی لایو به این مسیر بری و از این پوشه بک‌آپ بگیری و بعد از نصب دوباره اوبونتو پکیج‌هارو به همون مسیر بریزی و بعد اگر دومرتبه یکی یکی دستور نصب پکیج ها رو بزن تا بدون دانلود مجدد نصب بشن البته اگر ورژن جدید ترشون تو مخازن باشه apt و یا سیناپتیک ورژن جدید تر رو نصب می‌کنند

البته میتونی با ترمینال به پوشه بک‌آپ بری و دستور زیر رو بزنی
sudo dpkg -i *.debبا دستور بالا تمام پکیج‌های موجود در پوشه بدون نیاز به اینترنت (حتی اگر ورژن جدیدشون در مخازن باشه) به طور یکجا نصب می‌شوند ، (البته من امتحان نکردم نمی‌دونم آیا اگر دو ورژن از یک برنامه در این پوشه باشه یا دو پکیج باشند که باهم تداخل دارند مشکلی پیش میاد یا نه یعنی dpkg هوشمند عمل می‌کنه یا نه)

آفلاین hadiaj168

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
پاسخ به: بک آپ گرفتن از پکیجهای نصب شده روی ه
« پاسخ #2 : 24 بهمن 1389، 11:28 ب‌ظ »
یه خورده دیر شد  :( به هر حال دستتون درد نکنه .

آفلاین sa_ostad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
منم همین مشکل رو دارم کسی از دوستان هست که راهنمایی کنه که آیا dpkg هوشمند عمل میکنه یا نه ؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
dpkg هوشمند نیست . همانی که بهش بگویید را خواهد نصبید . لاکن به گمانم پس از نصب پیغام میدهد که با فرمان
apt-get install -f بسته های ناقص و نیازداشته را از اینترنت یا سی دی ها بنصبید
( یکبار که dpkg را بکار بردم همچین پیش آمد )‌
+++++++
apt-get هوشمند است