انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطور VPS خاموش رو از راه دور روشن کنم ؟  (دفعات بازدید: 5585 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alih988

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • هاست لینوکس حرفه ای SalamWebHost.com
    • اندیشه های رهانیده از بند
به نام خدا

درود فراوان بر شما

من یک سرور VPS دارم که  سهوا آن را halt کردم.
چطور میتونم دوباره از راه دور روشنش کنم ؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم * موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: چطور VPS خاموش رو از راه دور روشن کنم ؟
« پاسخ #1 : 08 اسفند 1389، 11:18 ق‌ظ »
سرویس دهنده همیشه یک پنل هم بهت می ده. از اونجا که لاگین کنی می تونی سیستم هات رو ری استارت و اینها بکنی (مثل قطع و وصل کردن برق) یا حتی گاهی می تونی به عنوان روت توشون لاگین کنی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
« پاسخ #2 : 08 اسفند 1389، 04:29 ب‌ظ »
موضوع قطع و وصل شدن برق که وقتی برق رفت سیستم روشن بشه رو از توی بایس تنظیم میکنیم اما این چیزی که شما گفتید یکم گنگ بود میشه بیشتر در موردش توضیح بدید چطور به عنوان روت به سیستمی که خاموشه لاگین کنیم ؟!
من هر وقت از راه دور میخوام سیستم رو ریاستارت کنم مشکل دارم یعنی دستور ریستارت رو که میزنم کلا خاموش میشه و یا باید دستی روشنش کنم یا منتظر بمونم برق بره خودش روشن بشهلطفا در این مورد هم توضیح بدید

درضمن با این دستور ریست میکنم :
shutdown -R now
یا
reboot
اشتباه از منه یا جایی رو باید تنظیم کنم تا درست ریست کنه ؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 08 اسفند 1389، 05:47 ب‌ظ »
وی.پی.اس. یک کامپیوتر واقعی نیست بلکه یک ماشین مجازی توی یک کامپیوتر واقعی است (: در نتیجه تو همیشه می تونی آدرسی داشته باشی که به اون ماشین واقعی وصله و با لاگین کردن توی اون می تونی ماشین مجازی خودت رو خاموش / روشن / ری استارت / نصب مجدد و .. بکنی.

در مورد لاگین از راه دور، به درد وقتی می خوره که نمی تونی وصل بشی به سرورت و می ری روی اون کامپیوتر اصلی و از اونجا شبیه این خواهد بود که کنسول گرفتی از سرورت
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 اسفند 1389، 06:23 ب‌ظ »
ok پس مجازيه جالب بود توي ويندوز ي نرم افزار بود ك با مك كار ميكرد و توي شبكه راحت ميشد سيستم رو روشن كنيم تو اوبونتو نميدونم ام اگه وقت كنم ي نگاه ميندازم ...

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #5 : 08 اسفند 1389، 06:34 ب‌ظ »
از معنی vps معلومه که مجازیه !
vps مخفف Virtual Private Server و به معناي سرور اختصاصي مجازي هست ، در واقع شما دسترسي سطح بالا به بخشی از یک سرور واقعی که در سیستم مجازی ساز براتون تعریف شده دارید (سهم خریداری شده از منابع سرور از قبيل پردازنده، حافظه اصلي، فضاي ديسک سخت، پهناي باند و...)
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #6 : 08 اسفند 1389، 10:26 ب‌ظ »
 بهش میگن wake on lan  باید تست کنین ببینین جواب میده یا نه البته بستگی به مجازی ساز هم داره که چی باشه 

http://en.wikipedia.org/wiki/Wake-on-LAN

اون کنترل پنل هم  جدا از مجازی ساز نصب میشه فکر کنم به خاطر مصرف زیاد منابع خیلیا نصب نمیکنن یک جا خوندم به اندازه یک سیستم عامل ((چه سیستم عاملی؟)) رم سی پی یو ... استفاده میکنه

دمو یکیش این جا هست :
http://sysvm.com/Demo

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 اسفند 1389، 10:33 ب‌ظ »
http://www.gnuiran.org/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=45&page=1

آره درسته ممنون از کمکت لینک بالا هم ی سری اطلاعات در این مورد داده تستش نکردم اما چیز جالبی باید باشه