انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با برای تهیه ی پشتیبان از پارتیشن های لینوکسی (حل شد)  (دفعات بازدید: 3881 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • وبلاگ شخصی مصطفی شاهوردی
سلام بر همگی؛ من توی ویندوز از درایو سی خودم با استفاده از نرم افزار norton ghost بک آپ گیری استفاده می کردم، و به این ترتیب هر وخت که ویندوزم خراب می شد با همون نرم افزار بک آپ رو بر می گردوندم، اما هر کاری کردم نتونستم که از پارتیشن ها ext3 و ext4 بک آپ بگیرم؛ کسی می تونه در این زمینه کمکم کنه یا یه راه حل دیگه ای غیر از norton ghost به من معرفی کنه؟
ممنون می شم.
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1390، 11:43 ق‌ظ توسط شاهوردی »

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
پاسخ به: مشکل با برای تهیه ی پشتیبان از پارتی
« پاسخ #1 : 10 اسفند 1389، 03:03 ب‌ظ »
سلام
نرم افزار norton ghost  برای ویندوز ؟ شما نمیتونی ازش برای لینوکس استفاده کنی برای این منطور از نرم افزاری مثل APtonCD استفاده کن کار باهاش سادست ...
تو بسته های ابونتو هم موجوده برای نصب تو ترمینال بزن :
sudo apt-get install aptoncd
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1389، 03:05 ب‌ظ توسط vahdani_d »

آفلاین nodet07

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
علاوه بر aptoncd میتونید دستی هم backup و restore انجام بدین

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1448874
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=35087
یادشون رفته اون شاه که به 100 مهره نمی باخت               

تاجو از سرش تو میدون ، لشگر پیاده انداخت !!

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
سلام
نرم افزار norton ghost  برای ویندوز ؟ شما نمیتونی ازش برای لینوکس استفاده کنی برای این منطور از نرم افزاری مثل APtonCD استفاده کن کار باهاش سادست ...
تو بسته های ابونتو هم موجوده برای نصب تو ترمینال بزن :
sudo apt-get install aptoncd

البته من از نسخه ی بوت شدنی norton ghost استفاده می کردم که به سیستم عامل ربطی نداشت، جالب اینجا بود که پارتیشن های ext3 و ext4  رو هم می شناخت و همه ی مراحل رو می شد باهاش طی کرد، ولی فقط هنگام شروع بک آپ گیری می گفت که پارتیشن درست unmount نشده و خلاصه کاری از پیش نمی رفت،
من APtonCD رو تست می کنم و اگه باهاش مشکلی داشتم دوباره ازتون کمک می گیرم، ممنون که توجه کردین.

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *

ممنون، به نظر راه خوبی می رسه، به سرعت می رم سراغش ! ...

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
APtonCD  پکیج خیلی خوبیه و کارایی خیلی عالی هم داره، ولی برای بک آپ گیری از پکیج هایی نصب شدست، و حتمن یکی از بهترین گزینه ها خواهد بود ولی چیزی که من می خواستم یه نرم افزار برای بک آپ گیری از کل یه پارتیشن به طور کامله ...

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *

خوندمش، مشکلش اینه که باید برای برگردوندن بک آپ ، حتمن یه بار ubuntu رو نصب کنی و بعد بک آپ رو برگردونی، ولی وختی از norton ghost استفاده می کردم، اگه سیستم خراب می شد و بالا نمی اومد، کافی بود که سی دی بوت norton  ghost رو بذارم و بک آپ رو برگردونم، و دیگه انگار که آب از آب تکون نخورده ...

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: مشکل با برای تهیه ی پشتیبان از پارتی
« پاسخ #7 : 11 اسفند 1389، 06:08 ق‌ظ »
البته می تونی با dd ازش یک کپی بگیری یا ...(کلا در سیستم عاملهای آزاد بیش از چندین راه وجود داره-فراموش نکنید این سیستم عاملی که دارید باهاش کار می کنید ساخته ی هکر هاست)
برای dd
dd if=/dev/sdb of=backupوفشرده
dd if=/dev/sdb |gzip -9 >bakcup.gzالبته می تونی کمپرسور رو خودتون تغییر بدین
ویرایش:dd جز ابزارهای گنو هست که تو هر توزیع گنو /لینوکس معمولا وجود داره یعنی شما نیاز ندارید که حتما نصب کنید یا چیزهای دیگه فقط کافیه که  با یک توزیع سبک که نسخه ی زنده دارند (یا حتی tinycore (با حجم ۱۳مگ) ) عملیات پشتیبان گیری یا برگرداندن پشتیبان رو انجام بدید
برای برگرداندن
dd if=backup of=/dev/sdb
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1389، 06:15 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
dd اون چیزی بود که می خواستم، توی انجمن ubuntu.com هم cloneZilla رو حعرفی کردن که خیلی عالیه
ممنون از همه ی دوستان، مشکلم فکر کنم حل شد

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
سلام دوست عزیز
لازم نیست خودتو اذیت کنی اینقدر نرم افزار remastersys  رو نصب کن خلاصصص راحت و بی دردسر کاری که نورتون گوست میکنه انجام میده تازه این نرم افزار یه دیسک زنده هم برات درست میکنه
خیلی محشره احتیاج به هیچ کار دیگه هم نداری
فقط  یادت باشه که  اینستالر لینوکس رو سیستمت نصب باشه  وگرنه فقط دیسک زنده داری
موفق باشی

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
آره؛ خیلی توپه از اونم استفاده کردم؛ ولی باور کن cloneZilla یه چیز دیگست!

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
می تونی بیشتر بگی و بیشتر توضیح بدی ؟
اگر واقعا اینجوری که تو میگی باشه خیلی عالیه خوب
میتونه دیسک زنده درست کنه ؟
مشکلی با ساختار ۶۴ بیتی یا ۳۲ بیتی نداره
برای همه لینوکس ها کار میکنه ؟

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
توی این مدتی که دنبال همچین نرم افزاری می گشتم خیلی چیز ها رو تست کردم، این از همشون برای من بهتر بود،‌ البته نا گفته نمونه که APTonCD هم یه جورایی خیلی کمک می کنه، هر چند که عملکردی متفاوت داره؛
clonezilla خودش اصلن یه دیسکه! ویژگی های خیلی خوب و کار راه بندازی داره! مثلن برای بعضی از هارد دیسک ها ( مثل مال من ) یه گزینه ای داره که مستقیم هم رو هارد نصب می شه و توی لیست منوی گراب هم نمایش داده بشه، پس یعنی دیگه لازم نیست هر بار برای برگردوندن بک آپ سی دی رو بذاری! از طرفی تا اونجا که من می دونم همه ی هارد دیسک های معروف رو پشتیبانی می کنه ( بر عکس ghost ) و برای همه ی فایل سیستم ها هم جواب می ده (  بر عکس ghost ) با توجه به این که خودش یه سی دی لایوه هم دیگه ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی معنی نداره! ( البته فکر کنم خودش ۳۲ بیتی باشه! ) ولی باز فرقی نمی کنه و روی همه چی جواب می ده
در ضمن clonezilla یه پروژه ی متن بازه، و توی ۳۰ تای اول sourceforge قرار داره، و معنیش ایه که خیلی زود به زود آپدیت میشه و نقص های احتمالی بر طرف می شه ...

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
میتونی بگی چطوری استفاده میکنی ازش
یعنی چطوری استفاده میشه وقتی بخوای مثل نورتون گوست یه اییمیج بگیری

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
روش کلی کارش مثل همون Norton Ghost هستش،‌ ولی اگه جزییات بیشتری می خوای یه سرچ بزنی کلی مطلب گیرت میاد؛

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_disk_cloning_software
با لینک بالا هم میتونی یه مقایسه داشته باشی ...