يه كتاب راهنما براي مينت دانلود كردم و در ابتداش نوشته بود اگر دنبال مشكلي هستيد براي مينت و پيداش نكردين همون رو براي اوبونتو سرچ كنين.
با ساخت انجمن و اینهای جداگانه مخالفم چون نیازی به پخش کردن نیروها نیست و اصولا لینوکس لینوکسه (: حتی بین اوبونتو و بقیه هم فرق چندان عجیبی نیست چه برسه به مینت و اوبونتو.
لینوکس مینت در واقع همون اوبونتو هست منتها با کمی تغییرات ظاهری و اضافه کردن برخی از برنامه های خود اوبونتو
پس یک توزیع جدا گونه محسوب نمیشه که لازم باشه یک جای مستقل داشته باشه..
مثلا cinnamon لینوکس مینت ابزارهای config زیادی برای ظاهرش داره، در حالی که unity اوبونتو به اندازه ی مینت option های زیادی برای ظاهرش نداره.
یه سری از bug ها هست که فقط توی مینت اتفاق میافته و من دیدم، ولی توی این انجمن ممکنه خیلی ها ازش خبر نداشته باشند چون فروم تخصصی اوبونتو هستش.
خیلی از اخبار مینت اینجا گفته نمیشه چون جاش نیست.
تفکر مینت با اوبونتو فرق داره.
خیلی از ترفندهای ظاهر مینت هست که من باهاشون کاری ندارم، چون اینجا چیزی ازشون به گوش من نمیرسه.
جداسازی و متمرکز شدن لازمه، ولی نه توی این انجمن، چون اسم اوبونتو رو داره. هر چیزی جای خودش. فروم های دیگه ی مینت هم به قدرتمندی این فروم نیستند. باید یه فروم قدرتمند مثل اینجا با نام مینت وجود داشته باشه که کاربرای مینت رو از آخرین اخبار با خبر کنه و وقتی یکی سوالی میپرسه همه به طور پیش فرض بگن که این سوال رو توی مینت پرسیده.