انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی کمپایل کردن در کوبونتو ۹.۰۴  (دفعات بازدید: 1648 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Taher

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
چگونگی کمپایل کردن در کوبونتو ۹.۰۴
« : 13 اسفند 1389، 07:17 ب‌ظ »
فکر می کنم تاپیکی زده ام که همه اعتراض می کنند که چرا در انجمن نگشتی و بود و ... اما امیدوارم که دوستان کمک کنند. تصمیم داشتم در ویکی سایت دوباره بگردم شاید جوابم را پیدا کنم اما با این پیام رو به رو می شوم :

نقل‌قول
Warning:
You triggered the wiki's surge protection by doing too many requests in a short time.
Please make a short break reading the stuff you already got.
When you restart doing requests AFTER that, slow down or you might get locked out for a longer time!

من ویندوز را رها کردم و دارم با کوبونتو کار می کنم. برای نصب برنامه ها از طریق نصابها و ... هیچ مشکلی وجود نداره. مشکل من در کمپایل کردن فایهای فشرده شده هست. من از دستورات configure و ... استفاده کردم و از منابه و مقالات مختلف در سایتهای فارسی و انگلیسی استفاده کردم اما نتونستم دقیقا بفهمم جریان چیست.
در این آدرس من یک مقاله روان و ساده را دیدم :

http://www.technotux.org/html/Sections-article27-p1.html
اما همش یک ارور در کار وجود داره. مثلا خروجی دستور زیر:

taher@ubuntu:/media/hda5/Kubuntu/vice-2.2$ $ ./configure
bash: $: command not found

آیا دوستی می تواند دقیقا بگوید که چگونه یک فایل فشرده را در کوبونتو کمپایل کنم ؟

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ به: چگونگی کمپایل کردن در کوبونتو ۹.۰۴
« پاسخ #1 : 14 اسفند 1389، 01:31 ق‌ظ »
برای کامپایل کردن در کوبونتو یا سایر توزیع‌های لینوکس یاید ایتدا فایل راهنمای آن را مطالعه کنید البته معمولا باید پس از اکسترکت کردن فابل فشرده به پوشه مورد نظر رفته و سه دستور ./configure و  make و sudo make install رو به ترتیب زد و اتفاقا در مورد این برنامه vice همین موضوع صدق می‌کنه حالا اگر ارور میده یا به علت اینه که دستور رو در مسیر درست نزدید (فایل configure باید در پوشه ای که دستور را آنجا وارد می‌کنید وجود داشته باشد) و یا permission فایل configure  به هم خورده ، دو مرتبه فایل را اکسترکت کنید (ترجیحا روی یک پارتیشن لینوکسی) و اگر درست نشد دستور sh ./configure را امتحان کنید یا ابتدا دستور chmod a+x configure را بزنید و بعد ./configure
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1389، 01:33 ق‌ظ توسط sunpda »

آفلاین Taher

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 14 اسفند 1389، 05:40 ق‌ظ »
ممنون.
متاسفانه جواب منفی است. در فایل فشرده من فایل configure را می بینم اما بعد از اکستراکت کردن آن فایل نیست(فکر می کنم مخفی هست). من چند سال قبل با suse مشکلی نداشتم اما بعد از مدتها که دوباره شروع کردم نمی دانم چرا این مشکل برایم ویش آمده ؟

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 اسفند 1389، 09:16 ب‌ظ »
خیلی عجیبه ، باید باشه ، مخفی هم نیست ، شما چطوری اکسترکت می‌کنی از طریق کلیک راست در ناتیلوس یا دستور tar zxvf vice-2.2.tar.gz

؟

آفلاین Taher

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 اسفند 1389، 07:59 ق‌ظ »
راستش من کلیک راست می کنم و با برنامه Ark اکسترکت می کنم. نمی دونم روشم درسته یا نه و البته از دستورات هم اطلاعی ندارم متاسفانه...

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 اسفند 1389، 02:08 ب‌ظ »
البته از طریق کلیک راست هم نباید مشکلی باشه ، اما برای اطمینان از طریق ترمینال به مسیر فایل دانلود شده برو و دستور زیر را بزن:

tar zxvf vice-2.2.tar.gz

آفلاین Taher

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 17 اسفند 1389، 06:44 ق‌ظ »
دوست گرامی ممنونم از اینکه پیگیر هستید.

این جواب داده شده :

نقل‌قول
Cannot utime: Operation not permitted

البته خروجی بسیار زیاد بود و این جواب برای هر فایل داده شد.

من در Synaptic این برنامه را تیک زدم و نصب هم کردم. اما اصلا آیکون آن را نمی بینم و انگار نصب نشده. آیا دستوری هست که بتوانم آنرا اجرا کنم ؟
با سپاس

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 17 اسفند 1389، 11:57 ب‌ظ »
در مورد ارور Operation not permitted نمی دونم چرا این ارور رو میده ، شما ابتدای دستور یک sudo بزار و یک بار دیگه اجراش کن شاید فرجی شد،

من در Synaptic این برنامه را تیک زدم و نصب هم کردم. اما اصلا آیکون آن را نمی بینم و انگار نصب نشده. آیا دستوری هست که بتوانم آنرا اجرا کنم ؟
راستش من این برنامه رو تا حالا نصب نکردم اصلا نمی‌دونم برای چی هست ، فقط برای اینکه ببینم چطور نصب میشه سورسش رو دانلود کردم و توضیحات نصب اون رو مطالعه کردم و برای اطمینان از عدم مشکل یک بار دستور ./configure رو زدم که بدون ارور انجام شد ولی ادامه راه نصب رو نرفتم

اما حدس میزنم شاید علت نیومدن ایکون برنامه پس از نصب بخاطر این باشه که برنامه محیط گرافیکی نداره و خط فرمانی است و یا بستری برای اجرای نرم افزار های دیگه هست

شما در ترمینال بنویس vice ببین پاسخ چی هست همچنین خروجی man vice رو هم بذار

آفلاین Taher

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 18 اسفند 1389، 03:54 ب‌ظ »
دوست گرامی ممنونم از اینکه پیگیری می کنید.
من کوبونتو را دوباره نصب کردم و این فایل را دوباره دانلود و اکسترکت کردم.

اینار دستور configure را که می زنم کارها خوب پیش میره اما بعد از زدن دستور make این پیام داده می شود :

make: *** No targets specified and no makefile found.  Stop
من این دستور را
sudo aptitude update && sudo aptitude install openssh-client openssh-serverرا در انجمن اوبونتو دیدم و اجرا کردم اما خروجی هنوز همان هست...