سلام
دوست عزیز ی موقعی هایی بعضی ها یک حرفهایی میزنن و ی جاهایی حساسیت نشون میدن که به نظر من این اوضاع رو نگه دارن برای موارد مهمتر بهتره اینکه از چیزی استفاده بشه که قانونی باشه چیز بسیار پسندیده ای هست و قابل احترام اما خواهشم اینه که دوستان رگ گردنشون باد نکنه و سرشون رو به دیوار نکوبن که حرفشون رو به کرسی بنشونن چند روزی هست که موضوعات فروم یکم داره به حاشه بیشتر میپردازه تا اصل موضوع خوبه که ما عاشق لینوکسیم خوبه که ما اخلاق رو رعایت میکنیم و از نرم افزار های بقول شما کرک دار استفاده نکنیم اما خیلی بده که اصرار به یک کار داشته باشیم و بگیم قرآن خدا غلط میشه اگه من فلان نرم افزار رو بدون اجازه استفاده کنم اون دوستانی که میگین همشون یک روزی از حداقل ویندوز کرک شده استفاده کردن اما الان نمیدونم به چ دلیل دارن میگن این کار بده هر کی انجام بده جهنمیه
در مورد استفاده از wine جدای از بحثی که راه انداختین (حلال حرومی
)باید عرض کنم اگه این کار رو انجام بدی باید پی ویروسی شدن و مشکلات احتمالی اون رو هم به تنت بمالی دلیلشم اگه تو انجمن بگردی پیدا میکنی
اما حرف آخرم من به شخصه تا جایی که ممکن باشه از نرم افزار های کرک شده استفاده میکنم و حالشو میبرم چرا که همین شرکت های بزرگ خارجی مگه به من نوعی رحم میکنن که من به اونا رحم کنم ؟! هر چی عوض داره گله نداره تا تقی به توقی میخوره فلان شرکت فلان سازمان که نرم افزار یا خدمات فلان چیز رو میده من و شما کاربر ایرانی رو پشمک حساب میکنه و مارو از لیستش حذف میکنه (مشکل سیاسیه دودش تو چشم مردم میره چرا که دولت مطمینا واسش مهم نیست که ۱۰۰دلار پول نرم افزار بده یا ۱۰۰۰۰۰۰۰ دلار پول باباش که نیست میده) یا اون سازمانها اصلا اجازه استفاده از امکانات و خدماتی که دارن رو به ما نمیدن
یادمه چند روز پیش ی مطلب تو فروم دیدم طریقه دانلود از سایتهایی که اجازه دانلود به ما ایرانی ها نمیدن خیلی ناراحت شدم اما خیلی خوشحال بودم که اگه اونا به خیال خودشون مارو تحریم میکنن مام بلدیم اونارو دور بزنیم پس دلت به حالشون نسوزه اینا همون جماعتی هستن که اگه جاش برسه زیر پاهاشون لحمون میکن استفاده کن حالشو ببر به ریششونم بخند این نظر شخصی منه شاید هم کاملا اشتباه باشه لطفا در موردش موضع گیری نکنید و اگه صحبتی دارین نظر خودتون رو بگین / پیروز باشید