انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در دانلود  (دفعات بازدید: 2473 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milmili

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
مشکل در دانلود
« : 21 اسفند 1389، 11:39 ب‌ظ »
سلام دوستان
چرا وقتی من هرچیزی میخوام دانلود کنم بعد از اینکه مقداری ازش دانلود میشه بعد دیگه قطع میشه دانلودم باید ۱۰۰بار رفرش کنم تا ادامه پیداکنه

حتی برنامه هایی که بوسیله synaptic & buntu software center هم همینطوره!!!!!!!!!!!!!

درصورتی در ویندوزم این مشکلو ندارم
با برنامه دانلود خود اوبونتو هم که میگن معروفه خیلی خوبه و از تریق ترمینال فعال میشه هم همینطوره(البته اسمش یادم نمیاد :D)ولی یه چنین کدی فکرکنم بود wgetاونم همینطوره

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
پاسخ به: مشکل در دانلود
« پاسخ #1 : 22 اسفند 1389، 01:48 ق‌ظ »
این مشکل فقط با برنامه هایی که از مخازن میگیرید وجود داره یا اینکه برای دانلود همه فایلهاست؟
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #2 : 22 اسفند 1389، 11:59 ق‌ظ »
من هم این مشکل دانلود را دارم البته برای دانلود از طریق apt-get (به ۳ تا ۷ کیلوبایت بیشتر نمیشه در صورتی که خط ۵۱۲ کیلوبیت دارم). از طریق software source هم best server رو انتخاب کردم اما تاثیری نداره. با wget یا فایرفاکس هم سرعت دانلود خوب نیست (از ۱۰ تا ۱۹ کیلوبیت هست). فقط از طریق axel می تونم به سرعت دانلود ۴۰ تا ۴۵ کیلوبایت برسم که البته گاه گاهی time out میشه. کلا راه افزایش سرعت دانلود چیه؟ آیا برنامه ای وجود داره؟ برای apt-get که نمیشه از axel استفاده کرد (میشه؟!!!). ضمن اینکه بعضی سایت ها به صورت session امکان دانلود رو میدن که باید از طریق خود مرورگر دانلود کرد.

پ.ن: البته بعد از نصب اوبونتو صفحه وب رو به سختی باز میکرد. که با غیرفعال کردن ipv6 مشکل حل شد.
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1389، 12:04 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
پاسخ به: پاسخ به: مشکل در دانلود
« پاسخ #3 : 22 اسفند 1389، 12:24 ب‌ظ »
من هم این مشکل دانلود را دارم البته برای دانلود از طریق apt-get (به ۳ تا ۷ کیلوبایت بیشتر نمیشه در صورتی که خط ۵۱۲ کیلوبیت دارم). از طریق software source هم best server رو انتخاب کردم اما تاثیری نداره. با wget یا فایرفاکس هم سرعت دانلود خوب نیست (از ۱۰ تا ۱۹ کیلوبیت هست). فقط از طریق axel می تونم به سرعت دانلود ۴۰ تا ۴۵ کیلوبایت برسم که البته گاه گاهی time out میشه. کلا راه افزایش سرعت دانلود چیه؟ آیا برنامه ای وجود داره؟ برای apt-get که نمیشه از axel استفاده کرد (میشه؟!!!). ضمن اینکه بعضی سایت ها به صورت session امکان دانلود رو میدن که باید از طریق خود مرورگر دانلود کرد.

پ.ن: البته بعد از نصب اوبونتو صفحه وب رو به سختی باز میکرد. که با غیرفعال کردن ipv6 مشکل حل شد.

یک اسکریپت بود به اسم apt-fast فکر کنم که فایل هارو با اکسل دانلود میکرد الان توی اویونتو نیستم که بفرستمش ولی بگردی پیدا میشه

آفلاین milmili

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 اسفند 1389، 02:23 ب‌ظ »
این مشکل فقط با برنامه هایی که از مخازن میگیرید وجود داره یا اینکه برای دانلود همه فایلهاست؟

برای همه چیز همین مشکلو دارم

آفلاین milmili

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 اسفند 1389، 02:26 ب‌ظ »

منم یه هم چین مشکلی دارم با این تفاوت که بعداز چند ثانیه قطع میشه و دیگه هیچی دانلود نمیکنه و من باید قطع کنم دانلودو و بعد دوباره بگم ادامه بده مثلا اگه دارم از دستور wgetاستفاده میکنم باید ترمینالو ببندم بعد دوباره دستور wgetبزنم بعد دوباره یه مقدار ادامه میده بعد دوباره قطع میشه ومن باید این کارو چندین بار تکرار کنم ](*,)

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 22 اسفند 1389، 03:28 ب‌ظ »
ممنونم آقا رضا. خیلی خوب شد. راحت شدم!  :)
http://www.webupd8.org/2010/01/new-apt-fast-version-now-with-full-full.html
با تشکر دوباره از شما.

@milmili
شما axel رو امتحان کن. بسیار برنامه خوبیه. بعد هم این اسکریپت رو که آقا رضا معرفی کرد از سایت بالا دانلود کن. تقریبا مشکل حل میشه. چون از طریق ترمینال هم میتونی اوبونتو رو آپدیت کنی. این برنامه خیلی خیلی کمتر از wget قطعی داره. کافی که هر وقت خواستی دانلود رو ادامه بدی در همون دایرکتوری که فایل نیمه دانلود قرار داره آدرس فایل رو به axel بدی.
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1389، 03:30 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین milmili

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 اسفند 1389، 01:17 ق‌ظ »
ممنونم آقا رضا. خیلی خوب شد. راحت شدم!  :)
http://www.webupd8.org/2010/01/new-apt-fast-version-now-with-full-full.html
با تشکر دوباره از شما.

@milmili
شما axel رو امتحان کن. بسیار برنامه خوبیه. بعد هم این اسکریپت رو که آقا رضا معرفی کرد از سایت بالا دانلود کن. تقریبا مشکل حل میشه. چون از طریق ترمینال هم میتونی اوبونتو رو آپدیت کنی. این برنامه خیلی خیلی کمتر از wget قطعی داره. کافی که هر وقت خواستی دانلود رو ادامه بدی در همون دایرکتوری که فایل نیمه دانلود قرار داره آدرس فایل رو به axel بدی.
lمن برنامه axelنصب کردم ولی بابقیه قضیه مشکل دارم و از اون سایتی که معرفی کردین چیزی سردرنیاوردم
میشه راهنماییم کنید؟
مرسی

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 24 اسفند 1389، 12:30 ب‌ظ »
بله حتمن :)
برنامه را با فرمان زیر نصب کنید
sudo apt-get install axelفایل apt-fast.sh رو از لینک زیر دانلود کنید و اون رو به apt-fast تغییر نام بدید (پسوندش رو بردارید).
http://www.mattparnell.com/linux/apt-fast/apt-fast.sh
ترمینال رو باز کنید و از طریق فرمان زیر به فایل صفت اجرائی بدید
~$ su
~$ chmod +x apt-fast
کلید های alt+f2 را از صفحه کلید فشار بدید و nautilus رو باز کنید. (یعنی تایپ کنید: gksu nautilus) و فایل دانلود شده رو در مسیر زیر کپی کنید
/usr/binحالا میتونید بجای استفاده از apt-get از apt-fast استفاده کنید. مثلا:
sudo apt-fast install package_nameضمن اینکه میتونید اوبونتو رو از طریق ترمینال هم آپدیت کنید
sudo apt-fast install update
sudo aptitude update&&sudo aptitude upgrade
sudo apt-fast upgrade

//
از مسیر زیر میتونید بهترین سرور رو برای دانلود انتخاب کنید
system> administration> software source
ubuntu software> download from (other)> select best server

میتونید ipv6 را هم از طریق زیر خاموش کنید (از طریق ترمینال)
echo "#disable ipv6" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
echo "net.ipv6.conf.all.disable_ipv6 = 1" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
echo "net.ipv6.conf.default.disable_ipv6 = 1" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
echo "net.ipv6.conf.lo.disable_ipv6 = 1" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
بعد از خاموش کردن ipv6 سیستم رو ریبوت کنید و با فرمان زیر از خاموش شدنش مطمئن بشید
cat /proc/sys/net/ipv6/conf/all/disable_ipv6اگر ۱ بود یعنی خاموش شده
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1389، 12:35 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین milmili

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 24 اسفند 1389، 05:07 ب‌ظ »
بله حتمن :)
برنامه را با فرمان زیر نصب کنید
sudo apt-get install axelفایل apt-fast.sh رو از لینک زیر دانلود کنید و اون رو به apt-fast تغییر نام بدید (پسوندش رو بردارید).
http://www.mattparnell.com/linux/apt-fast/apt-fast.sh
ترمینال رو باز کنید و از طریق فرمان زیر به فایل صفت اجرائی بدید
~$ su
~$ chmod +x apt-fast
کلید های alt+f2 را از صفحه کلید فشار بدید و nautilus رو باز کنید. (یعنی تایپ کنید: gksu nautilus) و فایل دانلود شده رو در مسیر زیر کپی کنید
/usr/binحالا میتونید بجای استفاده از apt-get از apt-fast استفاده کنید. مثلا:
sudo apt-fast install package_nameضمن اینکه میتونید اوبونتو رو از طریق ترمینال هم آپدیت کنید
sudo apt-fast install update
sudo aptitude update&&sudo aptitude upgrade
sudo apt-fast upgrade

//
از مسیر زیر میتونید بهترین سرور رو برای دانلود انتخاب کنید
system> administration> software source
ubuntu software> download from (other)> select best server

میتونید ipv6 را هم از طریق زیر خاموش کنید (از طریق ترمینال)
echo "#disable ipv6" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
echo "net.ipv6.conf.all.disable_ipv6 = 1" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
echo "net.ipv6.conf.default.disable_ipv6 = 1" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
echo "net.ipv6.conf.lo.disable_ipv6 = 1" | sudo tee -a /etc/sysctl.conf
بعد از خاموش کردن ipv6 سیستم رو ریبوت کنید و با فرمان زیر از خاموش شدنش مطمئن بشید
cat /proc/sys/net/ipv6/conf/all/disable_ipv6اگر ۱ بود یعنی خاموش شده

اقا جلال واقعا دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی
ولی شرمنده من فقط این دستورو sudo apt-get install axelدرست تونستم اجرا کنم
ازاین به بعد رو نتونستم
چطوری باید صفت اجرایی بدم به فایل بوسیله دستور ~$    su
~$    chmod +x apt-fast

:(

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 25 اسفند 1389، 12:15 ق‌ظ »
جواب بعضی سوالات در انجمن هست. جستجو می کردید سریعتر به نتیجه می رسیدین.
شما در هر صورت نیاز داری که حساب روت رو فعال کنی. این کار از طریق زیر انجام میشه
sudo passwd rootبعد از شما می خواد که پسورد فعلی رو که دارید وارد کنید و بعد اجازه پسورد دادن به حساب روت رو میده.

ابتدا فایل دانلود شده رو روی دسکتاپ کپی کن و بعد از باز کردن ترمینال
cd Desktop
chmod +x apt-fast
همین!