انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مکان ذخیره شدن فایلهای اف. ال. وی یوتیوب در نسخه اوبونتو ۱۰.۱۰ عوض شده است.  (دفعات بازدید: 6648 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین raminzly

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
در ورژنهای قبلی فایرفاکس( قبل از نسخه ۴ ) وقتی ویدیویی در یوتوب مشاهده می کردیم بلا درنگ به پوشه موقتی tmp می رفتیم با استفاده از ((دراگ اند دراپ)) فایل ویدیویی رو می کشیدیم می آوردیم رو دسکتاپ ولی اخیرا وقتی ویدیویی می بینیم وقتی به پوشه tmp می ریم چیزی نمی بینیم اون بخاطر اینکه ورژن جدید برنامه فلش که روی فایرفکس نصب است دیگر ویدیو مربوطه را همچون قبل در پوشه موقتی tmp ذخیره نمی کند چونکه بعد از خاموش شدن کامپیوتر فایلهای موقتی در آن پوشه پاک می شدند. لذا در نسخه جدید یعنی ۴ فایر فکس فایل های موقتی در پوشه فایر فکس نصب می شود برای پیدا کردنش بایستی به پوشه خانه ( home )بروید آنگاه با نگاه داشتن دکمه کنترل اچ فایلهای پنهان آشکار می شوند سپس وارد  پوشه mozilla. وسپس پوشه firefox بروید سپس وارد پوشه ای شوید که پسوند default  دارد وسپس وارد پوشه Cache شوید آنگاه به تمام فایلهای موقتی که تا کنون ذخیره شده می رسید.
امیدوارم مفید بوده باشد
با مهر
رامین

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین Aliweb

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85

آفلاین live

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
سلام درسته این روش
ولی بعد از آخرین آپدیت  کش شامل 13 پوشه شده که هموشون رو باید گشت تا پیدا کرد

??? یه سوال دیگه هم داشتم توو گوگل کروم کش کجاست و فایل های ویدیو ( یو ت- و-ب ) و چه بقیه ویدیو ها کجا ذخیره میشن ؟؟

اگه اینو  بگین که دیگه دمتون گرم :)
زندگی کوتاه است !!!!!!!!!!!!!
     اما همیشه برای رفتاری مودبانه وقت وجود دارد !!!

آفلاین raminzly

• Newbie
  • *
در مورد کروم سوالی رو در انجمن انگلیسی اوبونتو عنوان کردم  مدیر انجمن پیام خصوصی زیر رو برایم فرستاد:

YouTube FLVs
Downloading from YoutTube is against their Terms of Service and therefore against Ubuntu Forum's policy.

Regards,
uRock

یعنی دانلود کردن از یوتیوب برخلاف قوانین خدمات رسانی وسیاستهای سایت یوتیوب است لذا برخلاف سیاستهای انجمن اوبونتو است.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: مکان ذخیره شدن فایلهای اف. ال. وی یوت
« پاسخ #5 : 17 فروردین 1390، 07:29 ق‌ظ »
چه جالب نمی دونستم !
اینو ببینید شاید بدرد خورد
http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=098d42a41aacdc6d&hl=en
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1390، 07:32 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
خوب یوتیوبم می خواد تبلیغاش دیده بشن دیگه! وگر نه کاری نداشت یه دکمه می گذاشتن واسه دانلود. تو  دانلود کردن easy youtube downloader از همه بهتره.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
دوستان حالا یه فرمانی که بشه تو این cache فایرفاکس دنبال فایل های ویدئویی گشت چی هست؟ پسوند فایل های youtube اکثرا چی هست که بتونیم اونا رو search کنیم؟
ممنون
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

• High Hero Member
  • *
دوستان حالا یه فرمانی که بشه تو این cache فایرفاکس دنبال فایل های ویدئویی گشت چی هست؟ پسوند فایل های youtube اکثرا چی هست که بتونیم اونا رو search کنیم؟
ممنون
موفق باشید
بدون پسوند ذخیره میشن! ولی من خودم با
file * |grep "Macromedia Flash Video"این فایلها رو مشخص می کنم (البته می تونی یک اسکریپت ساده بنویسی برای کپی این جور فایلها)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین live

• Full Member
  • *
ممنون
موفق باشید

Arrange by type  بزن همون اولا هست و فایل های ویدیو نشون داده شده هست اگر  Icon View باشه

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
ممنون
موفق باشید

Arrange by type  بزن همون اولا هست و فایل های ویدیو نشون داده شده هست اگر  Icon View باشه
Russ عزیز، تو اون دایرکتوری اصلی کلی دایرکتوری دیگه هستش که تو هر کدم یکی دو تا فایل هست. یعنی واسه من همه چیز تو یه دایرکتوری نیستش که بخوام Arrange بکنمشون.
آقا وحید رضا، دستت درد نکنه، خوب چیزی به فکرت رسید. فقط اینکه بخوام این فرمان روی تمام اطلاعات موجود در یک دایرکتوری و زیردایرکتوری ها اعمال بشه باید چی کار کرد؟
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین raminzly

• Newbie
  • *
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد کروم ((شدن)) که میشه. خود ریس فوروم انگلیسی اوبونتو هم می دونست ولی نمی خواست بگه. من حرفه ای نیستم من یک تازه کارم در لینوکس
با مهر وسپاس فراوان از دوستان که اطلاعاتشون را سهیم می کنند
رامین

• High Hero Member
  • *
خواهش می کنم
find ./ -exec file '{}' +این معادل هست با
find ./ |xargs fileبیشتر اوقات من از دومی استفاده می کنم خواناییش بیشتره

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
نسخه‌های جدید flash player اینجوری شدن و ربطی به نسخه اوبونتو نداره!
مسیر این فایلها تو گوگل کروم تقریبا این شکلی میشه
~/.cache/google-chrome/Default/Cache/
با یه همچین اسکریپتی هم میتونید این فایلها رو پیدا کنید و کپی کنید تو همون مسیر tmp/ که قبلا داشتین ;)
#!/bin/bash
flash=$(file ~/.cache/google-chrome/Default/Cache/f_* | grep "Macromedia Flash Video" |  cut -d: -f1)
cp $flash /tmp/
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین live

• Full Member
  • *
خواهش می کنم
find ./ -exec file '{}' +این معادل هست با
find ./ |xargs fileبیشتر اوقات من از دومی استفاده می کنم خواناییش بیشتره

این دستور ها که فرمودین کجا باید باشه ،‌یعنی دقیقا کجا و به چه صورت باید به کار گرفته بشه ؟