سلام
اول از همه منم سال جدید رو به همه ی سید ها ! (خیلی کم پیش می یاد کسی ما را آدم حساب کنه) و بخصوص کاربران سید نرم افزار آزاد تبریک می گم
اما امسال :سال بدی نبود التبه اگه اون ماجرای "ریچارد استالمن بزرگ! " وحاشیه هاش رو ندیده بگیریم در واقع بعد از اون ماجراها ناظران و مدیران (من که نفهمیدم فرقشون چیه!)واقعا تبدیل شدند به ناظر ومدیر که این جای خوشحالی وتشکر داره ! اما چیزی که من دارم حس می کنم در این یک سال اینکه حضور افراد قدیمی تر خیلی کم رنگتر شده نمی دونم چرا شاید من اشتباه می کنم شاید نسبت کاربران قدیمی به کاربران جدید کمتر شده نمی دونم ولی همین قدر می دونم که هزاران سوال درست هست که کسی بهش جواب نداده یا شایدم کسی وقت نکرده که بهش جواب بده
سال آینده : به نظرم اگر بخواهیم که با بحران کمبود کاربر کار بلد مواجه نشیم (متاسفانه اوبونتو به سرعت داره رشد می کنه در حالی که از عهده ی این همه کاربری که الان داره بر نمی یاد-اگر همین وضع ادامه پیدا کنه بزودی نابود می شه)باید مدیران و ناظران و همه ی کاربرانی که تونستند اوبونتو رو راهش بندازن (هکرها) باید بسیج بشن و کاربر تربیت کنن تا شاید تا حدودی بتوننند جبران کنند چون کارباری قدیمی ممکنه که مشکلات خودشون رو داشته باشند ونتونند که کمک کنند و به نحوی از جامعه فاصله بگیرند واین درحالیه که کاربرای جدیدتر با سرعت زیادی دارندوارد جامعه می شوند در کل فکر کنم که اگر در سال آینده مدیران کاربر تربیت کنند کار بدی انجام ندادند اما نکته ی بعدی که باید بگم (البته پیش فرضم اینکه این حرفها مدیران می خونند)اینکه بیشتر به قوانین حساسیت نشون بدید (مخصوصا قانون ۱۴)
موفق باشید