انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در زمانبندی توسط GShutdown  (دفعات بازدید: 2298 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yasin308

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
    • پویش
مشکل در زمانبندی توسط GShutdown
« : 28 اسفند 1389، 02:00 ق‌ظ »
سلام و درورد،
قصد داشتم از برنامه GShutdown برای زمانبندی خاموش کردن کامپیوتر استفاده کنم. هر چند از alt+f2 برای اجری برنامه استفاده کردم، با تنظیمات پیشفرض برنامه Log Out کرد (با وجود انتخاب Shutdown). با اعمال تنظیمات دستی و درج کد زیر برای خاموش کردن هم هیچ عملی انجام نمیشه.
sudo shutdown -h nowمی خواستم مطمئن بشم این برنامه کلا جواب نمیده یا فقط برای من اینجوریه؟!
[ افتادگی آموز اگر طالب فیضی ==== هرگز نخورد آب زمینی که بلند است]

آفلاین sisyphus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
پاسخ به: مشکل در زمانبندی توسط GShutdown
« پاسخ #1 : 28 اسفند 1389، 10:52 ق‌ظ »
من این برنامه رو ندیدم (گوگل هم نکردمش الان  :)). خوبه بدونی که احتمالاً بهش احتیاجی نداری برای چیزی شبیه "زمان بندی خاموش کردن کامپیوتر". اگر دوست داری بیشتر یاد بگیری، سرگرمی خوبی ئه گشتن در مورد راه‌های حرفه‌ای‌تر.

ولی، در مورد این که اون کد کاری (به ظاهر) نمی‌کنه، احتمالاً در پس زمینه sudo انتظار داره تو پسورد رو وارد کنی که کامپیوتر رو خاموش کنه (که این اتفاق هیچوقت نمی‌افته).
می‌تونی جای sudo از gksudo استفاده کنی که prompt پسورد رو بهت نشون بده.
راه دیگه اینه که به sudo بگی برای خاموش کردن ازت پسورد نخواد که باید فایل /etc/sudoers رو ویرایش کنی (گوگل کن خودت اینو).
راه دیگه اینه که به user خودت اجازه shutdown کردن رو بدی که دیگه نیازی به sudo/gksudo نباشه : sudo chmod u+s /sbin/shutdown(این دستور رو یکبار باید توی یه ترمینال بزنی). بعدش می‌تونی از همون shutdown -h now استفاده کنی بدون sudo.

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #2 : 29 اسفند 1389، 11:06 ب‌ظ »
سلام و درورد،
قصد داشتم از برنامه GShutdown برای زمانبندی خاموش کردن کامپیوتر استفاده کنم. هر چند از alt+f2 برای اجری برنامه استفاده کردم، با تنظیمات پیشفرض برنامه Log Out کرد (با وجود انتخاب Shutdown). با اعمال تنظیمات دستی و درج کد زیر برای خاموش کردن هم هیچ عملی انجام نمیشه.
sudo shutdown -h nowمی خواستم مطمئن بشم این برنامه کلا جواب نمیده یا فقط برای من اینجوریه؟!
این برنامه کلا اینجوریه بهتره  از cron استفاده کنی
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #3 : 01 فروردین 1390، 01:46 ب‌ظ »
من توصیه میکنم از sentinella استفاده کنید، خیلی کاملتره، نه تنها میتونه سر ساعت مشخصی کامپیوتر رو خاموش کنه، بلکه میتونه با رخ دادن یه اتفاق خاص ( مثل تموم شدن دانلود یا بالاتر رفتن کارکرد cpu از یه مقدار خاص یا خیلی چیزای دیگه) یه کار خاص رو انجام بده، مثلا سیستم رو خاموش کنه یا یه برنامه رو ببنده یا یه اسکریپت رو اجرا کنه، کلا خیلی کامله و کار کردن باهاشم خیلی سادست...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #4 : 02 فروردین 1390، 02:55 ب‌ظ »
از qshutdown هم میتونین استفاده کنین
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1390، 03:00 ب‌ظ توسط alieblice »