انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دو سوال در مورد آپدیت اوبونتو از ۱۰.۱۰ به ۱۱.۰۴  (دفعات بازدید: 2446 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین airoox

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با سلام.
من تازه اوبونتوی ۱۰.۱۰ رو نصب کردم تا تمام تنظیمات دلخواه و پکیج های دلخواهمو نصب کردم یه هفته ای طول کشید و واقعا این کار کمی سخت بود. مقدار دانلودها و آپدیت ها ۱.۵ گیگابایت بالاتر بود.
حالا مشکل من اینجاست که تا آمدن ورژن ۱۱.۰۴ اوبونتو تنها ۳۷ روز مونده
۱-یعنی من باید زمان نصب نسخه جدید دوباره تمام پکیج ها رو دانلود کنم ؟؟ چون دیدم که مثلا کدک ها روی هر ورژنی متفاوته  یعنی دانلود بالای ۱.۵ گیگ از نو ؟
۲-زمانی که ورژن جدید نصب میشود باز هم باید تنظیمات مثل تم ُ فونت ها و ... رو دوباره از نوع اعمال کرد ؟ یا فقط سیستم عامل آپگرید خواهد شد ؟

پیشاپیش ممنون از توضیحاتتون .

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
اگر در کار با نسخه 10.10 مشکلی ندارید نیازی به به‌روزآوری نیست . بر روی همین نسخه بمانید

آفلاین airoox

• Newbie
  • *
بله در نظر دارم اگر جواب سوالاتم رو بگیرم و اون طور که فکر میکنم باشه همین کار رو بکنم .
اما خوب جواب سوالات من هنوز مونده .ممنون میشم کمک کنید.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
در موزد تم و فونت اطلاعی ندارم ولی نرم افزارها و کدک ها باقی میمانن
برای اپدیت به نسخه بعدی میتونین از سی دی هم استفاده کنین ولی بازم اگه با 10.10 مشکلی ندارین رو همین ورژن بمونین

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
نیازی به آپگرید وجود نداره اگه می خوای به روز باشی برنامه هاتو از PPA نصب کن یا اگه راحتی از سورس کد نصب کن .
من خودم یه بار اوبونتومو از ۱۰.۰۴ به ۱۰.۱۰ آپگرید کردم ، اونقدر سنگین شد که مجبور شدم دوباره اوبونتو ۱۰.۱۰ رو از اول نصب کنم (البته این تجربه شخصی بود لزومی نداره واسه شمام اینجوری بشه )
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین airoox

• Newbie
  • *
بسیار ممنون از پاسختون.
با توجه به جواب های دوستان من فکر میکنم جواب سوال های بالا رو گرفتم و باید تنظیمات مجددا اعمال بشه.
خوب به نظر شما اگر من نخوام آپدیت کنم بهتر نیست که از نسخه ۱۰.۴ که LTS هست استفاده کنم یا اینکه دبیان۶ نصب کنم ؟ چون از لحاظ ساپورت از طرف شرکت ها دارای زمان طولانی تری هستند ؟ممنون میشم پاسخ این سوالم رو هم بدید.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
ubuntu 10.10 تا 2012-04 ساپورت میشه
ubuntu 10.4 تا 2013-04  ساپورت میشه
چه عجله ای حالا  الان که سیستمتون داره درست کار میکنه مشکلی هم نداره چرا دستش بزنین فوقش به  11.4 اپدیت نکردین بعدا 11.10 نصب میکنین
اینجارم یک نگاه بندازین برای انتخاب نسخه با ساپورت طولانی مدت
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15796.0.html

آفلاین noshad_da

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
    • زندگي روي نت!
پکیجهای نصب شده باقی می مونن مگر اینکه نسخه جدیدترش در اوبونتو ۱۱.۴ وجود داشته باشه که خوب ارتقا پیدا می کنه.
هیچ کدام از تنظیمات اعمال شده (بجز تم به دلیل نصب رابط کاربری یونیتی) تغییر نمی کنه البته چون نسخه ۱۱.۴ با دو رابط کاربری یونیتی و گنوم منتشر میشه، می تونید حتی همون تم ویرایش شده خودتون رو همچنان با انتخاب محیط گنوم بجای یونیتی استفاده کنید.

پیشنهاد می کنم روی همون نسخه ۱۰.۱۰ بمونید و فعلا با اون کار کنید تا با قابلیتهای مختلف محیط اوبونتو بیشتر آشنا بشید و بعد به نسخه جدید بیایید. واسطهای کاربری در نسخه جدید خیلی تغییر کردن و ممکنه نتونید اونطوری که در نسخه ۱۰.۱۰ کار می کنید، از نسخه جدید بهره ببرید.

این مقاله رو هم بخونید تا با ۱۱.4 بیشتر آشنا بشید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17454.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17242.0.html
زندگي روي نت!

یک دقیقه صبر کردم و بعد گفتم: بله!؟...

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
در مورد دانلودها لازم نیست نگران باشید، دانلود اضافه‌ای در کار نیست، مگه اینکه نسخه جدیدی از یه پکیج اومده باشه که در اون صورت چه توی 10.10 و چه توی 11.04 باید آپدیت کنید (البته بعضی برنامه‌ها توی 11.04 به اوبونتو اضافه شدن، مثل banshee، و طبیعتا در آینده باید آپدیتشون کنید)
اما تجربه نشون داده که حداقل تو ماه اول انتشار نسخه جدید، نباید آپگرید کرد؛ چون باگهای زیادی وجود داره که به مرور رفع میشه...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...