انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.9.0  (دفعات بازدید: 52090 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
پاسخ به: پاسخ به: StarCalendar 1.9
« پاسخ #45 : 11 خرداد 1390، 01:38 ب‌ظ »
در ضمن تو این نسخه جدید مناسبت ها فعال میشن ولی نشونشون نمیده !
توی قسمت «شخصی سازی» غیرفعالش نکردید؟
دوباره که اجراش کردم درست شد ممنون

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
پاسخ به: StarCalendar 1.9
« پاسخ #46 : 11 خرداد 1390، 01:51 ب‌ظ »
من از وقتی اوبونتوی ۱۱٫۰۴ رو نصب کردم به شدت دلم تقویم فارسی می‌خواست و راستش برام مشکل جدی شده بود. چون تو ایران زندگی نمی‌کنم و تو باغ نیستم، مثلاً باعث شد روز مادر رو از دست بدم و نتونم به مادرم به موقع تبریک بگم!

الان خبر این نسخهٔ تازه رو تو www.osnews.ir خوندم. وقتی اولین بار اجراش کردم و دیدم داره دربارهٔ Unity باهام حرف می‌زنه باورم نمی‌شد!

سعیدخان به خاطر به‌روزنگه‌داشتن این برنامهٔ خیلی خوب واقعاً ازت ممنونم. در ضمن، تو حساب PayPal نداری؟!

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #47 : 11 خرداد 1390، 02:13 ب‌ظ »
چند تا مشکل دارم:
یکی این که اوقات شرعی رو من هم نمی‌تونم ببینم. اون پرونده‌ای رو که سعید دوباره گذاشته بود رو (که انگار یه نسخهٔ کامل از starcal2 بود) نصب کردم. ولی مشکل حل نشد و هنوز هم اوقات شرعی رو نمی‌بینم. قبلش نسخهٔ قبلی (1.9.2) رو وا (uninstall) کردم، ولی شاید باید بعد از واکردن نسخهٔ قبلی یه بار اوبونتو رو ریستارت می‌کردم که نکردم.

دوم این که فلش‌هایی که باهاش میشه به ماه/سال گذشته یا آینده رفت، جهتشون برعکسه.

سوم این که رفتم توی پنجرهٔ شخصی‌سازی، داشتم با سبک نوارابزار بازی می‌کردم که یه هو دکمه‌هاش غیب شد. هر کاری کردم دوباره ظاهر نشدن. ولی با راه‌اندازی دوبارهٔ starcal2 مشکل حل شد و به حالت عادی برگشت. الان دوباره نمی‌تونم این مشکل رو بازسازی کنم.

تصویر رو این‌جا گذاشتم:
http://ubuntuone.com/p/wsJ/

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #48 : 11 خرداد 1390، 02:22 ب‌ظ »
مشکل دوم رو فهمیدم کی پیش میاد. همچین که روی گزینهٔ «متن روزهای دلخواه» در پنجرهٔ شخصی‌سازی کلیک می‌کنم، دکمه‌های زیر اون پنجره غیب میشن.

یه پیشنهاد هم دارم. یه مثلث کوچیکی هست زیر پنجرهٔ اصلی تقویم که اگه روش کلیک کنیم متن افزونه‌ها ظاهر/پنهان میشه. اون مثلث به تنهایی خودش یه فضایی رو اشغال کرده. اگر بشه کاری کرد که اون مثلث روی نوار وضعیت باشه خیلی بهتره. نوار وضعیت همیشه جای خالی برای اون مثلث در سمت راست خودش داره. البته نمی‌دونم پیاده‌سازی‌ش سخت هست یا نه.

یه مشکل دیگه که مستقیماً به starcal2 مربوط نیست ولی فکر کنم یه ربطی بهش داشته باشه: احساس می‌کنم از وقتی که starcal2 رو نصب کردم، دیگه توی Unity Launcher نمی‌تونم هیچ متن فارسی‌ای تایپ کنم. یعنی وقتی صفحه‌کلید روی فارسی باشه و من توی Launcher تایپ کنم، هیچ چیزی نشون نمیده. پیش‌تر ها می‌شد فارسی تایپ کرد و نوشته‌های فارسی راست‌چین می‌شدند.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #49 : 11 خرداد 1390، 03:44 ب‌ظ »
من از وقتی اوبونتوی ۱۱٫۰۴ رو نصب کردم به شدت دلم تقویم فارسی می‌خواست و راستش برام مشکل جدی شده بود. چون تو ایران زندگی نمی‌کنم و تو باغ نیستم، مثلاً باعث شد روز مادر رو از دست بدم و نتونم به مادرم به موقع تبریک بگم!

الان خبر این نسخهٔ تازه رو تو www.osnews.ir خوندم. وقتی اولین بار اجراش کردم و دیدم داره دربارهٔ Unity باهام حرف می‌زنه باورم نمی‌شد!

سعیدخان به خاطر به‌روزنگه‌داشتن این برنامهٔ خیلی خوب واقعاً ازت ممنونم. در ضمن، تو حساب PayPal نداری؟!
خواهش می‌کنم.
نه PayPal ندارم.
ولی خوشحالم که از فیدبک‌های شما هم استفاده می‌کنم.

چند تا مشکل دارم:
یکی این که اوقات شرعی رو من هم نمی‌تونم ببینم. اون پرونده‌ای رو که سعید دوباره گذاشته بود رو (که انگار یه نسخهٔ کامل از starcal2 بود) نصب کردم. ولی مشکل حل نشد و هنوز هم اوقات شرعی رو نمی‌بینم. قبلش نسخهٔ قبلی (1.9.2) رو وا (uninstall) کردم، ولی شاید باید بعد از واکردن نسخهٔ قبلی یه بار اوبونتو رو ریستارت می‌کردم که نکردم.
به هیچ وجه نیازی به ری‌استارت نیست. نیازی به حذف قبلی هم نبود. با نصب این ورژن (که آخرین snapshot هست) باید درست بشه (امیدوارم همینو نصب کرده باشید)
یا اینکه با git دانلود و نصب کنید، به همون روشی که توی پست اول نوشتم (کلاً بهتره همیشه از git نصب کنید که همیشه به‌روز هست، گرچه snapshot هم آخرین کدهای git رو بصورت پکیج بهتون میده)
اگه آخرین ورژن رو نصب کردید و باز هم مشکل برجاست، بگید. بهتره توی ترمینال اجراش کنید و خروجی‌ش رو برام بذارید که ببینم علتش چیه.
برای خودم که کار می‌کنه.

دوم این که فلش‌هایی که باهاش میشه به ماه/سال گذشته یا آینده رفت، جهتشون برعکسه.

۲- فلش‌های ماه بعد و قبل توی حالت زبان فارسی برعکس هستند.
ترجیحات -> ظاهر -> دکمهٔ سال/ماه قبل ... بعد...
(این برعکس بودنش هم بستگی به سیستم و تنظیمات مربوط به فارسی داره)

سوم این که رفتم توی پنجرهٔ شخصی‌سازی، داشتم با سبک نوارابزار بازی می‌کردم که یه هو دکمه‌هاش غیب شد. هر کاری کردم دوباره ظاهر نشدن. ولی با راه‌اندازی دوبارهٔ starcal2 مشکل حل شد و به حالت عادی برگشت. الان دوباره نمی‌تونم این مشکل رو بازسازی کنم.
احتمالا گزینهٔ «سبک» رو روی «متن» گذاشتید که خب طبیعه، یعنی روی نوارابزار فقط متن دکمه‌ها رو نشون میده. که پیش‌فرضش «آیکون» هست...
در ضمن با بستن این پنجره، این تنظیمات ذخیره میشه توی فایل، و دفعهٔ بعدی هم با همین تنظیمات اجرا میشه.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 11 خرداد 1390، 03:54 ب‌ظ »
دربارهٔ غیب‌شدن دکمه‌ها، منظورم دکمه‌های پنجرهٔ شخصی‌سازی‌ست، نه دکمه‌های نوار ابزار تقویم. این دو تا شکل رو ببین:
http://ubuntuone.com/p/wth/
http://ubuntuone.com/p/wtj/

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #51 : 11 خرداد 1390، 03:57 ب‌ظ »
نتیجهٔ اجرا در ترمینال:
amp@amp-Vostro-1400:~$ starcal2

(process:8582): Gtk-WARNING **: Locale not supported by C library.
   Using the fallback 'C' locale.
error in plugin pray_times, NameError: global name 'locName' is not defined

StarCalendar 1.9.2, OS: Ubuntu 11.04, Python 2.7.1+ (r271:86832, Apr 11 2011, 18:05:24)  [GCC 4.5.2]
(784, 24)

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #52 : 11 خرداد 1390، 04:01 ب‌ظ »
دربارهٔ غیب‌شدن دکمه‌ها، منظورم دکمه‌های پنجرهٔ شخصی‌سازی‌ست، نه دکمه‌های نوار ابزار تقویم. این دو تا شکل رو ببین:
http://ubuntuone.com/p/wth/
http://ubuntuone.com/p/wtj/
آها! ببینید شما روی هر کدوم اون آیتم‌ها (نواابزار، برچسب‌های سال و ماه، تقویم ماه....) که کلیک کنید، پارامترهای مربوط به همون آیتم رو - در صورت وجود - نشون میده.

یه پیشنهاد هم دارم. یه مثلث کوچیکی هست زیر پنجرهٔ اصلی تقویم که اگه روش کلیک کنیم متن افزونه‌ها ظاهر/پنهان میشه. اون مثلث به تنهایی خودش یه فضایی رو اشغال کرده. اگر بشه کاری کرد که اون مثلث روی نوار وضعیت باشه خیلی بهتره. نوار وضعیت همیشه جای خالی برای اون مثلث در سمت راست خودش داره. البته نمی‌دونم پیاده‌سازی‌ش سخت هست یا نه.
توی همون پنجرهٔ «شخصی‌سازی» اگه روی «متن افزونه‌ها» کلیک کنید، زیرش یه تیک «درون expander» ظاهر میشه که اگه اون تیک رو بردارید، اون مثلثی که میگید، حذف میشه.
اما اینکه اون مثلث بیاد روی نوار وضعیت فکر کنم به این راحتی امکان پذیر باشه، ضمن اینکه همین الان روش یه آیکون و سه تا label تاریخ هست.

یه مشکل دیگه که مستقیماً به starcal2 مربوط نیست ولی فکر کنم یه ربطی بهش داشته باشه: احساس می‌کنم از وقتی که starcal2 رو نصب کردم، دیگه توی Unity Launcher نمی‌تونم هیچ متن فارسی‌ای تایپ کنم. یعنی وقتی صفحه‌کلید روی فارسی باشه و من توی Launcher تایپ کنم، هیچ چیزی نشون نمیده. پیش‌تر ها می‌شد فارسی تایپ کرد و نوشته‌های فارسی راست‌چین می‌شدند.
اون دفعهٔ اول که ازتون در مورد اضافه کردن به لیست‌ سفید Unity می‌پرسه و شما تائید کردید و Unity رو ری‌استارت کرد، چون Unity دستورش از داخل استارکل اجرا شده و استارکل هم زبانش فارسی هست، در واقع Unity با زبان فارسی اجرا شده و اونطوری شده!! (که این به ذهن خودم نرسیده بود، ضمن اینکه به نظر میاد یه باگ از Unity هم باشه). دفعات بعدی (بعد از اولین logout) نباید این مشکل پیش بیاد.
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1390، 06:25 ب‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #53 : 11 خرداد 1390، 04:09 ب‌ظ »
آها! تازه فهمیدم پس چرا غیب می‌شد! پس اون پنجره پرمحتواتر از چیزی بود که فکر می‌کردم. خیلی ممنون از راهنمایی!

ولی خداییش این نسخه خیلی حرفه‌ای شده! جداً تبریک می‌گم. می‌خوام به دوست هندی‌ام هم بگم که شاید بخواد نصبش کنه!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #54 : 11 خرداد 1390، 04:23 ب‌ظ »
نتیجهٔ اجرا در ترمینال:

StarCalendar 1.9.2, OS: Ubuntu 11.04, Python 2.7.1+ (r271:86832, Apr 11 2011, 18:05:24)  [GCC 4.5.2]
اوه ببخشید! یه اشتباهی شده بود که پلاگین‌ها اصلا تست نمی‌شد
الآن اینو دانلود کنید باید درست بشه
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1390، 04:32 ب‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 11 خرداد 1390، 04:40 ب‌ظ »
نتیجهٔ اجرا در ترمینال:

StarCalendar 1.9.2, OS: Ubuntu 11.04, Python 2.7.1+ (r271:86832, Apr 11 2011, 18:05:24)  [GCC 4.5.2]
اوه ببخشید! یه اشتباهی شده بود که پلاگین‌ها اصلا تست نمی‌شد
الآن اینو دانلود کنید باید درست بشه

عالی! داره کار می‌کنه مثل بنز!

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #56 : 11 خرداد 1390، 04:43 ب‌ظ »
عالی! داره کار می‌کنه مثل بنز!

ولی افتاد مشکل‌ها! شهری که توش زندگی می‌کنم (کلن) توی فهرست شهرها نبود. بنابراین طول و عرض جغرافیایی کلن رو از ویکی‌پدیا نگاه کردم و دستی وارد کردم. ولی دیگه starcla2 بالا نمیاد. این پیغام‌ها رو توی ترمینال می‌بینم:

(process:9183): Gtk-WARNING **: Locale not supported by C library.
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/starcal2/scal2/ui_gtk/starcal2.py", line 51, in <module>
    from scal2 import ui
  File "/usr/share/starcal2/scal2/ui.py", line 448, in <module>
    todayCell = cell = cellCache.getTodayCell() ## FIXME
  File "/usr/share/starcal2/scal2/ui.py", line 273, in <lambda>
    getTodayCell = lambda self: self.getCell(core.getCurrentJd())
  File "/usr/share/starcal2/scal2/ui.py", line 271, in getCell
    return self.buildCell(jd)
  File "/usr/share/starcal2/scal2/ui.py", line 277, in buildCell
    local_cell = Cell(jd)
  File "/usr/share/starcal2/scal2/ui.py", line 240, in __init__
    plug.update_cell(self)
  File "/usr/share/starcal2/scal2/plugin_man.py", line 88, in update_cell
    t = self.get_text(y, m, d)
  File "/usr/share/starcal2/plugins/pray_times.py", line 146, in get_text
    times = self.ptObj.getTimes(year, month, day)
  File "/usr/share/starcal2/plugins/pray_times_files/pray_times_backend.py", line 197, in getTimes
    return self.computeTimes()
  File "/usr/share/starcal2/plugins/pray_times_files/pray_times_backend.py", line 287, in computeTimes
    times = self.computePrayerTimes(times)
  File "/usr/share/starcal2/plugins/pray_times_files/pray_times_backend.py", line 261, in computePrayerTimes
    times['fajr']    = self.sunAngleTime(minEval(self.method.fajr), times['fajr'], 'ccw')
  File "/usr/share/starcal2/plugins/pray_times_files/pray_times_backend.py", line 226, in sunAngleTime
    t = 1.0/15 * arccos((-sin(angle)- sin(decl)*sin(self.lat)) / (cos(decl)*cos(self.lat)))
  File "/usr/share/starcal2/plugins/pray_times_files/pray_times_backend.py", line 139, in <lambda>
    arccos = lambda d: rtd(math.acos(d))
ValueError: math domain error

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #57 : 11 خرداد 1390، 06:20 ب‌ظ »
محتویات این فایل رو برام پیست کنید:
~/.starcal2/plugins.conf/pray_times

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #58 : 11 خرداد 1390، 07:50 ب‌ظ »
فهمیدم اینو دانلود کنید ببینید درست میشه یا نه.
اوقات شرعی که حساب می‌کنه رو هم چک کنید و اگه تونستید با یک منبع دیگه توی اینترنت مقایسه کنید (بر اساس الگوریتمی که انتخاب کردید) ببینید درسته یا نه.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #59 : 12 خرداد 1390، 12:46 ق‌ظ »
فهمیدم اینو دانلود کنید ببینید درست میشه یا نه.
اوقات شرعی که حساب می‌کنه رو هم چک کنید و اگه تونستید با یک منبع دیگه توی اینترنت مقایسه کنید (بر اساس الگوریتمی که انتخاب کردید) ببینید درسته یا نه.

ای ول آقا داره کار می‌کنه. دستت درد نکنه خیلی زیاد  :)
چیزی که برای کلن نشون می‌ده اینه:
اذان صبح: 1:30   طلوع آفتاب: 5:23   اذان ظهر: 13:30   اذان مغرب: 22:08   نیمه‌شب: 23:33
چیزی که تو سایت مرکز اسلامی هامبورگ می‌بینم اینه:
روز    فجــر    طلوع افتـاب    ظهــر    عصـــر    مغـرب    عشــاء    نیمه شب
1   02:31    05:23    13:30    17:47    22:08    23:30    23:42
که البته نمی‌دونم اون‌ها چه الگوریتمی به کار می‌برن. الگوریتم starcal2 روی مؤسسهٔ ژئوفیزیک تنظیم شده.

راستی، من در وارد کردن طول و عرض جغرافیایی یه کم مشکل دارم. چیزی که تو ویکی‌پدیا برای کلن نوشته اینه:
Coordinates    50°57′N 6°58′E
ولی نمی‌دونم آیا باید همین عددها رو (که بر حسب دقیقه و ثانیهٔ قوسی هستن) توی starcal2 وارد کنم یا این که باید این مختصات رو به شکل اعشاری (در پایهٔ ۱۰) تبدیل کنم؟ خوشبختانه در مورد کلن چون مختصاتش نزدیک به عدد کامل بود، اون رو به شکل 51N 7E وارد کردم که فکر می‌کنم با تقریب خوبی یک نتیجه رو بده. ولی هنوز این برام روشن نیست.