0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
حتما smplayer رو تست کن، پشتیبانی خیلی خوبی از زیرنویسها داره و توی هردو محیط گنوم و kde عالی کار میکنه
نقلقول از: b_gholamali در 17 فروردین 1390، 03:33 بظحتما smplayer رو تست کن، پشتیبانی خیلی خوبی از زیرنویسها داره و توی هردو محیط گنوم و kde عالی کار میکنهبا encoding فارسی مشکل داره
توی تنظیمات encoding رو بر روی arabic windows قرار بدید.
iconv -f CP1256 -t UTF-8 input.srt -o output.srt
اگه کسی می دونه یه پلیر خوب با پشتیبانی کامل از زیرنویس های sub معرفی کنه البته بجز vlc چون هنوز vlc من رو هواست منظورم این تایپیک http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17425.0.html
smplayer چرا بعضی از .sub ها رو پخش نمی کنه. ولی همه srt ها رو پوشش می ده و پخش می کنه. مثلا زیرنویس نیکیتا از فارسی سابتایتل رو فرمت sub ش رو دانلود کنید فقط vlc نشون می دتش!
نقلقول از: b_gholamali در 17 فروردین 1390، 03:33 بظحتما smplayer رو تست کن، پشتیبانی خیلی خوبی از زیرنویسها داره و توی هردو محیط گنوم و kde عالی کار میکنهوقتی قسمت encoding رو باز می کنم اوبونتو کرش میکنه و لاگ آف میشه
نقلقول از: somo در 19 فروردین 1390، 12:47 قظنقلقول از: b_gholamali در 17 فروردین 1390، 03:33 بظحتما smplayer رو تست کن، پشتیبانی خیلی خوبی از زیرنویسها داره و توی هردو محیط گنوم و kde عالی کار میکنهوقتی قسمت encoding رو باز می کنم اوبونتو کرش میکنه و لاگ آف میشه خوب این مشکل عچیبیه، سه راه بنظرم میرسه که البته راه اصولی نیستناول فایل تنظیمات smplayer رو از توی پوشه خونگیت پیدا کن و پاکش کندوم smplayer رو آپدیت کنسوم اوبونتو رو آپدیت کنمتاسفانه چون لوگ آف میشی از ترمینال نمیتونیم واسه عیب یابی استفاده کنیم
home>.config>smplayer>smplayer.ini