انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا منو راهنمایی کنید : مشکل نصب اوبونتو در کنار ویندوز  (دفعات بازدید: 1184 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aleXx

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
با سلام

میخواستم برای اوین بار از سیستم عامل لینوکس اوبونتو استفاده کنم

رفتم تو سایت و نسخه 10.10 اون رو دانلود کردم و با برنامه ای که خود اون سایت بهم معرفی کرد فایل رو رایت کردم

وقتی سی دی رو داخل دستگاه گذاشتم گزینه Install inside Windows  رو انتخاب کردم

ولی هنگام نصب ناگهان با اخطار زیر مواجه میشم ! اگه ممکنه کمکم کنید که این مشکل از چیه

در ضمن وقتی سی دی رو لایو بالا میارم . لوگوی اوبونتو میاد ولی بالا نمیاد و همون طور میمونه !

اخطار داده شده :

An error occurred :                                                                                                                       
pemission denieding                                                                                                                       
for more information,please see the log file : C:\document~1\king\locals~1\temp \wubi-10.10-rev197.log

پ.ن : کلمه king همون یوزر من تو ویندوز هست .

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پیشنهاد می کنم اوبونتو رو به صورت stand alone و کنار ویندوز نصب کنید تا اینکه بخواید از wubi استفاده کنید...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین aleXx

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
منظورتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید ؟

یا یه تاپیکی رو بهم معرفی کنید که مشکل منو حال کنه؟

با تشکر

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ به: لطفا منو راهنمایی کنید : مشکل نصب او
« پاسخ #3 : 31 فروردین 1390، 08:32 ق‌ظ »
منظورشون اینه که مثل ویندوز از موقع بوت کامپیوتر نصب کنین
اینم اموزش نصب
http://www.moallemi.ir/blog/1389/02/12/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B1%DB%B0-%DB%B0%DB%B4/

اون قسمت پارتیشن بندی رو 10 باره یا حتی 100 باره بخونین چون اکثریت کل حاردو تو همون قسمت فرمت میکنن به اشتباه وبه کلی مشکل میخورن

پیش نهاد من برای اون قسمت اینه که اول از توی ویندوز 2 تا درایو یکی برای ubuntu و یکی هم برای یم مجازی بسازی بعد موقع نصب فقط نوع فرمتو برای اون دوتا انتخاب کنین
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1390، 08:33 ق‌ظ توسط alieblice »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
اون قسمت پارتیشن بندی رو 10 باره یا حتی 100 باره بخونین چون اکثریت کل حاردو تو همون قسمت فرمت میکنن به اشتباه وبه کلی مشکل میخورن

من هم پیشنهاد میکنم در بخش پارتیشن بندی دقت کنید !!
البته باید یادآوری کنم که مشکلاتی که اکثر کاربرها با اون در هنگام پارتیشن بندی مواجه میشن ناشی از عدم دقت هست نه ایراد در نصاب توزیع های لینوکس ؛ نصاب لینوکس در بخش پارتیشن بندی امکانات خیلی کاملی رو برای مدیریت پارتیشن ها به کاربر ارائه میکنه ....
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
بهترین روش نصب اوبونتو برای تازه کارها، ایجاد فضای پارتیشن بندی نشده روی هارد است!

« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 11:39 ب‌ظ توسط Hadron »