0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستانمن یه برنامه مدلسازی نرم افزار واسه لینوکس میخواستم که DFD و UML, ER رو ساپورت کنه و امکانات فارسی نویسی هم داشته باشهاگه یه نرم افزار خوب معرفی کنید ممنون میشمبا تشکر
نقلقول از: tHr در 21 اردیبهشت 1390، 06:33 بظسلام دوستانمن یه برنامه مدلسازی نرم افزار واسه لینوکس میخواستم که DFD و UML, ER رو ساپورت کنه و امکانات فارسی نویسی هم داشته باشهاگه یه نرم افزار خوب معرفی کنید ممنون میشمبا تشکر درودمی تونید از برنامه های argo umlboumlEclipse UML2 Toolsumbrelloاستفاده کنید که 3 تای اول با جاوا هستن و می تونید در هر پلتفرمی ازشون استفاده کنیدبه طور شخصی اولی رو توصیه می کنمابزار های دیاگرام دیگه هم مثل DIA ,.... هم هستن که مخصوص این کار نیستن ولی بعضی ها استفاده می کنند
نقلقول از: کرگدن در 21 اردیبهشت 1390، 06:58 بظنقلقول از: tHr در 21 اردیبهشت 1390، 06:33 بظسلام دوستانمن یه برنامه مدلسازی نرم افزار واسه لینوکس میخواستم که DFD و UML, ER رو ساپورت کنه و امکانات فارسی نویسی هم داشته باشهاگه یه نرم افزار خوب معرفی کنید ممنون میشمبا تشکر درودمی تونید از برنامه های argo umlboumlEclipse UML2 Toolsumbrelloاستفاده کنید که 3 تای اول با جاوا هستن و می تونید در هر پلتفرمی ازشون استفاده کنیدبه طور شخصی اولی رو توصیه می کنمابزار های دیاگرام دیگه هم مثل DIA ,.... هم هستن که مخصوص این کار نیستن ولی بعضی ها استفاده می کنند سلام دوست عزیز ممنون از کمکی که کردین من دنبال نرم افزاری هستم که بتونم دیاگرام های SSADM DFD رو تو اون رسم کنم تو ویندوز استادمون گفتن از نرم افزار select استفاده کنیم نرم افزاری هست که بشه تو لینوکسم این طراحیارو انجام داد؟لینک زیر نمونه دیاگرام میباشد که من میخوام طراحی کنمhttp://www.cems.uwe.ac.uk/~tdrewry/dfds.htmممنون