انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در خصوص پردازنده- هسته‌ی بیشتر یا کش بیشتر؟  (دفعات بازدید: 1857 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
سلام؛
من می‌خواستم یک سیستم جدید بگیرم، توی انتخاب پردازنده (بخوانید: CPU) به مشکل برخوردم. از اونجا که هر دو تا مدلی که انتخاب کردم قیمتشون یکی هست، این دو راهی بدجوری داره .. آره!

کاندیدای اول - AMD Phenom II X2 560

که دو هسته‌ای هستش و ۶ مگابایت کش داره.

کاندیدای دوم - AMD Athlon II X640

که چهار تا هسته داره ولی با کش ۲ مگابایت.

از نظر کاربرد سیستم برای برنامه‌نویسی، بازی، تبدیل ویدیو استفاده می‌شه. (البته اینا بیشتریاش بود، وگرنه با این سیستم همه جور کاری انجام می‌شه)

ممنون می‌شم به من کمک کنین انتخاب اصلح رو تشخیص بدم.

....

این لینک نشون می‌ده Phenom II X2 560 در اکثر تست‌ها از اون چهار هسته‌ایه بهتر عمل می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1390، 01:55 ب‌ظ توسط علی قنواتیان »

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
اصولا فکر میکنم فنوم ها نسبت به آتلون ها بهتر هستن.  ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
به نظرم کش مهم هست و چند هسته بودن بیشتر به درد پردازش های موازی می خوره.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
فنوم بهتره. فنوم ها به طور کلی هم فرکانس کاری بالاتری دارن و هم کش بیشتر، کش به نظرم بسیار مهمتر از تعداد هسته هست. این فنومی که شما مدلش رو دادی ۱ مگ هم L2 کش داره علاوه بر این رو فرکانس 3.3 کار میکنه اما اتلون رو 3. فقط تنها نکته ای که به نظرم مهمه اینه که حتما باید یه پاور خوب (مثه Green) برای فنوم بگیری چون وات بیشتری نصبت به اتلون مصرف میکنه. مصرف برق قطعات مختلف رو می تونی از وبسایت گرین بگیری تا پاور مناسب رو انتخاب کنی :)

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
دوست عزیز این مطلب چه ربطی به لینوکس و به طور خاص انجمن اوبونتو داره؟؟ ؟
شما میتونستید سوالتون درباره سخت افزار رو در انجمن تخصصی خودش مطرح کنید و جواب بهتری هم دریافت کنید.

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
دوست عزیز این مطلب چه ربطی به لینوکس و به طور خاص انجمن اوبونتو داره؟؟ ؟
شما میتونستید سوالتون درباره سخت افزار رو در انجمن تخصصی خودش مطرح کنید و جواب بهتری هم دریافت کنید.

راستش علیرضا جان، دیدم اونجا نوشته شده بود:
< سوالات خود در مورد سخت‌افزارهای پشتیبانی شده و نحوه نصب را در این قسمت مطرح کنید >

که خب سوال من در مورد سخت افزار پشتیبانی شده یا به عبارتی پشتیبانی سخت افزاری نبود.
این بود که اینجا گذاشتم در مورد انجمن عمومی هم نوشته شده:
<سؤالاتی که در بحث سایر انجمن‌ها نمی‌گنجند را اینجا مطرح نمائید >

اگه اشتباه شده بگین جابجاش کنن! من مشکلی ندارم.  :)

فنوم بهتره. فنوم ها به طور کلی هم فرکانس کاری بالاتری دارن و هم کش بیشتر، کش به نظرم بسیار مهمتر از تعداد هسته هست. این فنومی که شما مدلش رو دادی ۱ مگ هم L2 کش داره علاوه بر این رو فرکانس 3.3 کار میکنه اما اتلون رو 3. فقط تنها نکته ای که به نظرم مهمه اینه که حتما باید یه پاور خوب (مثه Green) برای فنوم بگیری چون وات بیشتری نصبت به اتلون مصرف میکنه. مصرف برق قطعات مختلف رو می تونی از وبسایت گرین بگیری تا پاور مناسب رو انتخاب کنی :)

مرسی. نکته‌ی خوبی در مورد پاور گفتی جلال جان، توجه نکرده بودم بهش. ;)
به نظرتون واسه فنوم‌ها همون فن سی پی یویی که همراهش هست استفاده کنم خوبه یا باید یه فن سی پی یو قوی جدا بخرم واسش؟
مثل اینایی که اینجا هست، مثلا اولیش، ولی خب قیمت نزده اینجا.  :(
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1390، 11:49 ق‌ظ توسط علی قنواتیان »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
دوست عزیز منظور از سخت افزارهای پشتیبانی شده ، سخت افزارهای پشتیبانی شده در لینوکس هست که تمامی معماری های شناخته شده از جمله intel و amd بهترین کارایی رو در لینوس دارن .
اما سوال شما اصلا ربطی به لینوکس نداره بلکه حول محور انتخاب سخت افزار هست نه سخت افزار مناسب با لینوکس!.
موفق باشید.

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
@علی، کولر های پردازنده رو معمولا کسایی میخرن که همیشه با برنامه های سنگین (heavy application) سروکار دارن و یا کسانی که می خوان سیستم رو با نهایت توانش به کار بگیرن مثلا آورکلاک کنن، یا کارشون رندر سه بعدی باشه (که در اینصورت یک کارت گرافیک حرفه ای هم لازم میشه!). اما برای برنامه نویسی یا تبدیل ویدئو یا بازی هایی که نیازهاش با پردازنده و مشخصات سیستم شما یکی هست نیاز به آورکلاک و خرج اضافی برای خرید یک کولر نیست (آیا در بیشتر کارهات حرارت پردازنده روی ۶۵ یا ۷۵ درجه میره؟ اگه آره، پس نیاز داری!). قیمت کولرهای پردازنده بالا است و خوبش معمولا از ۵۰ تومن به پایین نیست (و البته در مورد کولر پردازنده من برند Cooler Master رو ترجیح میدم که البته بسیار گران هستند، از ۸۰ به بالا).