انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تبدیل pkg1.run به .deb ؟؟؟  (دفعات بازدید: 1603 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
تبدیل pkg1.run به .deb ؟؟؟
« : 06 شهریور 1386، 04:00 ق‌ظ »
سلامی دوباره ، چطوری میشه بسته های نرم افزاری مثلا NVIDIA-Linux-x86-100.14.11-pkg1.run که فکر میکنم بسته های آرشیو باشه (pkg1.run) رو تبدیل کنیم به .deb که با چند کلیک نرم افزار تو اوبونتو نصب بشود؟

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
پاسخ به: تبدیل pkg1.run به .deb ؟؟؟
« پاسخ #1 : 06 شهریور 1386، 04:53 ق‌ظ »
والله تا اونجایی که من اطلاع دارم (و اطلاعات من در این زمینه می‌تونن ناقص باشن) ساختار فایل‌های run کاملا فرق می‌کنه. این نوع فایل آرشیو یا پکیج نیست. بلکه شل‌اسکریپت هستش که بر می‌گرده به سیستم عامل یونیکس. دستورات خاصی در این فایل قرار داده شده که اجرا می‌شن و این دستورات می‌تونن شامل کپی یا استخراج کردن فایل‌ها هم بشن.

حالا در مورد ساختار این فایل بهتره کسانی که اطلاعات دقیقی دارن صحبت کنن منم خوشحال میشم در موردشون بیشتر بدونم. ولی در مورد تبدیلشون به .deb مطمئنم نمی‌شه.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 06 شهریور 1386، 07:59 ق‌ظ »
سلامی دوباره ، چطوری میشه بسته های نرم افزاری مثلا NVIDIA-Linux-x86-100.14.11-pkg1.run که فکر میکنم بسته های آرشیو باشه (pkg1.run) رو تبدیل کنیم به .deb که با چند کلیک نرم افزار تو اوبونتو نصب بشود؟
اگه تو خط فرمان دستورشو بنویسی بسیار ساده تر از چند تا کلیک ویندوزی هستش. تین بسته ها قابلیت تبدیل ندارن ولی می تونین سورس رو به deb تبدیل کنین که آموزشش رو فروم نوشتم و می تونین پیداش کنین

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #3 : 06 شهریور 1386، 10:11 ق‌ظ »
تا اونجایی که من فهمیدم مشکل در اینجاست که برای کامپایل شدم! و اجرای اون بسته ها نیاز به بیساری از بیسته ای دیگه هست که در حالی که به deb تبدیل میشوند! همه چیز درشون باید اضافه بشه! البته شدنی هست و منم دنبالش بودم! اما هنوز نتیجه کاملی نگرفتم!
خلاصه اگه یاد گرفتی حتما به ما هم یاد بده! ممنون
اینم یه نگاهی بنداز
http://tldp.org/HOWTO/Debian-Binary-Package-Building-HOWTO/
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1386، 10:16 ق‌ظ توسط علیرضا طالقانی »
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel