انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ویدئوی آموزش نصب اوبونتو 10.10  (دفعات بازدید: 15776 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sarkhosh2005

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
برای شما هم تا حالا پیش آمده که اوبونتو را روی سیستم دوستتان نصب کنید و بعد مجبور باشید برای پاسخ به ابتدایی ترین سوالات و یا نصب مجدد آن(در دفعات بعدی) وقت بگذارید؟ برای من که زیاد پیش آمده. "همین" انگیزه ای شد برای ساخت این فایل تصویری(خوب نیست، کامل هم نیست، ولی برای آن ها که حال تجربه کردن و مطالعه ندارند، می تواند به درد به خورد؟!)
لینک دانلود از سرور 4shared:

Video Format: avi
Subtitles Format: srt
Downlaod Volume: 112 MB
Final Size(after extracting): 633.3 MB

تذکر1: فایل فشرده‌ی حاوی زیرنویس تصحیح شده‌ی فیلم را از:
دانلود کرده و  پس از اکسترکت کردن آن، فایل زیرنویس How to Install Ubuntu.srt را جایگزین فایل زیرنویس دانلود شده به همراه فیلم کنید.
تذکر2: در بخشی از فیلم که اشاره به ساختن جداگانه‌ی پارتیشن boot/ می‌شود، ساختن این پارتیشن از نوع Logical بر روی همه‌ی سیستم‌ها موفق عمل نمی‌کند، خصوصاً سیستم‌های قدیمی‌تر. برای این سیستم‌ها حتماْ باید از نوع Primary ایجاد شود و نیز معمولاً باید روی 1024 سیلندر اول هارد پیاده شود.

Please, report this video file defects or your offers

* پیشنهاد: روی یوتیوب یا دیگر شبکه‌های اجتماعی، به زبان‌های دیگر، مفصّل، فایل‌های آموزشی وجود دارد. نظرتان چیست برای تولید چنین منابعی برای کاربران ایرانی دست به کار شد؟!

لینک فایل فشرده‌ی حاوی زیرنویس تصحیح شده‌ی فیلم دانلود نمیشود

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

فک کنم معرفی این سایت در لینک زیر هم خالی از لطف نباشه.
در زمینه آموزش هایی ویدویی:

و ما میطوانیم

آفلاین faridnoz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام دوستان
من ویندوز 7 64بیتی دارم هاردم 500 که به 5 پارت تقسیم کردم
می خوام به صورت بوت جداگانه اوبونتو 11.04 در یکی از پارتیشن ها که خالی هست نصب کنم
اگه ممکنه راهنماییم کنیم؟
درضمن اوبونتو 32 بیتی هست مشکلی که نداره؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام به لحاظ 32 بیتی بودن ابونتو مشکلی نیست اما پارتیشن که گفتی شما اول یکی از پارتیشن هایی که خالی هست را پاک کن و بعد در هنگام نصب ابونتو اون فضای خالی را به پارتیشن های / و home و swap اختصاص بده
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.