انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویدئوی آموزش نصب اوبونتو 10.10  (دفعات بازدید: 15775 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
این تایپیک میگه برای نصب در کنار ویندوز کافیه دو درایو / و swap بسازیم . اینطوری صحیحه ؟ تو فیلم گفته شده بود 4 درایو / , swap , root home  ساخته بشه , کدوم روش صحیحه؟ باید گزینه device for oot loader innstalletion کدوم درایو رو انتخاب کنیم ؟ نباید درایو / که ساختیم رو انتخاب کنیم ؟

http://ubuntu.freeblog.ir/archives/344
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1390، 11:57 ب‌ظ توسط janbarkaff »

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
این تایپیک میگه برای نصب در کنار ویندوز کافیه دو درایو / و swap بسازیم . اینطوری صحیحه ؟ تو فیلم گفته شده بود 4 درایو / , swap , root home  ساخته بشه , کدوم روش صحیحه؟ باید گزینه device for oot loader innstalletion کدوم درایو رو انتخاب کنیم ؟ نباید درایو / که ساختیم رو انتخاب کنیم ؟

هر دو روش صحیح هست بستگی به خودت داره
در ضمن هنگام نصب اروری میبینی یا نه
برای خود من عجیبیه که چرا تا حالا نتونستی اوبونتو رو کامل و صحیح نصب کنی  ???
من پای تلفن به یکی که تا حالا گنو/لینوکس ندیده بود توضیح نصب رو دادم و الان داره از کوبونتو 11.04 به راحتی استفاده می کنه
در ضمن فایل سی دی رو که  گرفتی مشکل نداره؟
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
این تایپیک میگه برای نصب در کنار ویندوز کافیه دو درایو / و swap بسازیم . اینطوری صحیحه ؟ تو فیلم گفته شده بود 4 درایو / , swap , root home  ساخته بشه , کدوم روش صحیحه؟ باید گزینه device for oot loader innstalletion کدوم درایو رو انتخاب کنیم ؟ نباید درایو / که ساختیم رو انتخاب کنیم ؟

هر دو روش صحیح هست بستگی به خودت داره
در ضمن هنگام نصب اروری میبینی یا نه
برای خود من عجیبیه که چرا تا حالا نتونستی اوبونتو رو کامل و صحیح نصب کنی  ???
من پای تلفن به یکی که تا حالا گنو/لینوکس ندیده بود توضیح نصب رو دادم و الان داره از کوبونتو 11.04 به راحتی استفاده می کنه
در ضمن فایل سی دی رو که  گرفتی مشکل نداره؟

سی دی که از سایت اصلی دانلود کردم مشکل نداره من اونو تونستم لایو بالا بیارم و حتی در ویندوز نصب کنم
مشکل دارم با نصب در کنار ویندوز با بوت جداگانه
روشهای مختلفی رو انجام دادم . ساخت 4 پارتیشن . 3 پارتیشن و الان آخریش دو پارتیشن / و swap . نکته اینکه قبلا device for oot loader innstalletion رو درایو root میذاشتم . ایندفعه وقتی دو پارتیشن ساختم درایو بوت رو درایوی از ویندوز که خالی بود انتخاب کردم .گفتم ببینم اونجا فایلی کپی میشه .اما دریغ از حتی یه نخود فایل.آیا نباید فایلی برای بوت ایجاد بشه ؟
من بعد نصب از ویندوز  در computer managment  چک میکردم میدیدم میزنه داریوا خالین و از طریق نرم افزار DiskInternals Linux Reader مشاهده میشد که کلی فایل ایجاد شده اما با کلیک راست رو اونا حجم کمی نشون میداد فایلا رو  حداکثر چند صد مگابایت. این بار اومدم با سی دی لایو بالا آوردم اوبونتو رو و از اونجا چک کردم درایوی که توش نصب کرده بودم و دیدم درایوی که من اونو 2 پارتیشنه کردم توش بیشتر از 10 گیگ فایل نصب کرده این ubuntu .

هر چی هست مشکل از گرابه . آیا من از ویندوز میتونم ببینم اونو ؟ در کدوم درایو نصب میشه ؟ چه فایلی با چه حجمیه ؟ در زمان نصب هم دیدم که grab داره نصب میشه . اما من فکر میکنم مشکل از اونه که اینطوری اذیت میکنه .

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
اینقدر این اوبونتو 11.04 رو اومدم رو سیستم بطرق مختلف برای ایجاد بوت دوگانه نصب کردم که آخرش فکر کنم هارد خراب شه . ولی باز هم همون ارورهای قبل رو دارم . نرم افزار easybcd هم هیچ کاری نمیکنه . هیچ راهی برای انجاو این کار نداره ؟ نکات ریزی نداره ؟مثلا فرمت هارد چی باشه . fat32 یا ntfs ؟ جدا دیگه قاطی کردم . شاید بیش از 10 بار این کار رو امتحان کردم . فقط مونده هارد سیستم رو دو تا بکنم و رو هارد جدید نصب کنم . پیشنهادی ندارین  ؟

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
این دو آدرس رو ببینید . توضیح بسیار ساده ایی دادن . فقط ساخت دو پارتیشن / و swap برای نصب ubuntu

http://www.muktware.com/man/1060

http://www.ubuntugeek.com/step-by-step-guide-installing-ubuntu-11-04-natty-on-a-windows-7-dual-booting.html

از این روش هم انجام دادم . مشکل از اینه که منوی گراب وقتی سیستم رو ریست میکنم نمایش داده نمیشه مستقیم میره تو ویندوز . نرم افزار easybcd هم هیچ تاثیری نداره . در ضمن اونجا فقط گزینه بوت ubuntu ایجاد میشه و اثری از ویندوز نیست . ولی در زمان بالا اومدن سیستم مستقیم میره تو ویندوز .

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599

روش ساده(/و سواپ)؟ از اين ساده ترم ميشه: فقط روت رو بساز!
*
اگه ميخواي گراب رو داشته باشي بايد گراب رو روي لودر ويندوز بنويسي!
احتمالا به گراب يك مسير ديگه ميدي! كه البته حرفه اي تر است ولي اگه مشكلت براي همينه،
روي لودر ويندوز سوارش

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *

*
احتمالا به گراب يك مسير ديگه ميدي! كه البته حرفه اي تر است ولي اگه مشكلت براي همينه،
روي لودر ويندوز سوارش

جدا من متوجه این موضوع گراب نشدم هنوز . من بعد از انتخاب پارتیشنهای اوبونتو به دو صورت / و swap , قبل از کلیک روی install میام device for boot loader install رو میذارم روی پارتیشنی که با نام / انتخاب کردم .بعد اینستال میکنم . زمانی که چهار پارتیشن میساختم با نامهای Boot , swap , / و home میومدم گزینه فوق رو روی boot میذاشتم . آیا این کار اشتباهه ؟

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *

*
روي لودر ويندوز سوارش

از این روش هم نصب کردم . در زمان اوبونتو یک لیست 5 تایی میاد که اولی ubuntu و دومی recovery ubunto و دوتای بعدی ظاهرا تست رم هست و آخری ویندوز اکپس .اما متاسفانه وارد ویندوز نمیشه ظاهرا با بوت ویندوز مشکل پیدا کرده . مشکل فوق رو چکار باید کرد ؟

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
آقا در کمال خوشبختی آخرش درست شد .اول که گزینه device for boot loader install رو در مرحله نصب درایو / انتخاب میکردم لینوکس در گزینه بوت نبود . بعد که درایو ویندوز xp انتخاب کردم اونوقت ویندوز xp بالا نمیومد . الان برای بار آخر اومدم گزینه ایی که شامل کل هارد بود انتخاب کردم دیدم هر دو سیستم عامل بالا میاد . کلا دو پارتیشن / و swap ساختم و بقیه هم که در فیلم آموزش بود جز اینکه گزینه device for boot loader install رو روی کل هارد گذاشتم .  \\:D/

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
برای عکس گرفتن از نصاب و یا محیط هایی که در آن عکس گرفتن امکانش نیست از یه ماشین مجازی استفاده می شود که هم دست انسان برای نصب و اعمال تغییرات بدون هیچ ترسی بازه هم راحت می شه عکس و فیلم گرفت و بعد برد ادیت کرد و دور رو تند کرد (اگر نیاز بود).
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین m_nazary2001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
 ???
سلام من به hp-6090 دارم 4 تا پارتیشن ntfs داره و یه 40 گیگ خالی کردم برای نصب . موقع نصب در پارتیشن بندی کل هارد هیچ درایوی رو نشون نمیده و می گه 1 ترا هارد دارید مشکل چیه؟
ممنون
راستی با live 11.04 بالا اومدم ولی gparted اصلا ntfs رو نمیشناسه و کل هارد رو unlocated نشون می ده لطفا کمک کنید؟ ](*,)
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1390، 09:07 ب‌ظ توسط m_nazary2001 »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
سلام من به hp-6090 دارم 4 تا پارتیشن ntfs داره و یه 40 گیگ خالی کردم برای نصب. موقع نصب در پارتیشن بندی کل هارد هیچ درایوی رو نشون نمیده و می گه 1 ترا هارد دارید مشکل چیه؟
ممنون
راستی با live 11.04 بالا اومدم ولی gparted اصلا ntfs رو نمیشناسه و کل هارد رو unlocated نشون می ده لطفا کمک کنید؟ ](*,)
میشه توضیح بیشتری بدیین. موقع نصب با Something else جلو رفتین؟ اگه عکس بذارین خیلی بهتره. ضمناْ اگه هر 4تا درایو ان تی اف اسی که دارین اگه Primary باشن دیگه نمی تونین پارتیشن جدید برای لینوکس ایجاد کنین.

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
آقا اینجا چرا وارد بازی پیچیده شدید  :o !

اگر ویندوز دارید برید از تو ویندوز درایوی که می خواین اوبونتو نصب کنید رو Delete کنید و به صورت Unallocated در بی آرید ، اگرم ویندوز ندارید مثلا با Cd ویندوز XP بی آین بالا پارتیشن بندی کنید پارتیشنی که می خواید اوبونتو رو نصب کنید  Unallocated بزارید...

موقع نصب اوبونتو گزینه اول که پیشنهاده خودشه بزنید خودش هم براتون swap میسازه هم root کلا سیستم عامل رو تمیز نصب می کنه...

حالا من در اساتید اینجا نیستم، اگر چیزی اشکال داره ذکر کنید خواهشا... ممنون  ;)

آفلاین m_nazary2001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
این هم عکس درایو هام در اکرونیس
http://up.iranblog.com/images/lzhhksmm87tndgz0vmpy.jpg
لطفا کمکم کنید ???

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
سلام
این ویدیو رو چه جوری تا این حد فشرده کردین من با 7z یک فایل 65 مگابایتی رو فشرده کردم 0.5 مگ از حجمش کم شد ؟