این تایپیک میگه برای نصب در کنار ویندوز کافیه دو درایو / و swap بسازیم . اینطوری صحیحه ؟ تو فیلم گفته شده بود 4 درایو / , swap , root home ساخته بشه , کدوم روش صحیحه؟ باید گزینه device for oot loader innstalletion کدوم درایو رو انتخاب کنیم ؟ نباید درایو / که ساختیم رو انتخاب کنیم ؟
http://ubuntu.freeblog.ir/archives/344
هر دو روش صحیح هست بستگی به خودت داره
در ضمن هنگام نصب اروری میبینی یا نه
برای خود من عجیبیه که چرا تا حالا نتونستی اوبونتو رو کامل و صحیح نصب کنی
من پای تلفن به یکی که تا حالا گنو/لینوکس ندیده بود توضیح نصب رو دادم و الان داره از کوبونتو 11.04 به راحتی استفاده می کنه
در ضمن فایل سی دی رو که گرفتی مشکل نداره؟
سی دی که از سایت اصلی دانلود کردم مشکل نداره من اونو تونستم لایو بالا بیارم و حتی در ویندوز نصب کنم
مشکل دارم با نصب در کنار ویندوز با بوت جداگانه
روشهای مختلفی رو انجام دادم . ساخت 4 پارتیشن . 3 پارتیشن و الان آخریش دو پارتیشن / و swap . نکته اینکه قبلا device for oot loader innstalletion رو درایو root میذاشتم . ایندفعه وقتی دو پارتیشن ساختم درایو بوت رو درایوی از ویندوز که خالی بود انتخاب کردم .گفتم ببینم اونجا فایلی کپی میشه .اما دریغ از حتی یه نخود فایل.آیا نباید فایلی برای بوت ایجاد بشه ؟
من بعد نصب از ویندوز در computer managment چک میکردم میدیدم میزنه داریوا خالین و از طریق نرم افزار DiskInternals Linux Reader مشاهده میشد که کلی فایل ایجاد شده اما با کلیک راست رو اونا حجم کمی نشون میداد فایلا رو حداکثر چند صد مگابایت. این بار اومدم با سی دی لایو بالا آوردم اوبونتو رو و از اونجا چک کردم درایوی که توش نصب کرده بودم و دیدم درایوی که من اونو 2 پارتیشنه کردم توش بیشتر از 10 گیگ فایل نصب کرده این ubuntu .
هر چی هست مشکل از گرابه . آیا من از ویندوز میتونم ببینم اونو ؟ در کدوم درایو نصب میشه ؟ چه فایلی با چه حجمیه ؟ در زمان نصب هم دیدم که grab داره نصب میشه . اما من فکر میکنم مشکل از اونه که اینطوری اذیت میکنه .