انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کند بودن در اجرای دستورات در اوبونوتو 11.04  (دفعات بازدید: 5329 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
من در اوبونوتو 11.04 در زمانی که برای اجرای صفحه یا فایلی روی اون کلیک میکنم با تاخیر اونها رو باز میبینم.در حالی که در مورد نسخه فوق صحبت از سرعت اون شده . پس در مورد سیستم من این مشکل از کجا ناشی میشه ؟ مثل زمانی که در ویندوز کارت گرافیک نصب نیست عکس العمل دارم و احساس میکنم کارت گرافیک نصب نیست اما در قسمت addirtional drivers ظاهرا گزینه active هست وThis driver provides a highly experimental 3D acceleration for NVIDIA graphics cards, as a free alternative to the proprietary driver. رو اعلام میکنه و سوال دیگه اینکه چرا در کلیک راست و انتخاب change desktop background گزینه visual effects رو ندارم ؟ ممنونم

آفلاین paykoob

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
منم همچه احساسی دارم. از ۱۰.۱۰ آپگرید کردم و خصوصن در هنگام alt+tab با چند ثانیه تاخیر اولیه روبرو میشم! داره آزار میده!

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
من تو اوبونتو 11.04 همچین مشکلی داشتم ولی الان تو کوبونتو 11.04 این مشکل نیست . تو اوبونتو با این که کارت گرافیکم نصب بود ولی باز گیر داشت ولی الان تو کوبونتو 11.04 با نصب کارت گرافیک دستورات بدون تاخیر اجرا میشه .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
تکلیف چیه ؟ باید چه قسمتهایی رو تغییر داد یا چک کرد تا تکلیف این وضعیت معلوم شه.انتظار کمک و راهنمایی از دوستان وارد رو دارم

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
یونیتی سنگینه و نیاز به رم و گرافیک بالا داره می تونید از unity 2d که سبکتره استفاده کنید. تو software center هستش.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
من گرافیک سیستمم گرافیک 1 GB و رم 2 GB اه . فکر نکنم مشکل از اینا باشه .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
یونیتی سنگینه و نیاز به رم و گرافیک بالا داره می تونید از unity 2d که سبکتره استفاده کنید. تو software center هستش.
اين هم يك اشكال براي سيستم عامل ميتونه باشه ديگه . وقتي سيستم عاملي مثل xp ميتونه قدرتمند عمل كنه براي رقابت با اون بايد سريعتر باشه اوبونوتو نه اينكه كند باشه .

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
اين هم يك اشكال براي سيستم عامل ميتونه باشه ديگه . وقتي سيستم عاملي مثل xp ميتونه قدرتمند عمل كنه براي رقابت با اون بايد سريعتر باشه اوبونوتو نه اينكه كند باشه .

حالا چه اصراریه از یونیتی 3D استفاده کنید، این همه DE و WM و Shell دیگه، اگر به یونیتی خیلی علاقه دارید میتونید علی الحساب از نسخه 2D یا Qt اون استفاده کنید که اتفاقا خیلی هم باحاله و با کامپیز هم فکر کنم کار میکنه. اگر نه یا از اوبونتو کلاسیک استفاده کنید (از توی صفحه لاگین میتونید انتخابش کنید) یا از یه توزیع دیگه مثل مینت یا zorin یا ...

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
وقتی میگن یونیتی سنگینه منظور نسبت به گنوم ساده هست. نه اینکه رو رم 1 گیگ مشکل داشته باشه. دوستان چرا نسخه های عجیب میپیچن؟

بهتره چک کنید چقدر از سی پی یپ و رم اشغال شده و بیشترین مصرف رو کدوم برنامه داره. اینطوری راحت تر میشه مشکل یابی کرد. من روی رم 256 و گرافیک 128 هم با یونیتی مشکلی ندارم و به خوبی سیستم خودم داره کار میکنه
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
کارت گرافیکت سری 8000 ها یا  ها 9000 به بالا است. این درایور رو باید بریزی:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17962.0.html
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
ویندوز XP محصول چندین سال پیش است این چه مقایسه ای است؟ XP در برابر Ubuntu یک سیستم پیش پا افتاده است.
نوع کارت گرافیک شما چیست؟ همین که 1GB باشد کافی نیست.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
ویندوز XP محصول چندین سال پیش است این چه مقایسه ای است؟ XP در برابر Ubuntu یک سیستم پیش پا افتاده است.
به هر حال همین سیستم پیش پا افتاده سرعتش بیشتره
البته شاید به خاطر قابلیتهای بیشتر اوبونتو باشه که انجام دستورات طول میکشه
سیستم من درپیتیه . گرافش 128 و رمش 1 گیگه . سی پیو 2500 amd هست . اما ویندوز اکپی سرعتش عالی بود

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
سیستم من درپیتیه . گرافش 128 و رمش 1 گیگه . سی پیو 2500 amd هست . اما ویندوز اکپی سرعتش عالی بود
خوب شما xp تو نصب کن
خیاله خودت و همه رو راحت کن :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :biggrin:
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
خوب شما xp تو نصب کن
خیاله خودت و همه رو راحت کن :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :biggrin:
موضوع خیال من نیست . هدف اینه که بتونم از حداکثر سرعت و امکانات در سریعترین زمان استفاده کنم . چون تازه با لینوکس کار میکنم نباید دغ مرگ بشم و بگم اشکال نداره تا چند سال دیگه با تمام امکانات و توانایی های لینوکس آشنا میشم .در مورد ویندوز و فراگیریش اون زمان اینترنت با این شرایط نبود و فراگیری بسیار کند بود هر چند خودم بسرعت بسیار زیادی ویندوز رو فراگرفتم  . اما حالا که اینترنت و امکانات فراگیری هست هدفم اینه بفهمم راه حلها چیه ولی از تعصب هم خوشم نمیاد . باید اول بفهمم لینوکس چیه برای این میپرسم وگرنه چطوری بفهمم ؟ در ضمن من 3 روزه عضو شدم بیشتر از 20 سایت تو فروم داشتم جستجو میکردم برای اینکه اینطوری خیالم راحت شه نه اونطوری  ](*,)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
ویندوز XP برای همان سیستم طراحی شده است نه بیشتر! کارایی این سیستم عامل برای آن سخت افزار بس است اما برای سخت افزار امروزی پیش پا افتاده است. سیستمی با کارت ۱۲۸ و رم ۱ به درد مرور اینترنت می خورد و بس نباید از آن انتظاری بیش از این داشت اوبونتو ۱۱.۰۴ نیازمند گرافیک و سرعتی بالاتر است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم