انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رفرش و خالی شدن دسکتاپ از آیکون  (دفعات بازدید: 4123 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
رفرش و خالی شدن دسکتاپ از آیکون
« : 01 خرداد 1390، 09:19 ب‌ظ »
سلام .در اوبونوتو 11.04 در مواقعی میبینم که صفحه رفرش شده و دسکتاپ تصویرش میره و میاد و برای چند ثانیه دسکتاپ از هر آیکونی خالی میشه.بیشتر در زمان اینتستال کردن نرم افزارها این اتفاق میفته . راه حل این مشکل رو میشه بهم بگید.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
پاسخ به: رفرش و خالی شدن دسکتاپ از آیکون
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1390، 12:35 ق‌ظ »
جدیدا هم هنگ میکنه بی دلیل . مثلا برای باز کردن فایل pdf هنگ میکنه . امروز چندین بار سیستم رو ریست دستی کردم .

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1390، 10:16 ق‌ظ »
افکت ها رو کمتر کنید بهتر میشه
من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1390، 10:40 ق‌ظ »
من دنبال محیط سه بعدی کردن 11.04 میگشتم به همین دلیل کلی از تنظیمات رو دستکاری کردم . اومدم در قسمت compizconfig setting manager همه رو تیک دار کردم . شاید به دلیل همین باشه . هر چند من افکتی ندیدم . فقط وقتی صفحاتی یا برنامه های باز میکنم روی کادر مینیمیز شده اونا وقتی ماوس رو میبرم کادر کوچیک شده ایی از برنامه مربوطه نمایش داده میشه . کور شم اگه جز این افکت دیگه ایی دیده باشم و نگم  ](*,)
االبته اینم بگم وقتی ماوس رو روی فایلهای با حجم 0 میبرم و کلیک میکنم بیشتر این اتفاق میفته و سیستم هنگ میکنه با وقتی چند برنامه همزمان بازه

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1390، 01:39 ب‌ظ »
این یعنی حل شده؟
من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 خرداد 1390، 01:45 ب‌ظ »
این یعنی حل شده؟
نه حل نشده . برای دستگرمی دقایقی قبل بازم هنگ شد .
 منظور از افکت , دارا بودن چه قابلیتهایی هست ؟
اگر بخوام تنظیمات compizconfig setting manager رو مثل اول کنم کدوم قسمتها رو باید بدون تیک کنم ؟

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 خرداد 1390، 04:26 ب‌ظ »
من دیشب سیستم رو آپدیت کردم . و چند نرم افزار مورد نیاز از جمله CompizConfig Settings Manager رو نصب کردم . اومدم گزینه های نرم افزار فوق رو کلا تیک دار کردم ببینم چه تاثیری در افکتهای سیستم داره . الان سیستم بالا میاد وارد اوبونتو میشه اما فقط ماوس معلومه و حرکت میکنه . هیچ چیز دیگری مشاهده نمیشه . چندین بار ریست کردم اما هیچ چیزی مشاهده نمیشه و عملا از کار افتاده . نمیدونم برای آپدیت هست یا تیک دار کردن گزینه های CompizConfig Settings Manager . الان چطری باید درست کرد و اینکه گزینه های نرم افزار فوق رو چطور میشه مثل اول کرد ؟ شاید درست شه
از طریق ctrl+alt+f1 هم اقدام کردم که اونجا ارور زیر رو میده . من فقط یوزر پسورد و سپس startx میزدم همینطوری .چون هنوز چیزی از کدها نمیدونم و نمیدونم باید چیار کنم در این مورد.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 خرداد 1390، 04:49 ب‌ظ »
از طریق گزینه recovery mode در زمان استارت آپ سیستم تونستم تنظیمات کارت گرافیک رو روی low بگذارم و فعلا تونستم در تنظیمات CompizConfig Settings Manager همه تیک ها رو بردارم و سیستم در ریست مجدد بالا اومد . سوالم اینه بهترین تنظیمات برای CompizConfig Settings Manager چی هست ؟

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
« پاسخ #8 : 08 خرداد 1390، 05:20 ب‌ظ »
از طریق گزینه recovery mode در زمان استارت آپ سیستم تونستم تنظیمات کارت گرافیک رو روی low بگذارم و فعلا تونستم در تنظیمات CompizConfig Settings Manager همه تیک ها رو بردارم و سیستم در ریست مجدد بالا اومد . سوالم اینه بهترین تنظیمات برای CompizConfig Settings Manager چی هست ؟
اگه از من میشنوی زیاد باهاش ور نرو . فقط گزینه های wobbly windows و wobbly menus رو فعال کن . همینطور گزینه show icon in menus‌هم فعال کن . بقیش دیگه بدرد نمیخوره
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 08 خرداد 1390، 05:41 ب‌ظ »
اگه از من میشنوی زیاد باهاش ور نرو . فقط گزینه های wobbly windows و wobbly menus رو فعال کن . همینطور گزینه show icon in menus‌هم فعال کن . بقیش دیگه بدرد نمیخوره
ممنونم بابت راهنمایی. قبلا با تنظیمات خیلی ور رفته بودم . نمیدونم کدون نرم افزار بود :emerald یا compiz fusion icon یا همین برنامه  CompizConfig Settings Manager بود که وقتی آیکونهای موجود در تیتل بار ماوس روش میبردم یه کادر کوچیک باز میشد و محتویات اونو نشون میداد که خیلی جالب بود.