انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نا همخوانی MD5sum در نصب درایور ATI  (دفعات بازدید: 3532 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
نا همخوانی MD5sum در نصب درایور ATI
« : 04 خرداد 1390، 11:20 ق‌ظ »
سلام - من اوبونتو 10.04 دارم و  درایور اوپن سورس زیر را از قبل نصب داشتم.

بعد نسخه ی 11.5 درایور ati را برای (Radeon HD 4xxx(=4350) (1GB از سایت رسمیش به حجم 71 مگابایت گرفتم و با دستور زیر خواستم نصب کنم:
dream@LinuxWorld:~$ sudo sh ati-driver-installer-11-5-x86.x86_64.runکه این ارور را داد:

Created directory fglrx-install.ZaPc29
Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: 9e342b8a6b4aa6f5811ec0f74ff1d90d is different from 7d0612240ebae164b3d8a4842f70340d

بعد هم فایل سمت راست که توی تصویر زیر می بینید روی دسکتاپ ساخته شد که delete هم نمی شود:

و افکت سه بعدی Alt+Tab هم از بین رفته و ساده انجام میشه؟!!
بعد دستور زیر را زدم:
$ md5sum ati-driver-installer-11-5-x86.x86_64.runکه این جواب را داد:
88c9868011afd7a3b9c30174c1df73ce  ati-driver-installer-11-5-x86.x86_64.run

ایراد کارم کجاست؟
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1390، 11:54 ق‌ظ توسط Dream »

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: نا همخوانی MD5sum در نصب درایور ATI
« پاسخ #1 : 04 خرداد 1390، 06:02 ب‌ظ »
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که فایل کامل دانلود نشده. با چه برنامه ای دانلود کردی؟
بعد شما نباید هم درایور پیشنهادی اوبونتو رو نصب کنی و هم درایور اصلی سازنده دستگاه رو. باید اول درایور های از قبل نصب شده را حذف کنی. بهتره هست که با دسترسی روت وارد بشی و برنامه ها رو نصب کنی. ابتدا با دستور su در مد دسترسی روت برو و بعد با فرمان زیر پوشه ایجاد شده رو حذف کن:
rm -rf <directory>درایور های قبل هم با دستور زیر حذف میشن:
sudo apt-get remove fglrx*
sudo apt-get remove --purge xserver-xorg-video-radeon
بعد با یک مدیر دانلود مطمئن مثه wget درایور رو از سایت سازنده دانلود کن و بعد با دستور زیر نصب کن:
./ati-driver-installer-11-5-x86.x86_64.runبعد از نصب درایور فرمان زیر رو اجرا کن و سیستم رو ری استارت کن:
sudo aticonfig --initial -fبعد از ریبوت تست کن:
fgl_glxgears
اینجا هم راهنمایی کرده: http://www.unixmen.com/linux-tutorials/linux-distributions/linux-distributions4-ubuntu/1604-howto-install-ati-display-driver-in-ubuntu

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 18 خرداد 1390، 02:56 ب‌ظ »
سلام
مرسی از آقای جلال - جواب داد.

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که فایل کامل دانلود نشده. با چه برنامه ای دانلود کردی؟
خوب من با wget دانلود کرده بودم ولی در حین دانلود چندبار قطع شد که با wget -c ادامه‌اش دادم. به هر حال دوباره دانلود کردم. این‌بار با (/.) اجرا کردم جلو رفت و باکس نصب باز شد و گفت که کامل نصب شد. ولی دستور زیر ارور می‌داد.
sudo aticonfig --initial -f
این‌بار نسخه‌ی 10.05 را دانلود کردم. مراحل را طی کردم. OK.

الان دوتا مشکل(سه تا سوال!) دارم:
الف) Catalystی که نصب شده پنجره‌اش و ابزارهاش با اونی که قبلاْ از Additional Driver  اکتیو کرده بودم فرقی نداره! (درایور اوپن سورس با درایوری که از سایت دانلود می‌کنیم فرقشون کجاست: توی اجرای بازی‌ها و ...؟ - ربطی به اجرای بیش‌تر یا بهتر افکت‌ها ندارند؟)

ب) الآن افکت‌های کامپیز فعالند، فقط این‌که Alt + Tab همون‌طور ساده باز عمل می‌کنه(سه بعدی نیست):

ج) و دیگه این‌که من قبلاْ یک فایل xml. می‌ساختم و لینک عکس‌هام رو با زمان‌بندی دلخواه می‌ذاشتم داخلش و معرفی می‌کردم به Change desktop background(کلیک راست روی دسکتاپ) که کاغذ دیواری‌ام مرتب تغییر کنه. الآن اون هم عمل نمی‌کنه. مشکل کجا می‌تونه باشه؟ ممنون می‌شم اگه این دو مورد باقی مانده رو هم راهنمایی‌ام کنید.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 03:27 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 18 خرداد 1390، 08:56 ب‌ظ »
در مورد پس زمینه و در مورد پنجره های هم شکل کاتالیست نمی دونم. امیدوارم کاربران دیگه بدونن. البته به نظر من درایوری که از سایت سازنده دانلود و نصب میشه روی کارت های گرافیک پیشرفته به خوبی کار میکنه. در فروم دیده بودم که بعضی کاربران با نصب درایور پیش فرض خود اوبونتو مشکل داشتن، اونهایی سیستمی با گرافیک بالا داشتن. گرافیک سیستم کامپیوتر من هم با درایور پیش فرض کار نمی کرد، و افکتی فعال نمیشد یا برنامه های سه بعدی کرش میکردن و پیغام موجود نبودن حداقل گرافیک میدادن. بعضی ها نظر دیگه ای دارند.
اما برای تست و درست کار کردن درایور، دستور زیر رو امتحان کنید. یه پنجره باز میشه که تصویر چرخ دنده داخلش هست (میگن gears) باید بدون مشکل ۱۵ ثانیه ای کار کنه و بسته نشه یا کرش نکنه (تصویر متحرکه).
fgl_glxgearsبرای فعال کردن یا تنظیم کردن افکت های مختلف، مثل همین alt-tab، باید compizconfig-settings-manager رو نصب کنید، با apt-get
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 09:02 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 18 خرداد 1390، 09:44 ب‌ظ »
در فروم دیده بودم که بعضی کاربران با نصب درایور پیش فرض خود اوبونتو مشکل داشتن، اونهایی سیستمی با گرافیک بالا داشتن. گرافیک سیستم کامپیوتر من هم با درایور پیش فرض کار نمی کرد،
البته گرافیک من بالا نیست(Radeon HD 4350) ولی آره، منم اون موقعی که از "ادیشنال درایور" فعال کرده بودم برای اجرای بازی‌های با گرافیک بالا ارور می‌گرفتم. البته با این یکی امتحان نکردم هنوز.

fرای تست و درست کار کردن درایور، دستور زیر رو امتحان کنید. یه پنجره باز میشه که تصویر چرخ دنده داخلش هست (میگن gears) باید بدون مشکل ۱۵ ثانیه ای کار کنه و بسته نشه یا کرش نکنه (تصویر متحرکه).
کار می‌کند
برای فعال کردن یا تنظیم کردن افکت های مختلف، مثل همین alt-tab، باید compizconfig-settings-manager رو نصب کنید، با apt-get
نصبه. می‌رم تنظیمش می‌کنم ببینم چی می‌شه.

ممنون از وقتی که گذاشتین.

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 18 خرداد 1390، 09:53 ب‌ظ »
خواهش میکنم، کاری نکردم  (: - این تنظیمات ccsm کامپیوتر من هست، گفتم شاید خوشتون بیاد http://hotfile.com/dl/120205435/0968712/ccsm-export.html
ctrl-tab, alt-tab, control-alt-arrow keys همین. چیز خاصی نداره.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 10:00 ب‌ظ توسط جلال »