انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست کمک در مورد نصب نرم افزار و گرافیک  (دفعات بازدید: 1375 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Man_Utd_4Ever

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام دوستان
من اوبونتو 11.04 رو نصب کردم.همه چی عالیه.فقط یه مشکلی دارم.لیست نرم افزارهارو توی Software Center آپدیت کردم.ولی وقتی میخوام نرم افزاری رو نصب کنم سرعت خیلی پایینه.من adsl ا مگ دارم.سرعت دانلود تو ویندوز 130 kb هست ولی تو اوبونتو 10-20 کیلوبایت. سرور رو هم عوض کرد بازم افاقه نکرد.میخواستم یه روشی بهم بگین که نرم افزارارو یه جوری نصب کنم که سرعت بره بالاتر.مثلا یه mp3 اجرا کردم که میخواست کدک هاشو دانلود که ولی سرعت افتظاح بود. این کدک هارو هم بشه با روشی که میگین نصب کرد

ممنون
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1390، 06:05 ب‌ظ توسط Man_Utd_4Ever »

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
سلام دوستان
من اوبونتو 11.04 رو نصب کردم.همه چی عالیه.فقط یه مشکلی دارم.لیست نرم افزارهارو توی Software Center آپدیت کردم.ولی وقتی میخوام نرم افزاری رو نصب کنم سرعت خیلی پایینه.من adsl ا مگ دارم.سرعت دانلود تو ویندوز 130 kb هست ولی تو اوبونتو 10-20 کیلوبایت. سرور رو هم عوض کرد بازم افاقه نکرد.میخواستم یه روشی بهم بگین که نرم افزارارو یه جوری نصب کنم که سرعت بره بالاتر.مثلا یه mp3 اجرا کردم که میخواست کدک هاشو دانلود که ولی سرعت افتظاح بود. این کدک هارو هم بشه با روشی که میگین نصب کرد

ممنون
منم همین مشکل رو در مورد دانلود دارم .
در مورد نصب کارت گرافیک باید بگم
اگه میخوای راحت زندگی کنی بیخیال نصب شو  :D
برو تو additional driver از مسیر system و administraton و اونحا درایور رو اکتیو کن . همین کافیه و فکر کنم کارت گرافیکت با اکتیو شدن در بهترین وضعیت نصب باشد .
اگه قبول نداری این تاییپیک رو بخون تا ببین چه بلاهایی سرت ممکنه بیاد
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13533.0.html

« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1390، 06:23 ب‌ظ توسط janbarkaff »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
اگه سرعت نصب نرم افزار براتون پایینه  یکی از دلیلاش میتونه repository  باشه من الان رو ایرانم سرعتش خوبه البته من 256 دارم با سرعت 30 KB

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
سلام دوستان

ممنون
تو تایپیکی آموزش داده شده بود که من انجام دادم سرعت بهتر شد . تو software scenter از منوی edit گزینه software sources رو انتخاب کن , download from رو بذار رو other و select bese server و سپس که بهترین سرور رو پیدا کرد بذار رو chose server و از اون بعد سرعت بالاتر میره