انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه از اوبونتو پشتیبان بگیرم؟  (دفعات بازدید: 5899 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین UbuntuLover

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
چگونه از اوبونتو پشتیبان بگیرم؟
« : 12 شهریور 1386، 01:43 ب‌ظ »
سلام دوستان

راستش من از اوبونتو استفاده می کنم.از دیروز Tor از کار افتاد و با نصب دوباره هم مشکلش حل نشد.یک سری مشکلات دیگه هم داره که تصمیم گرفتم اوبونتو رو دوباره نصب کنم.از بسته ها با AptonCD پشتیبان دارم اما خیلی تنظیمات رو گنوم دارم همین طور تنظیمات برنامه ها و ...

حالا راهی وجود داره که من بتونم از تمام تنظیمات و ... پشتیبان بگیرم؟در واقع میشه کاری کرد اوبونتو دوباره نصب بشه ولی همون قبلی برگرده؟

البته برای Home پارتیشن جداگانه ساختم که تصمیم دارم فضای اون رو هم زیاد کنم.

متشکرم.

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
پاسخ به: چگونه از اوبونتو پشتیبان بگیرم؟
« پاسخ #1 : 12 شهریور 1386، 03:06 ب‌ظ »
اگه فقط به تنظیمات  برنامه ها نیاز داری! که هیچ کاری نمی خواد بکنی!
چون هر برنامه ای (مثلا kde desktop environmet یا Mozillad-Thunderbird) تنظیماتش رو توی پوشه home کاربر می نویسه!
و تنها کافیه نام کاربری تو همون قبلیه بزاری!!!
اگرم مثل من خواستی عوض کنی و مثلا به email ها و تنظیمات Thunderbird نیاز داشتی!
از پوشه home: خودت پوشه ی .mozilla-thunderbird رو توی پوشه ی home جدید کپی کن!

دقت کن که اسم این پوشه ها با دات(.) شروع می شه!! (چون اسم فایل های مخفی در لینوکس با دات(.) شروع می شه!!!)
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین UbuntuLover

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 12 شهریور 1386، 05:20 ب‌ظ »
ممنون.

یعنی تمام تنظیمات برنامه ها و گنوم در همین پوشه های Home ذخیره می شوند؟اگر بعد از نصب دوباره این پوشه ها رو برگردونم تمام تنظیمات برمیگرده؟(همون طور که گفتم تصمیم دارم فضای home رو هم زیاد کنم پس اول باید یک home جدید بسازم و بعد از پایان نصب این پوشه ها رو برگردونم.البته راهی جز این برای افزایش اندازه پارتیشن home پیدا نکردم)

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #3 : 12 شهریور 1386، 08:55 ب‌ظ »
ممنون.

یعنی تمام تنظیمات برنامه ها و گنوم در همین پوشه های Home ذخیره می شوند؟اگر بعد از نصب دوباره این پوشه ها رو برگردونم تمام تنظیمات برمیگرده؟(همون طور که گفتم تصمیم دارم فضای home رو هم زیاد کنم پس اول باید یک home جدید بسازم و بعد از پایان نصب این پوشه ها رو برگردونم.البته راهی جز این برای افزایش اندازه پارتیشن home پیدا نکردم)
آره تنظیمات هر برنامه ای رو که خواستی همون پوشه ی برنامه رو نگهدار بعد توی home جدید بریز!!
به همین سادگی \\:D/
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین UbuntuLover

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 13 شهریور 1386، 12:48 ق‌ظ »
ممنون از پاسخ شما.اما هنوز هم منو مطمئن نکردید.تنظیمات گنوم هم برمی گرده؟یعنی تنظیمات گنوم هم در همین جا است؟

راستی از بانک های اطلاعاتی و ... هم روشی هست که بشه پشتیبان گرفت؟

اصلا راهی برای پشتیبان گیری کلی سیستم وجود نداره؟

آفلاین UbuntuLover

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 13 شهریور 1386، 03:44 ب‌ظ »
هیچ یک از دوستان نظری ندارند؟

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 13 شهریور 1386، 05:10 ب‌ظ »
همه تنظیمات میزکار شما و اطلاعات محیطی شخصی کاربر شما تو پوشه خانگی کاربر خودتون هستند که به صورت پیش‌فرض تو مسیر home/ است (اگر تغییرش نداده باشید). بنابراین اگر home/ شما یک پارتیشن جداگانه باشه و شما هم در زمان نصب اون رو فرمت نکنید و فقط mount point اون رو به عنوان home در نصب جدید در نظر بگیرید، تنظیمات میزکار گنوم یا ... شما تغییری نخواهد کرد.
از بسته‌های تکمیلیتون هم backup دارید بنابراین میتونید با خیال راحت و یک اوبونتو تمیز از اول نصب کنید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین UbuntuLover

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 13 شهریور 1386، 07:19 ب‌ظ »
ممنون از شما.اما همون طور که گفتم تصمیم دارم فضای پارتیشن home رو زیاد کنم.راهی جز فرمت پارتیشن و ساخت اون از ابتدا (با فضای جدید) پیدا نکردم.مشکل من اینجا است که نمی دونم اگر یک home جدید ساخته بشه و پس از نصب پوشه ها فعلی رو پاک کنم و پوشه های قبلی رو برگردونم همه چیز بر می گرده یا نه!

در مورد دیتابیس های MySQL چی؟فکر می کنم از اون ها باید به صورت دستی پشتیبان بگیرم این طور نیست؟

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #8 : 13 شهریور 1386، 07:57 ب‌ظ »
فرقی نداره . شما از پوشه ی home کپی بگیرید ، بعد یرگردونید.
همه چیز سر جای خودش خواهد بود .
دیتابیس ها رو هم اصولا باید دستی کپی کرد مگر اینه راهی باشه که من نمیدونم !
@cybertux
no sign

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #9 : 13 شهریور 1386، 11:35 ب‌ظ »
سلام،
توضیحات دوستان برای home کافی به نظر می رسه. فقط یک نکته: برای بزرکتر کردن پارتیشن home، نیازی به پاک کردن و ساختن مجددش نیست. می تونین با استفاده از ابزاری مثل Gparted این کار رو به سادگی انجام بدین. (فقط حواستون باشه که قبلش باید home/ رو unmount کنین).
در مورد MySQL یک راه ساده، استفاده از mysqldump هست. مثلا دستور زید همه‌ی پایگاه داده‌ها رو توی پرونده‌ی backup.mysql می‌ریزه:
$ mysqldump -A -u root -p >backup.mysqlو با این دستور می تونین برش گردونین:
$ mysql -u root -p <backup.mysqlنکته‌ی مهمی که باید بهش توجه کنین، تغییر نسخه‌ی خادم MySQL هست (مثلا از ۴ به ۵) که می تونه یه کم کار رو سخت کنه. پس نسخه‌ی خادم قبلی MySQL رو یه جا یادداشت کنین تا در صورت نیاز، نسخه‌ی قدیمی رو نصب کنین و داده‌ها رو باهاش بخونین.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین UbuntuLover

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 14 شهریور 1386، 10:03 ب‌ظ »
ممنون از پاسخ ها و راهنمایی های شما.

در اوبونتوی نصب شده که نمی تونم home رو unmount کنم.در اوبونتوی لایو هم نمی دونم چطور فضای آزاد رو به پارتیشن اضافه کنم.نه فضای آزاد رو با rersize/move میشه به اون اضافه کرد و نه میشه پس از ساخت پارتیشن ext3 از فضای آزاد اون رو اضافه کرد.امکان داره کمی بیشتر توضیح بدید؟البته من برنامه QTparted رو هم علاوه بر Gparted دارم.

اگر این مشکل و مشکل tor حل بشه دیگه نیازی به نصب دوباره ندارم.راستی tor برای شما هم از کار افتاده؟من دوباره tor و privoxy رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد.ناگهان و بدون هیچ تغییری از کار افتاد!

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #11 : 16 شهریور 1386، 07:35 ب‌ظ »
خوب روی پارتیشن mount شده نمی تونی تغییری بدی اول برو به root که هیچ وابستگی به پارتیشن home نداشته باشی بعد دستورumount رو برای اون اجرا کن در محیط live هم می تونی می نونی از دستور  gksu  یا  sudo برای دسترسی به پاتیشن های ext3 با مجوز کامل استفاده کنی چون که رووت در live پسورد نداره!
یا علی

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
از بسته‌های تکمیلیتون هم backup دارید بنابراین میتونید با خیال راحت و یک اوبونتو تمیز از اول نصب کنید ;)
میشه بیشتر توضیح بدین که منظور از «بسته‌های تکمیلی» چیه؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : چگونه از اوبونتو پشتیبان بگیرم؟
« پاسخ #13 : 17 آذر 1393، 05:56 ب‌ظ »
میشه بیشتر توضیح بدین که منظور از «بسته‌های تکمیلی» چیه؟
به تاریخ آخرین ارسال موضوع هم توجّه کردی؟ برای هفت سال و نیم پیشه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن