انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش تصویری نصب اوبونتو نسخه متنی (11.04-alternate) فایل آموزش با فرمت PDF  (دفعات بازدید: 4256 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mattew

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
    • Yam.com
درود به تمامی دوستان  ;)
من امروز به طور کامل و تا جایی که میتونسم طریقه نصب نسخه alternat که محیط گرافیکی نسیت(GUI) و محیط Text هستش رو براتون با عکس توضیج دادم
در صورتی که قسمتی از توضیحات دچار مشکل بود بگید تا تصحیح بشه.
فایل رو به صورت PDF تبدیل و آپلود کردم.
میتونید از طریق لینک زیر دریافت کنید:

http://www.up98.org/images/wf0l4s8lnqs579h9rqpn.pdf

اینم قسمتی از توضیحات که توی pdf خواهید دید:

نقل‌قول
بعد از اینکه فایل http://releases.ubuntu.com/11.04/ubuntu-11.04-alternate-i386.iso.torrent را دانلود کردید و روی  سی-دی یا دی وی دی رایت کردید ، سی-دی یا دی-وی-دی را داخل درایو نوری (CD/DVD Drive) قرار داده و سیستم را Restart کنید.بوت سیستم را روی CD/DVD Drive قرار داده تا از روی سی-دی یا دی وی دی بوت شود.
شکل 1 ظاهر میشود:

گزینه Install Ubuntu را انتخاب کنید.
کشور/زبان مورد نظر را انتخاب کنید.( شکل 2)......................
موفق باشید.  \\:D/
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1390، 02:37 ب‌ظ توسط mattew »
دوست آن است که برنجاند.نه آنکه بخنداند.
Life has no  "Ctrl+Z" Be careful
به جامعهٔ آزادت کمک کن، همینطوری که جامعه آزاد به تو کمک کرد.

آفلاین mattew

• Full Member
  • *
    • Yam.com

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
یک جورایی میشه گفت host name همون اسم کامپیوتر هستش

مثلا من اسم host name کامپیوترم   de-10  هستش .  وقتی ترمینال رو باز میکنم این جوری میاد
alieblice@de-10:~$

توضیح کامل

Configuring Hostnames

Computers “think” in terms of numbers, and so TCP/IP uses numbers to uniquely identify computers. Humans, though, work better with words. Thus, computers also usually have names, known as hostnames. Entire networks also have names, known as domain names. Hostnames typically appear as the first part of a fully qualified domain name (FQDN). For instance, tsiolkovsky.luna.edu is an FQDN, tsiolkovsky is the hostname, and luna.edu is the domain name.

Hostnames are configured in a couple of ways:

On DNS
Your network administrator should be able to add an entry for your computer to your network’s DNS server. This entry should make your computer addressable by name from other computers on your local network, and perhaps from the Internet at large. Alternatively, remote systems’ /etc/hosts files can be modified to include your system.

On Your Local Computer Various local programs should know your computer’s name. For instance, you may want to have your hostname displayed as part of a command prompt or entered automatically in email programs. For this task, you must set your hostname locally. Note that this is entirely independent of your DNS hostname. In theory, you can set the two to very different values, but this practice is likely to lead to confusion and perhaps even failure of some programs to operate properly.

The most basic tool for setting your hostname locally is called, appropriately enough, hostname. Type the command alone to see what your hostname is, or type it with a new name to set the system’s hostname to that name:

# hostname tsiolkovsky.luna.edu

Many Linux distributions look in the /etc/hostname or /etc/HOSTNAME file for a hostname to set at boot time. Thus, if you want to set your hostname permanently, you should look for these files, and if one is present, you should edit it. Fedora uses /etc/sysconfig/network for this purpose, among others. If you can’t find one of these files, consult your distribution’s documentation; it’s conceivable that your distribution stores its hostname in some unusual location
.

آفلاین mattew

• Full Member
  • *
    • Yam.com
سلام :

چيزهايي كه من متوجه نشدم: HOST اسم Network Configure يعني چي اسم هاست را بنويسيم ؟ كدام هاست؟ چي بايد بنويسي؟

درود بر شما
Host Name  رو نمیخواد تغییر بدید.
به صورت پیش فرض اگه اشتباه نکنم ubuntu-host نوشته شده که نیازی به تغییرش نیست.

نقل‌قول
اين كه من سيستم رو طوري پارتيشن بندي كردم كه يه پارتيشن 9 گيگي دارم كه توي ويندوز اصلا ديده نميشه و جزؤ  هارد نيست.!! و هنگام نصب اوبونتو ، اون رو به عنوان فضاي مورد نياز براي اوبونتو انتخاب ميكردم و خودش فرمت ميكرد و نصب و تمام.. حالا توي اين محيط چيكار كنم؟ چطور اون رو پيدا كنم؟ چون نمايي از درايو هاي سيستم به من نيشون نميده..!!؟

در مورد پارتیشن بندی باید بگم توی فایل PDF توضیج  دادم.
وقتی که محیط پارتیشن ها براتون لود میشه چند تا درایو دارید؟درسته توی ویندوز دیده نمیشه  8)
3 تا درایو اصلی که root)  ,  /home   ,  swap) /  رو میبینید یا نه؟

یک مقدار مدل پارتیشن بندی اوبونتو آلترنیت فرق میکنه
برای اینکه یه وقت اشتباهی نکنید توی پارتیشن بندی بهتره که یک بار روی ویندوز و از روی VMWare نصبش کنید به صورت مجازی تا ببینید کل  محیطش رو بعد بیباید به صورت واقعی روی هارد نصب کنید.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
///////////

یادش به خیر من خودم هم رو یه لپتاپ نفتی رد هت داشتم . الآن هم روش یه توزیع مبتنی بر پاپی ریختم کار می کنه. رمش 25 مگه سی پیوش 500 مگا هرتزه اینتله. کارت گرافیک 64 مگ داره. روش 98 بود پیش فرض اون موقع ردهت نصب می شد روش نصب کردم یادمه یه درس داشتیم توش رد هت بود باز یادمه توش نوشته شده بود چند تا توزیع هست. 1- دبیان 2- ردهت 3-فدورا که جدید اومده و ضعف دبیان هم نوشته بود نداشتن پشتیبان (منظورش یه شرکت بود) اوبونتو اون وقت هنوز نوپا بود.

من از اون موقع لینوکسی شدم تا الآن دست به ویندوزم نزدم یادش به خیر. بعدش یه آیمک از این سفید قدیمیا خریدم و فروختم. هنوز اون نفتیه مونده با اون پاپی بیسه عین توپ کار می کنه.
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1390، 12:36 ق‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،