انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا در لینوکس بازی نمی کنم؟  (دفعات بازدید: 15728 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
چرا در لینوکس بازی نمی کنم؟
« : 15 خرداد 1390، 10:32 ب‌ظ »
با سلام
دوستان می بینم که من یک مدتی نبودم شما هم نبودین. چی کار می کنین. من یک مدت که نبودم هر جای دنیا می رفتم مردم تو فکر بازی های اوپن سورس و رایگان بودم حالا اومدم می بینم که رفقای انجمن اوبونتو هیچ تکونی به خودشون ندادن. دوستان بیخیال بازی شدین.؟

دوستان لطفا در این تاپیک بگین چرا با لینوکس  بازی  نمی کنید ؟

موفق و پیروز باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
پاسخ به: چرا در لینوکس بازی نمی کنم؟
« پاسخ #1 : 15 خرداد 1390، 10:43 ب‌ظ »
چون بازی‌ای نداره که بکنیم :)

مدرنترین بازی‌های گنو/لینوکس در حد بازی‌های دهه‌ی 90 میلادی هست. به شخصه تا وقتی این همه بازی‌های باورنکردنی، هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم‌پلی (game play) برای ویندوز وجود داره، وقتم رو با بازی‌های گنو/لینوکسی تلف نمیکنم :)

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 خرداد 1390، 10:33 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
واقعا راست میگی؟

پس من این unreal  رو احتمالا در خواب بازی می کردم ;D. شما تا به حال Urban رو بازی کردی؟ پست ها قدیمی من رو ببین من بیشتر بازی های ویندوزی رو با شبیه ساز روی اوبونتو اجرا کردم. حتی بازی هایی مثل Vampire Bloodline رو که با ویستا مشکل داستند به راحتی روی اوبونتو اجرا کردم.

نه دوست عزیز بازی هست ولی متاسفانه ما به بازی های ویندوزی عادت کردیم.
راستی برای شروع بهت پیشنهاد می کنم بازی Uplink رو تست کنی ببینی بازی باحال یعنی چی؟ (توی همین انجمن در مورد زیاد صحبت کردیم)

موفق باشید

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #3 : 16 خرداد 1390، 12:10 ب‌ظ »
بازی های خوبی وجود داره. ولی خوب تو این موضوع ب ویندوز نمی رسه. به نظر من هر کی می خواد بازی کنه بهتره یه کنسول بخره که به صرفه تره.

جدیدا با qt و opengl بازی های خوبی مثل amnesia و oil rush ساخته شده و روز به روز به تعداد این جور بازی ها داره افزوده می شه مخصوصا این که کراس پلتفرمند و روی تبلت ها هم اجرا می شند.

چدیدا هم که گوگل رو webgl داره کار می کنه.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1390، 12:50 ب‌ظ »
لینک دانلود یا آموزش نصب دوتا بازی بدردبخور رو بدید تا امتحان کنیم ببینیم چجورین . من که تا حالا چیز خاصی ندیدم شاید درست نگشتم
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 خرداد 1390، 01:15 ب‌ظ »
پس من این unreal  رو احتمالا در خواب بازی می کردم ;D. شما تا به حال Urban رو بازی کردی؟ پست ها قدیمی من رو ببین من بیشتر بازی های ویندوزی رو با شبیه ساز روی اوبونتو اجرا کردم. حتی بازی هایی مثل Vampire Bloodline رو که با ویستا مشکل داستند به راحتی روی اوبونتو اجرا کردم.

درود، شما خودتون قسمتی از جواب خودتون رو دادین! بازی‌های ویندوزی که امکان نصبشون از طریق برنامه‌هایی چون playonlinux به وجود اومده رو اصلا نباید جزو بازی‌های گنو/لینوکسی به حساب بیارید.

فقط بازی‌هایی متعلق به گنو/لینوکس هستن (یا هم هستن) که به صورت native برای گنو/لینوکس ساخته شده باشن.

شما یه سر به سایت gamespot.com بزن، بازی‌های محبوب و معروف به روز یا حتی قدیمی‌تر رو یه نگاه بنداز ببین چند تاش رو میشه روی گنو/لینوکس بازی کرد؟!

یه بار دیگه میگم، تا وقتی بازی‌های ویندوزی هست حقیقتا وقت و انگیزه‌ای نمیمونه برای بازی‌های گنو/لینوکسی.
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 02:33 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #6 : 16 خرداد 1390، 02:44 ب‌ظ »
چون بازی‌ای نداره که بکنیم :)

مدرنترین بازی‌های گنو/لینوکس در حد بازی‌های دهه‌ی 90 میلادی هست. به شخصه تا وقتی این همه بازی‌های باورنکردنی، هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم‌پلی (game play) برای ویندوز وجود داره، وقتم رو با بازی‌های گنو/لینوکسی تلف نمیکنم :)
دو سه نمونه از بازیهای نوین ویندوز به همراه بهایی که برای هر کدام پرداخته اید را مهر ورزیده نام برید؟

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 16 خرداد 1390، 02:56 ب‌ظ »
دو سه نمونه از بازیهای نوین ویندوز به همراه بهایی که برای هر کدام پرداخته اید را مهر ورزیده نام برید؟

شما هر وقت کم میاری و دلیلی برای پوشش نقاط ضعف گنو/لینوکس یا کلا اوپن سورس نداری فقط بلدی اسم پول رو بیاری؟!

فکر میکنم شما آزادی نرم‌افزار و متن‌باز بودن رو با مفت بودن اشتباه گرفتی دوست من.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 خرداد 1390، 03:23 ب‌ظ »

شما هر وقت کم میاری و دلیلی برای پوشش نقاط ضعف گنو/لینوکس یا کلا اوپن سورس نداری فقط بلدی اسم پول رو بیاری؟!

فکر میکنم شما آزادی نرم‌افزار و متن‌باز بودن رو با مفت بودن اشتباه گرفتی دوست من.

چرا شما انقدر عصبی و ستیزه جو هستین؟ نمی تونید با ملایمت تر و حفظ خونسردی جواب بدهید.

گل گاو زبون بدم خدمتتون :)

ایشون گفت چند تا از بازی هایی که دارید رو خریداری کرده اید و کرک شده نیستند و این حقیقت تلخی است.

نبود بازی نقاط ضعف گنو/لینوکس نیست و گنو/لینوکس ارث پدری ایشان و من نیست که برایش کاسه داغ تر از آش شویم. بلکه حقایقی است که مطرح می کنیم.

در ویندوز خود مایکروسافت بازی ها را برای سیستمش نساخته بلکه این شرکت های دیگر هستند که برای آن بازی می سازند و در لینوکس این شرکتها نسخه لینوکسی ارایه نمی دهند.

در صورتی که برای پلی استیشن و دیگر کنسول های بازی ارایه می دهند.
 این ضعف گنو / لینوکس نیست. opengl هم امکنات کمی ندارد لا اقل کمتر از برخی کنسول های رایج نیست.

جدیدا بازی های خوبی در حال ارایه است. کم هستند ولی خوب شروع کار است.
 نرم افزار های زیادی برای بازی سازی هم به وجود آمده مثل ungine که بازی oil rush رو با اون می سازند.
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 03:34 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 16 خرداد 1390، 03:39 ب‌ظ »
دوست عزیز دلیل استفادتون از لینوکس چیه؟

من به این دلیل که رایگان و متن باز هست استفاده می کنم. خوب اگر شما هم مثل من به نرم افزار های اوپن سورس علاقه دارین می تونید یکی از بهترین دلایل استفاده از بازی های لینوکسی رایگان بودن این بازی هاست.
من به طور کلی بازی های ویندوز و لینوکسی را در لینوکس بازی میکنم. بازی های ویندوزی را هم بیشتر مواقع می خرم. ( البته شده بازی هایی رو که زیر آبی رفتم)

شما دوست عزیز اگر می خوای بازی توپ بازی کنی بهت پیشنهاد می کنم بازی های شرکت epic رو بگیری. مثلا Unreal رو نصب کن در لینوکس هم setup داره فوق العاده راحت نصب میشه.

در صمن در بازی های آنلاین هم یکبار assault cube و یا Urban terror رو تست بزن مخصوصا assault cube رو که با اینترنت دایل آپ هم کار می کنه.
در مورد بازی های ویندوزی هم دلیل نمی بینم از ویندوز استفاده کنم لینوکس همه نیاز من رو برطرف می کنه.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 خرداد 1390، 03:40 ب‌ظ »
لینک دانلود یا آموزش نصب دوتا بازی بدردبخور رو بدید تا امتحان کنیم ببینیم چجورین . من که تا حالا چیز خاصی ندیدم شاید درست نگشتم

این دوتا :

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17957.0.html

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,18712.0.html

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #11 : 16 خرداد 1390، 03:43 ب‌ظ »
کی گفته بازی نمی‌کنیم.
من این‌ها رو در دوره‌های زمانی مختلف بازی می‌کردم و می‌کنم:

Warzone 2100 بازی استراتژیک با سبک مدرن، که شاید گرافیک‌ش به بازی‌های استراتژیک ویندوزی نرسه، ولی سبک و ایده‌ها و خلاقیتی که توش بکار رفته (خلاقیت از نوع لینوکسی) شاید بی‌نظیر باشه بین تمام بازی‌های استراتژیک.

MegaGlest که ادامهٔ بازی Glest هست و روند توسعهٔ خیلی خوبی داره. اینم استراتژیک هست، ولی سبک سنتی داره.

TeeWorlds یه بازی خیلی ساده ولی جذاب و زیبا و با سبک جالب. که البته فقط شبکه‌ای میشه بازی کرد. ولی در هر لحظه ده‌ها سرور توی اینترنت داره که می‌تونید بهشون وصل بشید و بازی کنید (با یه اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه راحت میشه بازی کرد)

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 16 خرداد 1390، 05:36 ب‌ظ »
@ finaprp

شما از کجا مطمئنی من بازی‌های ویندوزی رو کرک و استفاده میکنم؟ اصلا مگر من رو میشناسید؟! مگر من خودم همچین حرفی زدم؟!

حالا فرض کنیم من نوعی کرک میکنم، آیا همه دنیا کرک میکنن؟ اینطوری که تمام شرکت‌های سازنده‌ی بازی باید سال‌ها پیش ورشکست میشدن! در حالی که میبینید دقیقا برعکسش صادقه و روز به روز بازار بازی‌های نوین داغ‌تر میشه.

اصل موضوع که شما باهاش مشکل دارید و نمیخواید قبول کنید و اونه که یک واقعیت تلخه و نه کرک کردن بازی‌ها توسط من نوعی (!) ناسازگار بودن آزادی نرم‌افزار با سیاست و منافع اقتصادی شرکت‌های تولید کننده‌ی بازیه. درسته که همه‌ی بازی‌ها متعلق به مایکروسافت نیستن ولی پلتفرم و بستر این بازی‌ها ویندوزه. مایکروسافت هم ارائه دهنده‌ی پرفروش‌ترین کنسول بازیه و هم تکنولوژی DirectX. مهم نیست OpenGL چقدر از لحاظ امکانات به DirectX نزدیکه، مهم اینه که بالای 90 درصد بازی‌های نوین از DirectX بهره میبره. اینه که یک واقعیته!

توقع نداشته باشید پروژه‌ای که صدها نفر روش کار کردن و میلیون‌ها دلار هزینش شده اوپن سورس و رایگان در اختیار شما قرار بگیره. اگر بازی‌ای برای پلتفرم ویندوز مثلا در طی 6 ماه و با هزینه‌ی 6 میلیون دلار ساخته بشه، همین بازی روی گنو/لینوکس حداقل 6 سال زمان میبره ساختش (اگر قرار باشه رایگان و اوپن سورس باشه) و مطمئن باشید یا هرگز بازی‌های در حد ویندوز برای گنو/لینوکس ارائه نمیشه (چه اوپن سورس چه غیر از اون) یا اگر بشه به همون مقدار بازی‌های ویندوزی بهاشونه (یعنی هرگز رایگان نخواهند بود). این یه بحث 2 2 تا 4تاست و اصلا احتیاجی نیست من بخوام توجیهش کنم.

حالا که از واقعیت آگاه شدین، بهتره تا تلخ نشده قبولش کنید و سرسختی و تعصب به خرج ندین و خیال پروری نکنید  :)
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 05:40 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #13 : 16 خرداد 1390، 06:13 ب‌ظ »
تا به حال این بازی رو هم تست کردین
http://savage2.com/en/main.php
تحت شبکه هست ولی یه گرافیکه قابل قبول داره که حتی  برا منی که زیاد اهل بازی نیستم جذابه ;D
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #14 : 16 خرداد 1390، 06:13 ب‌ظ »
با PedramPaakzad  موافقم.
درسته که لینوکس نسبت به ویندوز مزایایی داره. همونطور که ویندوز نسبت به لینوکس مزایایی داره و اگه بخوایم بی تعصب نگاه کنیم مزایای ویندوز نسبت به لینوکس بیشتره.
لینوکس در دنیای بازی های کامپیوتری هیچ جایگاهی نداره به نظرم یه بازی خور هیچوقت نمیتونه بازی های لینوکسی رو تحمل کنه...