انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب جاوا  (دفعات بازدید: 8170 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین deletmiad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
نصب جاوا
« : 16 خرداد 1390، 11:52 ق‌ظ »
سام دوستان میشه به من کمک کنید و نصب برنامه جاوا رو یاد بدید. تونستم با دستور chmod از فایل bin خارج کنم ولی هر چی تو اوبونتو با دستور alien نصب می کنم فایلهای rpm جاوا رو ایراد می گیره. ممنون میشم.

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: نصب جاوا
« پاسخ #1 : 16 خرداد 1390، 01:27 ب‌ظ »
به روش زیر نصب میشه:
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/java
sudo apt-get update
sudo apt-get install sun-java6-jre sun-java6-plugin sun-java6-fonts

و در ادامه اگه میخواین روی مرورگر هم نصب بشه (قسمت فایرفاکس رو بخونید) http://www.ghacks.net/2010/05/21/install-java-on-ubuntu-10-04
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 01:32 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین deletmiad

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 16 خرداد 1390، 03:06 ب‌ظ »
مرسی از لطفت.
ولی گفتم jdk این jre هستش. بعد عم من این به وسیله نصب با اینترنت هست. من فایل را دانلود کردم می خوام با فایل خودم نصب کنم. تشکر اگر کامل جواب بدید.

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 خرداد 1390، 06:19 ب‌ظ »
در نصب برنامه ها و پکیج ها فقط زمانی به صورت دستی کار میکنم که از طریق پکیج منیجر یک توزیع نتونم فایل رو نصب کنم و فایل در دسترس نباشه؛ البته این نظر شخصی هست. شما می تونستید با یه فرمان ساده jdk رو نصب کنید:
sudo apt-get install sun-java6-jdkیا اگه میخواین برنامه به روز باشه:
sudo add-apt-repository ppa:sun-java-community-team/sun-java6
sudo apt-get update
sudo apt-get install sun-java6-jdk

به صورت دستی تجربه ای ندارم و نمیدونم این مشکل rpm چیه، چون در انجمن های دیگه حروفی به شکل rpm در در روال نصب یه jdk ندیدم (امیدوارم فایل رو درست دانلود کرده باشید و برای توزیع های rpm بیس نباشه). به هر حال تو این دو سایت توضیح داده، اما واقعا طولانیه!
http://www.cyberciti.biz/faq/howto-ubuntu-linux-install-configure-jdk-jre/
http://hanenbenrhouma.blogspot.com/2009/04/how-to-install-java-jdk-16-on-ubuntu.html
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 06:42 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1390، 07:13 ب‌ظ »
سام دوستان میشه به من کمک کنید و نصب برنامه جاوا رو یاد بدید. تونستم با دستور chmod از فایل bin خارج کنم ولی هر چی تو اوبونتو با دستور alien نصب می کنم فایلهای rpm جاوا رو ایراد می گیره. ممنون میشم.

درود

برای جاوا در لینوکس دو نوع بسته هست یکی rpm و دیگه bin
برای توزیع های rpmبیس از اولی استفاده کنید و بریا توزیع های دیگه از دومی استفاده کنید

با اجرای اون فقط extract می شه و کافیه JAVA_HOME رو ست کنید

پس مشکلی نیست

در ضمن می تونید از پیکیج منیجر توزیع اتون هم استفاده کنید
در نصب برنامه ها و پکیج ها فقط زمانی به صورت دستی کار میکنم که از طریق پکیج منیجر یک توزیع نتونم فایل رو نصب کنم و فایل در دسترس نباشه؛ البته این نظر شخصی هست. شما می تونستید با یه فرمان ساده jdk رو نصب کنید:

بعضی وقت ها می خواید ورژن های متفاوت و یا آپدیت های متفاوتی رو در کنار هم داشته باشید که معمولا در پکیج منیجر ها فقط چند ورژن هست یا شاید آپدیت ترینشون نباشه

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین deletmiad

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 16 خرداد 1390، 07:32 ب‌ظ »
دوستان ممنون از همون روش که فرمودید استفاده کردم. میشه طریقه نصب در centos هم بهم بگید ممنون.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #6 : 16 خرداد 1390، 08:58 ب‌ظ »
دوستان ممنون از همون روش که فرمودید استفاده کردم. میشه طریقه نصب در centos هم بهم بگید ممنون.

http://wiki.centos.org/HowTos/JavaOnCentOS

Fine :)
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 10:28 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Aslan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #7 : 16 خرداد 1390، 10:22 ب‌ظ »
اگه توی مرکز نرم افزار سرچ کنی چند تایی نرم افزار پیدا میکنی
-
البته من خودم بیشتر با آقا جلال موافقم
راه حل ایشون رو امتحان کردم خوب جواب داد

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 خرداد 1390، 11:12 ب‌ظ »
نقل‌قول
بعضی وقت ها می خواید ورژن های متفاوت و یا آپدیت های متفاوتی رو در کنار هم داشته باشید که معمولا در پکیج منیجر ها فقط چند ورژن هست یا شاید آپدیت ترینشون نباشه

در پست قبلی اگه دقت کنید هم دستور پیش فرض رو قرار دادم که ممکنه آخرین ورژن برنامه نباشه و هم آدرس ppa هست که برای نصب آخرین نسخه یا آپدیت کافیه. علاوه بر این گفتم که "اگه فایل مورد نظرم در دسترس نباشه" (:
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 11:26 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #9 : 17 خرداد 1390، 04:00 ب‌ظ »
نقل‌قول

در پست قبلی اگه دقت کنید هم دستور پیش فرض رو قرار دادم که ممکنه آخرین ورژن برنامه نباشه و هم آدرس ppa هست که برای نصب آخرین نسخه یا آپدیت کافیه. علاوه بر این گفتم که "اگه فایل مورد نظرم در دسترس نباشه" (:

درود

برای مثال شما ممکنه نیاز به تست نرم افزارتون در دو نسخه قبل و بعد از 6u10 داشته باشید چون از نظر کارایی در این آپدیت تغییرات زیادی داشتیم
ولی با استفاده از مخازن فقط می تونید یکی از نسخه های ورژن ۶ رو نصب کنید که شاید برای اکثر افراد مناسب باشه ولی نه برای همه :)

همچنین سیستم های لگاسی رو هم باید در نظر بگیرید که مجبور هستند برای هر سیستم ورژن های مختلف و حتی ورژن هایی که در مخازن نیست استفاده کنند در کنار ورژن های جدید

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Makao3000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #10 : 21 خرداد 1390، 11:49 ب‌ظ »
بادرود فراوان
به تازگی اوبونتو ۱۱.۴ رادرکنارویندوز نصب نمودم .بسیارعالی است بجزگیمهای آنچنانی ویندوز تا۹۰ درصد نیازهای مرابراورده میکند تنها همین برنامه جاوا بود که مرا بسیاردچاردردسرکرده بود خوشبختانه دراینترنت راه حل بسیار ساده یی گذاشته شده البته جهت لینوکسهای برپایه دبیان  ماننداوبونتو و مینت .تنهاکافیست به سایت زیر رفته و در بالاسمت راست صفحه دکمه اینستال رابزنید البته باید آن لاین بوده ودرخودلینوکس باشید برنامه باحجم۳۶ مگابایت دانلود شده و بطورخودکار درلینوکس شما نصب میشود. ازاین ساده تر دیگر نمیشود.موفق باشید
http://community.linuxmint.com/software/view/sun-java6-plugin

آفلاین hbp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ : پاسخ به: نصب جاوا
« پاسخ #11 : 15 امرداد 1391، 01:34 ب‌ظ »
بادرود فراوان
به تازگی اوبونتو ۱۱.۴ رادرکنارویندوز نصب نمودم .بسیارعالی است بجزگیمهای آنچنانی ویندوز تا۹۰ درصد نیازهای مرابراورده میکند تنها همین برنامه جاوا بود که مرا بسیاردچاردردسرکرده بود خوشبختانه دراینترنت راه حل بسیار ساده یی گذاشته شده البته جهت لینوکسهای برپایه دبیان  ماننداوبونتو و مینت .تنهاکافیست به سایت زیر رفته و در بالاسمت راست صفحه دکمه اینستال رابزنید البته باید آن لاین بوده ودرخودلینوکس باشید برنامه باحجم۳۶ مگابایت دانلود شده و بطورخودکار درلینوکس شما نصب میشود. ازاین ساده تر دیگر نمیشود.موفق باشید

سلام حدود یک ماهی هست که ابونتو نصب کردم ولی هنوز نتونستم جاوا نصب کنم از تمام اعضا خواهش می کنم که یه آموزش کامل برای نصب جاوا و
نت بینز بهم معرفی کنند.   

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب جاوا
« پاسخ #12 : 22 امرداد 1391، 12:34 ق‌ظ »
سلام حدود یک ماهی هست که ابونتو نصب کردم ولی هنوز نتونستم جاوا نصب کنم از تمام اعضا خواهش می کنم که یه آموزش کامل برای نصب جاوا و
نت بینز بهم معرفی کنند.   
$ sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
پاسخ : پاسخ به: نصب جاوا
« پاسخ #13 : 26 دی 1392، 11:55 ب‌ظ »
بادرود فراوان

نت بینز بهم معرفی کنند.

اینو بزنید:
sudo apt-get install openjdk-7-jre