انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نسخه هاي مختلف و شيوه هاي نصب  (دفعات بازدید: 2417 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
نسخه هاي مختلف و شيوه هاي نصب
« : 17 خرداد 1390، 10:49 ق‌ظ »
سلام به نمام اساتيد و دوستان عزيز

دوستان عزيز ، .وقتي ميخوايم بريم اوبونتو رو دانلود كنيم دو سه مدل داره..

1- نصب برو روي فلش مموري
2-سي دي معمولي كه بر روي هارد نصب ميشه
3-لايو. و..

من واقعا نميفهمم كه اچرا اينقدر مارو گمراه ميكنن.. چرا يدونه نسخه نميدن بيرون كه ادم همون رو دانلود كنه و هر كاري دلش ميخواد روش بكنه..!!!؟

الان يكي از دوستان عزيز يه توضيحي در باره اين نسخه هاي مختلف و نحوه استفادشون بده..! الان تفاوت اين ها باهم چيه؟؟

متشكر

سوال بعدي اينه كه من لبتاپم هاردش پرشده و ميخوام يه فولدر روي هارد اكسترنالم درست كنم و اوبونتو رو روي اون نصب كنم..! نطر شما چه؟؟ البته اول در باره سوال بالا من رو راهنمائي كند متشكر

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
پاسخ به: نسخه هاي مختلف و شيوه هاي نصب
« پاسخ #1 : 17 خرداد 1390، 11:28 ق‌ظ »
سلام و درود
در مورد سوال اول
ببین تو می تونی یک فایلی رو دانلود کنی که با کمک یه نرم افزار(که تو همون صفحه پایینش روشش رو نوشته) روی فلشت بریزی و با فلش نصب کنی
یه راه دیگه هم هست که فایلی رو دانلود کنی و با روشی که بازهم پایین همون صفحه توضیح داده روی سی دی بریزی و از طریق سی دی نصبش کنی
هر کدوم که راحت تری، با سی دی راحت تری یا با فلش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(این یک نقطه ای از همون آزادی لینوکسه:D)
خب لینوکس این ویژگی رو داره که می تونی بدون اینکه نصبش کنی اون رو روی سیستمت تست کنی و باهاش کار کنی.یعنی فقط سی دی رو بذاری تو دستگاهت بعد با توزیعی که می خوای کارکنی(اینجا این توزیع اوبونتوه) یعنی دیگه نیازی به نصب نیست البته سرعت کار باهاش پایین تر میاد و چیزی روهم نمی تونی نصب کنی(مثلا نرم افزار) البته می تونی اگر ویندوز داشته باشی به فایل های ویندوزت دسترسی داشته باشی
خیلی از توزیع ها اصلا فقط لایو دارند. مثل knoppix خیلی ها هم بیشترین استفاده شون تو همین لایوه مثل اون توزیع که برای پارتیشن بندی بود (اسمش رو یادم رفت)
حالا خودت می دونی می تونی لایوش رو دانلود کنی که بدون نصب استفاده کنی می تونی هم نسخه ی نصبیش رو دانلود کنی.
اگر مبهم بود بگو تا اگه بلد بودم بازهم راهنمایی کنم
یاعلی
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 22 خرداد 1390، 12:45 ق‌ظ »
سلام

دوست عزيز متشكر از پاسختون

ولي درسته كه بنده در لينوكس مبتدي هستم (البته فعلا) ولي خب ماه ها باهاش كاركردم..!!! ديگه ميدونم لينوكس چيه و لايو كدومه و...!!

البته ببخشيد.

من اولين باري كه لينوكس رو نصب كردم ، سفارش دادم برام يه سي دي فرستادن كه هم لايو بود و هم نصبي كه بعد از اين كه در حالت لايو تست كردم ديدم خوبه ، بعد نصبش كردم..! حالا هم يه همچين چيزي ميخوام البته اخرين نسخه اوبونتو رو ... كه رفتم بعد از چند ماه كه از لينوكس فاصله گرفته بودم ، دانلودش كنم كه ديدم نوشته روي فلش مموري ميخواي يا روي سي دي ميخواي يا فلان و فلان..

من ميخوام اوبونتو رو داشته باشم و بتونم هم لايو داشته باشم كه به نوعي همراه باشه و هم نصبش كنم روي سيستمم.. حالا سي دي رو دانلود كنم يا فلش مموري رو؟؟همين

متشكر از كمك شما

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #3 : 22 خرداد 1390، 02:07 ق‌ظ »
خوب دیگه همون سایت اوبونتو برید get ubuntu رو بزنید.بعد Download and install نارنجی رنگ رو بزنید.بعد نسخه رو ۱۱٫۰۴ انتخاب کنید و ۳۲ بیت یا ۶۴ بیت بعد دانلود رو بزنید.بعد فایلی که دانلود کردید رو تو CD رایت کنید.(این CD هم LIVE هست هم Installer).البته می تونید اون فایلی که دانلود کردید رو به جای رایت کردن در سیدی داخل فلش رایت کنید (با کپی کردن معمولی فرق داره).در ضمن نسخه cd با نسخه فلش فرقی نداره.اونی که اون پایین نوشته طریقه رایت کردن در سیدی و طریقه ریختن در فلش رو آموزش داده.

اینم لینک های مستقیم از یکی از آینه ها:

۳۲بیت:
http://gb.releases.ubuntu.com//natty/ubuntu-11.04-desktop-i386.iso

۶۴بیت:
http://gb.releases.ubuntu.com//natty/ubuntu-11.04-desktop-amd64.iso
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1390، 02:09 ق‌ظ توسط shervinkh »
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 خرداد 1390، 11:50 ق‌ظ »
ok. dont have any problem.. is ok. tanks for help me

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1390، 05:05 ب‌ظ »
سلام دوستان

من نسخه جديد رو دانلود كردم و روي سي دي رايت كردم و رفتم براي نصب.. گفتم بزار اول توي حالت لايو ببينم چجوري شده قيافش ، چون اخرين نسخه اي كه استفاده ميكردم ، 9 بوده..!!

بعد هم برنامم اين بود كه از همون جا نصب كنم ، خلاصه اين كه ويندوز بالا نمياد . يه منو انتخاب زبان مياد بالا كه بعد از انخاب اون يه صفحه مثل اوبونتو 9 بالامياد كه منم گزينه اول رو انتخاب كردم برم براي نصب و نماي لايو ، كه يه صفحه مشكلي مياد بالا و گير ميكنه.!!!! گفتم شايد بد رايت شده ، انداختم روي لپ تاپ مغازه ، ديدم نه مشكلي نداره و بالامياد تازه اون منو هايي كه من تو سيستمم ميديدم هم نيست و يه چيز ديگه است..!!! حالا مشكل چيه؟

مدل بپ تاپ هم: inspiron 6400  هستش

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
« پاسخ #6 : 24 خرداد 1390، 12:12 ب‌ظ »
سلام .

من یک سوال داشتم

این اوبونتو 11.04 رو میشه روی نوت بوک های ایسر مدل d255e نصب کرد ؟؟؟

اگه میشه من رو راهنمایی کنید .

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #7 : 24 خرداد 1390، 02:31 ب‌ظ »
سلام .

من یک سوال داشتم

ریپیت جان!
نصب می شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه! اگر می خواهید سوالتون مطرح کنید یه تاپیک دیگه بزنید اسپم توهین به شعور و حق دیگرانه!
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 24 خرداد 1390، 05:28 ب‌ظ »
سلام .

من یک سوال داشتم

ریپیت جان!
نصب می شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه! اگر می خواهید سوالتون مطرح کنید یه تاپیک دیگه بزنید اسپم توهین به شعور و حق دیگرانه!

احسنت...

باور كن اين مردانه ترين حرفي بود كه تا به حال توي اينترنت شنيدم.. افرين افرين

دوستاني كه ميتونن بنده رو راهنمايي كنن ممنون ميشم

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #9 : 24 خرداد 1390، 06:28 ب‌ظ »
سلام .

من یک سوال داشتم

ریپیت جان!

فکر کنم این دوست خوبمون سوالش رو در چندین تاپیک که در عنوانشون کلمه نصب بوده پرسیده  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)!!!!
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #10 : 24 خرداد 1390، 07:25 ب‌ظ »
سلام .

من یک سوال داشتم

به احتمال بالا نصب میشه
اگه تازه کاری من بهت مینت بر پایه ی دبین رو یا اپن سوزه ادو لایف
رو پیشنهاد میکنم که برای من تا حالا از لحاظ شناخت سخت افزاری مشکلی ایجاد نکردن و از اوبونتو سریع تر بودن
برای مینت میتونی از همین انجمن استفاده کنی برای اوپن سوزه از انجمن اپن سوزه که مرتبتره :D

به نظر من که ازت ممنونم که تایپیک جدید برای یک موضوع تکراری درست نکردی و اینجا مطرح کردی
موفق باشی :D

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #11 : 26 خرداد 1390، 10:34 ب‌ظ »
به نظر من که ازت ممنونم که تایپیک جدید برای یک موضوع تکراری درست نکردی و اینجا مطرح کردی

مشکل اینجاست که این دوستمون همه تاپیک ها رو با ارسال یک پست تکراری به اسپم مزین نمودن (!!!)
مثلا الان سوال ایشون چه ربطی داشت به عنوان و موضوع تاپیک ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #12 : 27 خرداد 1390، 05:48 ب‌ظ »
ایشون ۳ یا ۴ بار این سوالو جاهای مختلف نوشتن ولی
چند بار جواب گرفتن؟
به جوابشون رسیدن؟
من که بنا رو به عجله داشتن ایشون و اینکه میخاستن سریع به جواب برسن گذاشتم
شایدم مثل خود ما تازه کارند هنوز دقیق با قوانین اشنا نیستن
حال زیاد ناراحت نشین دیگه :D

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 01 تیر 1390، 09:39 ب‌ظ »
حق با اين دوستمونه .. درست نيست شما بيايد و هرجا كه تونستيد پيغام بزاريد..

الان من به سوال برخوردم و دارم سوال ميپرسم اون دوستمون امده داره از لب تاپش حرف ميزنه..!! من مشكلم تا حدودي حل شد و از همه متشكرم