انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب photoshop cs5 | آموزش کامل  (دفعات بازدید: 20735 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
نصب photoshop cs5 | آموزش کامل
« : 17 خرداد 1390، 05:44 ب‌ظ »
اول رو یه ویندوز تو ویرچوال باکس فتوشاپ cs5 رو نصب کنید.

این تنظیمات رو تو regedit از طریق export بک آپ بگیرید.

HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> Adobe

برگردید به اوبونتو بعد واین رو اگر نصب نیست نصب کنید. نسخه بتا پیشنهاد می شه:

sudo apt-get install wine ttf-mscorefonts-installer
    winecfg
    wget http://www.kegel.com/wine/winetricks
    sh winetricks msxml6 gdiplus gecko vcrun2005sp1 vcrun2008 msxml3 atmlib

بعد اون فایلهایی که تو ویندوز نصب شده رو اینجوری کپی کنید.

Copy the following folders/files from Windows and Paste to Ubuntu
C:\Program Files\Adobe\ -> $HOME/.wine/drive_c/Program Files/Adobe
C:\Program Files\Common Files\Adobe -> $HOME/.wine/drive_c/Program Files/Common Files/Adobe
C:\Documents and Settings\$USER\Application Data\Adobe -> $HOME/.wine/drive_c/users/$USER/Applications Data/Adobe
C:\windows\system32\odbcint.dll -> $HOME/.wine/drive_c/windows/system32/odbcint.dll

بعد اون فایل reg رو با یان دستور اضافه کنید.

wine regedit adobe.reg
برید به این آدرسک

Home -> .wine -> drive_c -> Program Files -> Adobe ->Adobe Photoshop CS5
بعد فوتوشاپ رو اجرا کنید.

atmlib.dll  این رو دانلود کنید. یا اگر تو  ویندوز بود کپی کنید بریزید تو system32 اگر تو نوشتن متن کرش می کنه.

wine version 1.2.1 با این فتوشاپ جور نیست نسخه 1.3x رو نصب کنید.

لذت ببرید :)
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1390، 05:50 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
پاسخ به: نصب photoshop cs5 | آموزش کامل
« پاسخ #1 : 17 خرداد 1390، 09:47 ب‌ظ »
آقا شما خودتون چه فتوشاپی نصب کردید ؟ ار کدوم روش ؟
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 17 خرداد 1390، 09:50 ب‌ظ »
آقا شما خودتون چه فتوشاپی نصب کردید ؟ ار کدوم روش ؟

همینو نصب کردم. خوب کار می کنه.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #3 : 17 خرداد 1390، 11:32 ب‌ظ »
قبلا (اوایل که عضو شدم) آدما دنبال نرم افزار های معادل می گشتند پدر خودشون رو در می یاوردن که یک کار ساده (اگرم که می شد!)رو با گیمپ انجام بدن
ولی الان کلی پست هست که چجوری فتوشاپ نصب کنیم!
چند ماه دیگه اصلا معلوم نیست که چه پست هایی رو ببینیم
سیاست جذب حداکثری کاربر معلوم نیست که جامعه ی نرم افزار آزاد رو به کدوم سمت می بره؟!
واقعا جای سوال داره که چرا بهبود اجرای فتوشاپ با wine از بهبود گیمپ بیشتره؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #4 : 18 خرداد 1390، 12:26 ق‌ظ »
قبلا (اوایل که عضو شدم) آدما دنبال نرم افزار های معادل می گشتند پدر خودشون رو در می یاوردن که یک کار ساده (اگرم که می شد!)رو با گیمپ انجام بدن
ولی الان کلی پست هست که چجوری فتوشاپ نصب کنیم!
... سیاست جذب حداکثری کاربر معلوم نیست که جامعه ی نرم افزار آزاد رو به کدوم سمت می بره؟!
واقعا جای سوال داره که چرا بهبود اجرای فتوشاپ با wine از بهبود گیمپ بیشتره؟
خوب درسته ولی همه که این امکان(=دانش) را ندارند که بتوانند در پروژه‌ی گیمپ(یا...) سهیم شوند(مثل من) و بعضاْ برخی فقط محصول براشون مهمه، بی‌توجه به بستر(اون چیزی که توی دستشونه، مثلاْ همین فوتوشاپ و گیمپ و مقایسه می‌کنند که کدام کارشان را بهتر انجام می‌ده) و این به نظر من اصلاْ بد نیست. یعنی رسیدن به جامعه‌ی حداکثری که شما (به حق از دید یک حرفه‌ای) بهش نالیدید. آرمان نگری آیا باید باعث بشه که یک کاربر عادی(فرضاً) ویندوزی نیاد سراغ لیوکس چون یک گیگ نیست. حداکثری شدن جامعه‌ی گنو/لینوکس حسنه که اتفاقاْ. این یعنی نیاز بیش تر. یعنی این‌که توسه دهنده‌های همون گیمپ با انگیزه‌ی و سرعت بیش تری جلو می‌برند کار رو و امکان بسترهای سرمایه‌گذاری پویاتری هم پیش می‌یاد. شاید بروزش این باشه که مثلاً یک نابلد مثل من خواسته‌هاش چندان توسعه‌محور نیست ولی  درعوض این احتمال بیش‌تر می‌شه که از بین 100 نفر مثل من، 10 حرفه‌ای بیان بیرون. تا این‌که فقط اون ده نفری که حرفه‌ای و برنامه‌نویس هستند آگاهانه بیاند سراغ اوپن‌سورس.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 09:11 ق‌ظ توسط Dream »

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #5 : 18 خرداد 1390، 04:34 ب‌ظ »
اتفاقا این حرف اشتباهیه که باید دنبال معادل باشیم. مثلا خیلی از نرم افزارها در لینوکس معادل ندارن و یا اگر دارن خیلی ضعیفه. مثل aftereffect و غیره. اگر توسعه دهنده های لینوکس حرفه ایی باشن و حرفه ایی فکر کنن میان کاری می کنن که نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ در لینوکس استفاده بشه تا کسانی که به خاطر فوتوشاپ به سمت ویندوز میرن بیان به سمت لینوکس.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #6 : 18 خرداد 1390، 04:53 ب‌ظ »
همیشه نباید به دنبال این مسئله باشیم که این برنامه متن باز  هست یا خیر ؟ این مسئله دایره کاربریمونو کمی  محدود می کنه در  حقیقت باید همه نوع نرم افزار  از shareware ، freeware  و opensource رو در لینوکس  پذیرا باشیم تا شرکت های  قدرتمندی  مثل adobe بیان و نسخه لینوکس رو هم در انتشاراتشون داشته باشن (البته من گمان نمی کنم این اتفاق در اینده نزدیک میسر بشه ) . اون موقع هست که می تونیم لینوکس رو به مراتب تهدیدی بزرگ برای انحصارطلبانی  مثل اپل و مایکروسافت قلمداد کنیم. ;)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #7 : 18 خرداد 1390، 05:06 ب‌ظ »
همیشه نباید به دنبال این مسئله باشیم که این برنامه متن باز  هست یا خیر ؟ این مسئله دایره کاربریمونو کمی  محدود می کنه در  حقیقت باید همه نوع نرم افزار  از shareware ، freeware  و opensource رو در لینوکس  پذیرا باشیم تا شرکت های  قدرتمندی  مثل adobe بیان و نسخه لینوکس رو هم در انتشاراتشون داشته باشن (البته من گمان نمی کنم این اتفاق در اینده نزدیک میسر بشه ) . اون موقع هست که می تونیم لینوکس رو به مراتب تهدیدی بزرگ برای انحصارطلبانی  مثل اپل و مایکروسافت قلمداد کنیم. ;)
همچنین توسعه دهندگان برنامه هایی مانند GIMP هم به فکر می افتند که کاستی های خود را برطرف نمایند تا با معادل های خود قابل رقایت باشند
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #8 : 18 خرداد 1390، 05:36 ب‌ظ »
آقا شما مثل اینکه با خودتون درگیری دارین! هنوز نفهمیدین گنو/لینوکس یه فلسفه و فرهنگه یا صرفا یه ابزار. اگه گنو/لینوکس هم بخواد مثل ویندوز یا مک بشه پس این وسط کی دیگه از پروژه‌های متن‌باز حمایت و استفاده میکنه. مگه نرم افزار آزاد فقط شامل سیستم عامل میشه؟! اصلا چه کاریه میری یه مک میخری خیلی هم تر و تمیز و شیک‌تره. من واقعا خندم میگیره وقتی میبینم کسانی هستن که مایکروسافت و اپل رو انحصارطلب میبینن ولی مثلا ادوبی رو نه! چه فرقی میکنن آخه! همشون محصولاتشون متن بسته، پولی و انحصاریه.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 18 خرداد 1390، 05:48 ب‌ظ »
آقا شما مثل اینکه با خودتون درگیری دارین! هنوز نفهمیدین گنو/لینوکس یه فلسفه و فرهنگه یا صرفا یه ابزار. اگه گنو/لینوکس هم بخواد مثل ویندوز یا مک بشه پس این وسط کی دیگه از پروژه‌های متن‌باز حمایت و استفاده میکنه. مگه نرم افزار آزاد فقط شامل سیستم عامل میشه؟! اصلا چه کاریه میری یه مک میخری خیلی هم تر و تمیز و شیک‌تره. من واقعا خندم میگیره وقتی میبینم کسانی هستن که مایکروسافت و اپل رو انحصارطلب میبینن ولی مثلا ادوبی رو نه! چه فرقی میکنن آخه! همشون محصولاتشون متن بسته، پولی و انحصاریه.

شدیدا تایید می کنم. در صورتی که اپل بنده خدا باز یه چند تا پروژه داره اپن سورسن و دارم ازشون استفاده می کنم! این ادوب فلششپلیرش رو هم کلوز نگه داشته! با لینوکس می شه نگاه کنی ولی نمی شه درست کنی!

پی نوشت:

این رو برا کسایی نوشتم که براشون محم نیست و کار لازم فتوشاپ هستند مثلا دانشجویی هستن شغلشون و .. ولی در کل پیشناد من استفاده از گیمپ با پلاگیناشه و یا استفاده همزمان از دو نرم افزار مثلا بعضی قسمتاشو تو Krita درست می کنم بعضی قسمت هاشو تو گیمپ.

من خودم این رو نصب کردم ببینم کار می کنه بعد زود پاکش کردم.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 05:50 ب‌ظ توسط finaprp »

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #10 : 18 خرداد 1390، 05:58 ب‌ظ »
اول اینکه این پست کاملا مغایر با قوانین هست.
دوم اینکه چیزی که تو گنو/لینوکس مهم هست همینه که از اسمش مشخصه. فلسفه نرم افزارهای آزاد و گنو هست که مهمه... پس برای اینه که باید سعی کنیم برای اینکه این موضوع رو جا بندازیم به جای لینوکس بگیم گنو/لینوکس.
برای همین میگم دارم از کنونیکال متنفر میشم. چون داره گنو/لینوکس رو میکنه یه چیزی مثل مک و ویندوز...
گنو/لینوکس به فلسفه ش زنده ست. من شخصا اگه روزی گنو/لینوکس بخواد با هنر نمایی شرکت هایی مثل کنونیکال به انحراف کشیده بشه آرزو میکنم گنو/هورد و یا چیز مشابهی جاش رو بگیره و هر چقدر هم که از گنو/لینوکس عقب تر باشه از اون استفاده میکنم...
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #11 : 18 خرداد 1390، 06:33 ب‌ظ »
من خیلی وقت بود به این انجمن سر نزده بودم، به دلایلی که خیلی از قدیمی‌تر‌ها می‌دونن!
الآن هم لینک این تاپیک رو یکی از بچه‌ها برام میل کرد که اومدم!
نمی‌خواستم پست بزنم، ولی دیدم که واقعا نمی‌شه!
به کجا داریم می‌ریم؟! این حرفا تو یه انجمن مربوط به نرم‌افزار آزاد واقعا بعیده! یکم فکر کنیم! اصلا اگه قراره فتوشاپ استفاده کنیم، چرا باید از لینوکس استفاده کنیم؟! خب می‌ریم رو همون ویندوز یه آنتی‌ویروس نصب می‌کنیم و چند تا تغییر کوچیک می‌دیم، می‌شینیم از فتوشاپ استفاده می‌کنیم!
اتفاقا این حرف اشتباهیه که باید دنبال معادل باشیم. مثلا خیلی از نرم افزارها در لینوکس معادل ندارن و یا اگر دارن خیلی ضعیفه. مثل aftereffect و غیره. اگر توسعه دهنده های لینوکس حرفه ایی باشن و حرفه ایی فکر کنن میان کاری می کنن که نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ در لینوکس استفاده بشه تا کسانی که به خاطر فوتوشاپ به سمت ویندوز میرن بیان به سمت لینوکس.
چند وقت گشتی و پیدا نکردی پسر خوب؟! اصلا کارت با اونی که اسم آوردی چیه؟!
سوال! توسعه‌دهنده‌ی حرفه‌ای کیه؟! تا حالا چیزی در مورد فلسفه‌ای که ما بهش پایبندیم خوندی؟!
اگه اون فلسفه برات مهم نیست، خوب می‌تونی از راه‌حلی که بالا گفتم استفاده کنی!

در ضمن مخاطبم فقط ایشون نبود!

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #12 : 18 خرداد 1390، 06:44 ب‌ظ »
اول رو یه ویندوز تو ویرچوال باکس فتوشاپ cs5 رو نصب کنید.

این تنظیمات رو تو regedit از طریق export بک آپ بگیرید.

HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> Adobe

برگردید به اوبونتو بعد واین رو اگر نصب نیست نصب کنید. نسخه بتا پیشنهاد می شه:

sudo apt-get install wine ttf-mscorefonts-installer
   winecfg
    wget http://www.kegel.com/wine/winetricks
    sh winetricks msxml6 gdiplus gecko vcrun2005sp1 vcrun2008 msxml3 atmlib

بعد اون فایلهایی که تو ویندوز نصب شده رو اینجوری کپی کنید.

Copy the following folders/files from Windows and Paste to Ubuntu
C:\Program Files\Adobe\ -> $HOME/.wine/drive_c/Program Files/Adobe
C:\Program Files\Common Files\Adobe -> $HOME/.wine/drive_c/Program Files/Common Files/Adobe
C:\Documents and Settings\$USER\Application Data\Adobe -> $HOME/.wine/drive_c/users/$USER/Applications Data/Adobe
C:\windows\system32\odbcint.dll -> $HOME/.wine/drive_c/windows/system32/odbcint.dll

بعد اون فایل reg رو با یان دستور اضافه کنید.

wine regedit adobe.reg
برید به این آدرسک

Home -> .wine -> drive_c -> Program Files -> Adobe ->Adobe Photoshop CS5
بعد فوتوشاپ رو اجرا کنید.

atmlib.dll  این رو دانلود کنید. یا اگر تو  ویندوز بود کپی کنید بریزید تو system32 اگر تو نوشتن متن کرش می کنه.

wine version 1.2.1 با این فتوشاپ جور نیست نسخه 1.3x رو نصب کنید.

لذت ببرید :)

ممنون از راهنمایی خوب و کاملتون
تست شد و جواب داد
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 06:46 ب‌ظ توسط aref3d »

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 18 خرداد 1390، 06:46 ب‌ظ »
من خیلی وقت بود به این انجمن سر نزده بودم، به دلایلی که خیلی از قدیمی‌تر‌ها می‌دونن!
الآن هم لینک این تاپیک رو یکی از بچه‌ها برام میل کرد که اومدم!
نمی‌خواستم پست بزنم، ولی دیدم که واقعا نمی‌شه!
به کجا داریم می‌ریم؟! این حرفا تو یه انجمن مربوط به نرم‌افزار آزاد واقعا بعیده! یکم فکر کنیم! اصلا اگه قراره فتوشاپ استفاده کنیم، چرا باید از لینوکس استفاده کنیم؟! خب می‌ریم رو همون ویندوز یه آنتی‌ویروس نصب می‌کنیم و چند تا تغییر کوچیک می‌دیم، می‌شینیم از فتوشاپ استفاده می‌کنیم!
چند وقت گشتی و پیدا نکردی پسر خوب؟! اصلا کارت با اونی که اسم آوردی چیه؟!
سوال! توسعه‌دهنده‌ی حرفه‌ای کیه؟! تا حالا چیزی در مورد فلسفه‌ای که ما بهش پایبندیم خوندی؟!
اگه اون فلسفه برات مهم نیست، خوب می‌تونی از راه‌حلی که بالا گفتم استفاده کنی!

در ضمن مخاطبم فقط ایشون نبود!

آقا ما عذاب وجدان گرفتیم!  :'( 

من هم با دوشتان موافقم. فقط خواستم برا کسایی که می خوان کارشون رو راه بندازن این رو بنویسم. بعضی هام استفاده کردن.
 اگر خلاف قوانین هست پاک شود بهتر است.

اگر قوانین اجرا نشن سنگ رو سنگ بند نمی شه و اگر خلاف قوانین هست باید اعمال قانون بشه.

و در مورد اظهارات دوستان در مورد فتوشاپ حق با دوستان است. حرف حق جوابی ندارد!
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 06:48 ب‌ظ توسط finaprp »

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #14 : 18 خرداد 1390، 06:50 ب‌ظ »
(کلا می خوام کمتر بحث کنم ولی بعضی وقتها یک چیزهایی می گن که آدم مجبور می شه)
خیلی معذرت می خوام ولی مگه بقول شما کاربرای حرفه ای نوکر بابات هستن که بخوان برای اینکه تو از گنو /لینوکس استفاده کنی برن وقت با اهمیتشون رو بزارن برای تو برنامه بنویسن؟ نه خیر اینجا از این خبرها نیست اینجا هرکی هر کاری که می کنه فقط برای خودشه این که می بینید نرم افزا رهایی که شما نیاز دارید اینجا نیست و این ناراختتون می کنه بدونید که شما به درد این جا نمی خورید کسی که به شما گنو/لینوکس رو پیشنهاد کرده یا ترغیب کرده بدونید که گولتون زده
گنو/لینوکس اصلا قرار نیست با مایکروسافت یا هر شرکت انحصاری دیگری رقابت کنه (اصلا هدفش این نبود)گنو/لینوکس یک آلترناتیو ویک جایگزین برای ویندوزه نه زقیبی برای ویندوز  بین این دوتا تفاوت قائل بشید

شدیدا تایید می کنم. در صورتی که اپل بنده خدا باز یه چند تا پروژه داره اپن سورسن و دارم ازشون استفاده می کنم! این ادوب فلششپلیرش رو هم کلوز نگه داشته! با لینوکس می شه نگاه کنی ولی نمی شه درست کنی!

پی نوشت:

این رو برا کسایی نوشتم که براشون محم نیست و کار لازم فتوشاپ هستند مثلا دانشجویی هستن شغلشون و .. ولی در کل پیشناد من استفاده از گیمپ با پلاگیناشه و یا استفاده همزمان از دو نرم افزار مثلا بعضی قسمتاشو تو Krita درست می کنم بعضی قسمت هاشو تو گیمپ.

من خودم این رو نصب کردم ببینم کار می کنه بعد زود پاکش کردم.
بحث من بر سر استفاده کردن یا نکردن نیست اصلا استفاده کن نه به من و نه به هیچ کس دیگه ای هم ربطی نداره من این بحث رو شروع کردم که بگم چرا اصلا همچین تفکری و همچین پستهایی داره زیاد میشه نه اینکه استفاده بشه یا نه!
اول اینکه این پست کاملا مغایر با قوانین هست.
دوم اینکه چیزی که تو گنو/لینوکس مهم هست همینه که از اسمش مشخصه. فلسفه نرم افزارهای آزاد و گنو هست که مهمه... پس برای اینه که باید سعی کنیم برای اینکه این موضوع رو جا بندازیم به جای لینوکس بگیم گنو/لینوکس.
برای همین میگم دارم از کنونیکال متنفر میشم. چون داره گنو/لینوکس رو میکنه یه چیزی مثل مک و ویندوز...
گنو/لینوکس به فلسفه ش زنده ست. من شخصا اگه روزی گنو/لینوکس بخواد با هنر نمایی شرکت هایی مثل کنونیکال به انحراف کشیده بشه آرزو میکنم گنو/هورد و یا چیز مشابهی جاش رو بگیره و هر چقدر هم که از گنو/لینوکس عقب تر باشه از اون استفاده میکنم...

+1
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره