انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب photoshop cs5 | آموزش کامل  (دفعات بازدید: 20742 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
پاسخ به: نصب photoshop cs5 | آموزش کامل
« پاسخ #15 : 18 خرداد 1390، 06:56 ب‌ظ »
عزیزان
 این پست شاید بر اساس این قانون پاک شود هر کس می خواد استفاده کند زودتر بردارد :

14. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند.

از همه دوستان ناظران کاربران و .. جهت رعایت نکردن قانون 14 پوذش می خواهم. نیک می دانم که این پوذش جبران این خطا را نخواهد کرد.  :oops:

این رو هم گوشه چشمی در نظر بگیرید که بعضی درایور های لینوکس و حتی حسه لینوکس کلوزند مثل گرافیک وایر لس و ...
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1390، 07:10 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #16 : 18 خرداد 1390، 07:05 ب‌ظ »
من خیلی وقت بود به این انجمن سر نزده بودم، به دلایلی که خیلی از قدیمی‌تر‌ها می‌دونن!
الآن هم لینک این تاپیک رو یکی از بچه‌ها برام میل کرد که اومدم!
نمی‌خواستم پست بزنم، ولی دیدم که واقعا نمی‌شه!
به کجا داریم می‌ریم؟! این حرفا تو یه انجمن مربوط به نرم‌افزار آزاد واقعا بعیده! یکم فکر کنیم! اصلا اگه قراره فتوشاپ استفاده کنیم، چرا باید از لینوکس استفاده کنیم؟! خب می‌ریم رو همون ویندوز یه آنتی‌ویروس نصب می‌کنیم و چند تا تغییر کوچیک می‌دیم، می‌شینیم از فتوشاپ استفاده می‌کنیم!
اتفاقا این حرف اشتباهیه که باید دنبال معادل باشیم. مثلا خیلی از نرم افزارها در لینوکس معادل ندارن و یا اگر دارن خیلی ضعیفه. مثل aftereffect و غیره. اگر توسعه دهنده های لینوکس حرفه ایی باشن و حرفه ایی فکر کنن میان کاری می کنن که نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ در لینوکس استفاده بشه تا کسانی که به خاطر فوتوشاپ به سمت ویندوز میرن بیان به سمت لینوکس.
چند وقت گشتی و پیدا نکردی پسر خوب؟! اصلا کارت با اونی که اسم آوردی چیه؟!
سوال! توسعه‌دهنده‌ی حرفه‌ای کیه؟! تا حالا چیزی در مورد فلسفه‌ای که ما بهش پایبندیم خوندی؟!
اگه اون فلسفه برات مهم نیست، خوب می‌تونی از راه‌حلی که بالا گفتم استفاده کنی!

در ضمن مخاطبم فقط ایشون نبود!
عزیز دل برادر هر کسی برای خودش یک اصولی داره
تکلیف من نوعی که ۸ سال کارش طراحی گرافیک بوده چی میشه. ۲ ساله دارم به سر و کول این گیمپ ور میرم ولی اصلا این دو تا توی کار واقعی و تجاری ربطی به هم ندارند.
لینوکس به خاطر هزاران دلیل که خودتون بیشتر بهش واقف هستید من نوعی را به خودش جذب کرد. من برای اینکه دست و پام بازتر باشه اومدم سراغ لینوکس.
شاید کسی فتوشاپ با لایسنس داشت تکلیفش چی میشه بخاطر فلسفه باید بیخیال بشه یا مثل من بیخیال کار طراحی بشه و به جاش ببینه با نرم افزارهای آزاد چه کاری میشه کرد.( دقیقا کاری که من ۲ ساله دارم میکنم)
یکسری از دوستان هم شدند مثل بعضی‌ها که به زور همه را میخواهند ببرند بهشت. بابا من نمیدونم این مطلب چه مشکلی با این انجمن داره. لطف کنید هر مطلبی مربوط میشه به wine را هم حذف کنید تا خیال همه راحت بشه. چون این نرم افزار کارش نصب نرم افزارهای غیرآزاد=دزدیه!؟ (برداشت شخصی)
مدیریت کردن و سخت گیری‌های بیجای بعضی از دوستان آدم را یاد مدیریت بعضی کشورها میندازه.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #17 : 18 خرداد 1390، 07:27 ب‌ظ »
من خیلی وقت بود به این انجمن سر نزده بودم، به دلایلی که خیلی از قدیمی‌تر‌ها می‌دونن!
به کجا داریم می‌ریم؟! این حرفا تو یه انجمن مربوط به نرم‌افزار آزاد واقعا بعیده! یکم فکر کنیم! اصلا اگه قراره فتوشاپ استفاده کنیم، چرا باید از لینوکس استفاده کنیم؟! خب می‌ریم رو همون ویندوز یه آنتی‌ویروس نصب می‌کنیم و چند تا تغییر کوچیک می‌دیم، می‌شینیم از فتوشاپ استفاده می‌کنیم!
اتفاقا این حرف اشتباهیه که باید دنبال معادل باشیم. مثلا خیلی از نرم افزارها در لینوکس معادل ندارن و یا اگر دارن خیلی ضعیفه. مثل aftereffect و غیره. اگر توسعه دهنده های لینوکس حرفه ایی باشن و حرفه ایی فکر کنن میان کاری می کنن که نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ در لینوکس استفاده بشه تا کسانی که به خاطر فوتوشاپ به سمت ویندوز میرن بیان به سمت لینوکس.
سوال! توسعه‌دهنده‌ی حرفه‌ای کیه؟! تا حالا چیزی در مورد فلسفه‌ای که ما بهش پایبندیم خوندی؟!

تکلیف من نوعی که ۸ سال کارش طراحی گرافیک بوده چی میشه. ۲ ساله دارم به سر و کول این گیمپ ور میرم ولی اصلا این دو تا توی کار واقعی و تجاری ربطی به هم ندارند.
لینوکس به خاطر هزاران دلیل که خودتون بیشتر بهش واقف هستید من نوعی را به خودش جذب کرد. من برای اینکه دست و پام بازتر باشه اومدم سراغ لینوکس.
شاید کسی فتوشاپ با لایسنس داشت تکلیفش چی میشه بخاطر فلسفه باید بیخیال بشه یا مثل من بیخیال کار طراحی بشه و به جاش ببینه با نرم افزارهای آزاد چه کاری میشه کرد.( دقیقا کاری که من ۲ ساله دارم میکنم)
یکسری از دوستان هم شدند مثل بعضی‌ها که به زور همه را میخواهند ببرند بهشت. بابا من نمیدونم این مطلب چه مشکلی با این انجمن داره. لطف کنید هر مطلبی مربوط میشه به wine را هم حذف کنید تا خیال همه راحت بشه. چون این نرم افزار کارش نصب نرم افزارهای غیرآزاد=دزدیه!؟ (برداشت شخصی)
مدیریت کردن و سخت گیری‌های بیجای بعضی از دوستان آدم را یاد مدیریت بعضی کشورها میندازه.
خوبی عارف‌جان؟! امیدم!
من هم نگفتم گیمپ به درد کار واقعی می‌خوره! خودتم می‌دونی هر کسی که بخواد بگه به درد می‌خوره حداقل من مخالف سرسختشم! ولی بحث من سر اینه که تو یه انجمن که کل اصولش فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد هست داره حرفای کاملا مغایر با اون فلسفه زده می‌شه هیچ کس هم ککش هم نمی‌گزه!(اگر نه که هر کسی هر چی دوست داره استفاده می‌کنه و به من هم ربطی نداره!)

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #18 : 18 خرداد 1390، 08:06 ب‌ظ »

خوبی عارف‌جان؟! امیدم!
من هم نگفتم گیمپ به درد کار واقعی می‌خوره! خودتم می‌دونی هر کسی که بخواد بگه به درد می‌خوره حداقل من مخالف سرسختشم! ولی بحث من سر اینه که تو یه انجمن که کل اصولش فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد هست داره حرفای کاملا مغایر با اون فلسفه زده می‌شه هیچ کس هم ککش هم نمی‌گزه!(اگر نه که هر کسی هر چی دوست داره استفاده می‌کنه و به من هم ربطی نداره!)
چطوری امید گل! من اولش نمیدونستم تویی. همیشه عادتته یوزرهای عجیب و غریب انتخاب کنی!؟
چرا فکر میکنی هدف نگارنده این تاپیک تبلیغ نرم‌افزارهای غیرآزاده. در حقیقت این یکی از مزایای نرم افزارهای آزاده که میتونند در دل خودشون نرم‌افزارهایی که برای اونها نوشته نشده اجرا کنند. به جنه مثبت قضیه فکر کن جانم.
من لینوکس را برای این دوست دارم که هر کاری بشه باهاش انجام داد. توی ویندوز بسته بودن نرم‌افزاها دست و پامون را میبست اینجا فلسفه.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #19 : 18 خرداد 1390، 09:24 ب‌ظ »
فقط  در  ادامه حرف دوستان :
من به عنوان کاربر لینوکس  سیستم عاملم رو رقیبی برای  مایکروسافت و اپل می بینم و حقیقتا هم همینطور  هستش . علاوه براین در  اکثر مقالات و نوشته ها کاربران لینوکس را رقیب برای مایکروسافت می دونن واین هیچ مشکلی نداره .
در کل وقتی نرم افزاری از ویندوز رو به ناچار در سیستمم نصب می کنم احساس بدی بهم دست میده  ، ولی خوب مثلا ما در قسمت دانلود منجر در لینوکس  مشکل داریم و شاید تمومی  دانلود منجر  ها رو من در  توزیع های  مختلف لینوکس  نصب کردم و نتیجه ی مناسبی نگرفتم ولی فقط یک نرم افزار  رایگان ویندوزی که شاید هیچ کدوم از دوستان اسمش رو نشنیده باشن به راحتی در لینوکس قابل نصب هست و بدون تعصب خاصی  عرض  کنم خدممتون که بسی بهتر  و بیشتر  از IDM ویندوز قدرتمند هست پس  اینجا دزدی صورت نگرفته ما کمبود منابع نرم افزاری را در برخی از حوزه ها در لینوکس مشاهده می کنیم . اگر  ایجاد چنین پستی  مشکل هست پس  باید این سوال رو از  توسعه دهندگان بپرسید که چرا واین را در مخازن قرار میدهند.

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #20 : 18 خرداد 1390، 10:05 ب‌ظ »
aref3d@ و taher1983@

ممنونم دوستان خوب.

اگه قرار باشه این چیزا رو محدود کنیم دیگه معنای آزاد بودن رو از دست میدیم. و همون قفس ویندوز رو جلوی چشمامون می بینیم. شرکت ادوبی یه شرکت خیلی بزرگیه که همه دوستان واقف هستند پس نمیشه همینطوری و به راحتی ازش گذشتو دوستان توجه کنند (البته به نظر بنده) سیستم عامل فقط یه رابط کاربریه که ما برنامه هایی رو که نیاز داریم رو تحت اون اجرا می کنیم پس به نظر من دروغه اگه کسی بگه که من لینوکس رو برای این استفاده می کنم چون کارام رو باهاش انجام می دم یا مثلا کارم اینه چون هر کاری که بخوای در لینوکس میشه انجام داد و همونا رو هم در ویندوز میشه اما این نرم افزار ها هستند که مشخص می کنند شما چه کاری رو انجام بدید.

برای مثال بنده بلندر لینوکس رو به هزارتا تری دی مکس نمی دم! و فتوشاپ ویندوز رو به هزارتا گیمپ! اما این وسط تکلیف من چیه که دارم از لینوکس استفاده می کنم؟

یا برای مثال خیلی برنامه های دیگه هستند که بدین صورت قابل مقایسه نیستند. اگر قرار باشه که این تاپیک ها (مثلا نصب نرم افزار فتوشاپ تحت لینوکس) پاک بشه و با قوانین مغایرت داشته باشه تکلیف واین چی میشه؟ پس باید یه فیلتر کلمه واسه واین بذارن که هرجا کلمه واین تو توضیحات بود اون تاپیک فورا حذف بشه.

حالا فتوشاد غیر پولیه درست ولی شاید یکی واقعا خریده باشه، اصلا فتوشاپ هیچ نرم افزارهای رایگانی که تحت ویندوز اجرا میشند چی؟

ببخشید زیاد حرف زدم ولی خیلی مونده که جاش اینجا نیست! دقیقا مثل همین تاپیک!

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 19 خرداد 1390، 12:42 ق‌ظ »
...

یا برای مثال خیلی برنامه های دیگه هستند که بدین صورت قابل مقایسه نیستند. اگر قرار باشه که این تاپیک ها (مثلا نصب نرم افزار فتوشاپ تحت لینوکس) پاک بشه و با قوانین مغایرت داشته باشه تکلیف واین چی میشه؟ پس باید یه فیلتر کلمه واسه واین بذارن که هرجا کلمه واین تو توضیحات بود اون تاپیک فورا حذف بشه.

حالا فتوشاد غیر پولیه درست ولی شاید یکی واقعا خریده باشه، اصلا فتوشاپ هیچ نرم افزارهای رایگانی که تحت ویندوز اجرا میشند چی؟

...
سلام دوست خوب من!
دو تا از سوالاتو جواب می‌دم!
۱.در مورد واین! کسی تا حالا دیده بگیم با واین برنامه اجرا نکنید؟! کسی گفته نرم‌افزارای تحت ویندوز بدن؟! کسی گفته نباید از نرم‌افزارای تحت ویندوز استفاده کرد؟!
نه!
بحث من سر آزادیه!(نمی‌خوام بگم کسی مجبوره، ولی این فلسفه‌ایه که حداقل من بهش پایبندم، و این انجمن بهش احترام می‌گذاره!)
شما آموزش نصب این‌ها رو با واین بگذار، اگر کسی گفت چرا:
http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Download_Manager
http://en.wikipedia.org/wiki/Notepad%2B%2B
یا هر چیزی شبیه به اینا(البته مشروط به این که نگی .NET رو با واین نصب می‌کنیم بعد ... :دی )
۲.در مورد خرید لایسنس یا نرم‌افزار‌های مجانی(که حداقل ما اون رو با نرم‌افزار آزاد اشتباه نمی‌گیریم)!بحث سر دزدیدن یا ندزدیدن نیست!بازم می‌گم «بحث سر آزادیه»! امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم!

و این که حذف این‌جور تاپیک‌ها کار درستی به نظر من نمیاد، ولی فکر می‌کنم مطرح شدن این جور مطالب، جاش اینجا نباشه!

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 19 خرداد 1390، 02:46 ق‌ظ »
...

...
سلام دوست خوب من!
۱.در مورد واین! کسی تا حالا دیده بگیم با واین برنامه اجرا نکنید؟! کسی گفته نرم‌افزارای تحت ویندوز بدن؟! کسی گفته نباید از نرم‌افزارای تحت ویندوز استفاده کرد؟!
نه!
بحث من سر آزادیه!(نمی‌خوام بگم کسی مجبوره، ولی این فلسفه‌ایه که حداقل من بهش پایبندم، و این انجمن بهش احترام می‌گذاره!)
یا هر چیزی شبیه به اینا(البته مشروط به این که نگی .NET رو با واین نصب می‌کنیم بعد ... :دی )
۲.در مورد خرید لایسنس یا نرم‌افزار‌های مجانی(که حداقل ما اون رو با نرم‌افزار آزاد اشتباه نمی‌گیریم)!بحث سر دزدیدن یا ندزدیدن نیست!بازم می‌گم «بحث سر آزادیه»! امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم!

و این که حذف این‌جور تاپیک‌ها کار درستی به نظر من نمیاد، ولی فکر می‌کنم مطرح شدن این جور مطالب، جاش اینجا نباشه!

درسته شما درست میگید. اینجا باید از نرم افزاری مثل گیمپ سخن گفت که نمیشه باهاش یه عکس هم طراحی کرد چه برسه به یه سایت!

من نمی دونم اگه بنده که از ابونتو استفاده می کنم مشکلم رو اینجا حل نکنم کجا حل کنم؟ مگه نصب نرم افزار در ابونتو یکی از مشکلاتی نیست که اینجا باید حل بشه؟

خوب حالا بنده از نرم افزار گیمپ خوشم نمیاد (بدور از ضعیف بودنش) و می خوام از نرم افزار فتوشاپ استفاده کنم و پولش رو هم دادم و لیسانسش رو هم گرفتم. حالا می خوام تحت ابونتو اجرا کنم. به نظر شما تکلیف بنده این وسط چیه؟ قید لینوکس رو بزنم؟ یا برم از جایی که بهش می گن پشتیبان لینوکس سوالم رو بپرسم؟

به نظر شما حالا که فتوشاپ یه نرم افزار آزاد نیست و ابونتو آزاده، برای بنده ی نوعی چه راح حلی رو پیشنهاد می کنید که بتونم به طراحی و کارم ادامه بدم (توروخدا نگید از گیمپ استفاده کن که سر درد می گیرم :دی گیمپ تنها چیزی که داره یه سری فیلتره همین که اونم کامل نیستن)

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 19 خرداد 1390، 03:43 ق‌ظ »
finaprp@

چطوری پوشه ها رو کپی کنم؟ من در کپی کردنشون مشکل دارم. با ویندوز ایکس پی نصب کردم اکسپورت هم گرفتم ولی نمی تونم انتقال بدم به ابونتو

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 19 خرداد 1390، 04:23 ق‌ظ »
...

...
سلام دوست خوب من!
نه!

درسته شما درست میگید. اینجا باید از نرم افزاری مثل گیمپ سخن گفت که نمیشه باهاش یه عکس هم طراحی کرد چه برسه به یه سایت!

من نمی دونم اگه بنده که از ابونتو استفاده می کنم مشکلم رو اینجا حل نکنم کجا حل کنم؟ مگه نصب نرم افزار در ابونتو یکی از مشکلاتی نیست که اینجا باید حل بشه؟

خوب حالا بنده از نرم افزار گیمپ خوشم نمیاد (بدور از ضعیف بودنش) و می خوام از نرم افزار فتوشاپ استفاده کنم و پولش رو هم دادم و لیسانسش رو هم گرفتم. حالا می خوام تحت ابونتو اجرا کنم. به نظر شما تکلیف بنده این وسط چیه؟ قید لینوکس رو بزنم؟ یا برم از جایی که بهش می گن پشتیبان لینوکس سوالم رو بپرسم؟

به نظر شما حالا که فتوشاپ یه نرم افزار آزاد نیست و ابونتو آزاده، برای بنده ی نوعی چه راح حلی رو پیشنهاد می کنید که بتونم به طراحی و کارم ادامه بدم (توروخدا نگید از گیمپ استفاده کن که سر درد می گیرم :دی گیمپ تنها چیزی که داره یه سری فیلتره همین که اونم کامل نیستن)
اولا که پسر خوب (شایدم دختر خوب) لحنتو درست کن، مودب باش!
ثانیا حرف تو دهن من نذار!
من نگفتم از گیمپ حرف بزن!(اگر احیانا فکر می‌کنید گفتم بهم نشون بدید، شاید گفته باشم خودم ندونم!)
در ضمن گیمپ خوب نیست، ولی این که شما عرضه نداری باهاش عکس و سایت طراحی کنی مشکل گیمپ نیست!من حداقل سه نفر می‌شناسم که با گیمپ سایت طراحی می‌کنن!گرافیست هم می‌تونی بگردی، اگه گشتن بلدی!(تکرار می‌کنم، هر کسی بخواد بگه گیمپ خوبه من خودم جلوش می‌ایستم، ولی خوش ندارم حرفای ... بشنوم!)
در مورد سوال بعدیتون باید بگم که این که شما از گیمپ خوشتون نمیاد مشکل خودتونه، ولی وقتی وجود این بحث با قوانین این انجمن مغایرت داره نباید این بحث اینجا مطرح بشه!در مورد تکلیفتون هم می‌تونید از معلماتون بپرسید، من خبر ندارم! :دی
«راح حل» که ندارم :دی، ولی راه حل اینه که بری جایی که قوانینش با این مسئله مشکل نداشته باشه اونجا بپرسی!

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 19 خرداد 1390، 11:12 ق‌ظ »
finaprp@

چطوری پوشه ها رو کپی کنم؟ من در کپی کردنشون مشکل دارم. با ویندوز ایکس پی نصب کردم اکسپورت هم گرفتم ولی نمی تونم انتقال بدم به ابونتو

اگر رو ویرچوال باکس ریختی دو روش هست:

یکی این که به اشتراک بگذاری

یا از طریق فلش انتقال بدی

اگر تو یه اکس پی دیگس که کارت راحت تره باز بریز تو یه فلش از اون بریز رو لینوکس.
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1390، 05:34 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 19 خرداد 1390، 03:36 ب‌ظ »
نقل‌قول

مگه من چی گفتم؟ چرا اینجوری باهام حرف می زنی ناراحت میشم ها ... :دی

جدی کجای حرفم ناراحتت کرد؟ ببخشید. واقعا ببخشید اگه ناراحت شدید

نقل‌قول
در مورد سوال بعدیتون باید بگم که این که شما از گیمپ خوشتون نمیاد مشکل خودتونه، ولی وقتی وجود این بحث با قوانین این انجمن مغایرت داره نباید این بحث اینجا مطرح بشه!در مورد تکلیفتون هم می‌تونید از معلماتون بپرسید، من خبر ندارم! :دی

اون آخرش جالب بود :دی باید به دوستان و بخش مدیریت بگیم که این قوانین رو یکمی تغییر بدن، چون واقعا استفاده از نرم افزار های آزاد با این قوانین به معنی آزادی تو قفسه!

نقل‌قول
«راح حل» که ندارم :دی، ولی راه حل اینه که بری جایی که قوانینش با این مسئله مشکل نداشته باشه اونجا بپرسی
!

بحث سوتی اومد وسط؟ بازم خوبه مال من وسطاش بود مال شما که همون اول بود!

نقل‌قول

my user name: Mr.Tarkhan

;D

نقل‌قول

اگر تو یه اکس پی دیگس که کارت راحت تره باز بریز تو یه فلش از اون بریز رو لینوکس.

تو ویرچوال ایکس پی نصبیدم و فتو هم نصب کردیم اما تو کپی کردن مشکل دارم. نمی دونم چرا وقتی فلش می زنم ویرچوال پشتیبانی نمی کنه تو تنظیماتش هم یه فیلتر واسش ساختم بازم فایده نداشت.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 19 خرداد 1390، 04:17 ب‌ظ »
نقل‌قول

نقل‌قول

اون آخرش جالب بود :دی باید به دوستان و بخش مدیریت بگیم که این قوانین رو یکمی تغییر بدن، چون واقعا استفاده از نرم افزار های آزاد با این قوانین به معنی آزادی تو قفسه!

نقل‌قول
«راح حل» که ندارم :دی، ولی راه حل اینه که بری جایی که قوانینش با این مسئله مشکل نداشته باشه اونجا بپرسی
!

نقل‌قول

;D

نقل‌قول

تو ویرچوال ایکس پی نصبیدم و فتو هم نصب کردیم اما تو کپی کردن مشکل دارم. نمی دونم چرا وقتی فلش می زنم ویرچوال پشتیبانی نمی کنه تو تنظیماتش هم یه فیلتر واسش ساختم بازم فایده نداشت.

1- بحث رو به انحراف نبرید یک دکمه هست به اسم ارسال گزارش خطا. اینجا ناظر های خوب و فعالی داره اگر دیدن خلافه پاک می کنن اگر نه دیگه این بحث انحرافیه.

2- توی فروم انگلیسی این مباحث زیاد هست نصب نرم افزار هایی مثل ورد و .. رو واین باعث می شه من ویندوز رو دوال بوت نصب نکنم و فلسفه وجودی Wine اینه!

3- این فروم پشتیبانی و کمک کردن در اولویت اول به کاربران اوبونتو و دیگر لینوکس ها است. و نصب نزم افزار روی واین و یا کراس آور یک چیز مرسوم توی فروم های ایتالیایی انگلیسی فرانسوی اوبونتو هستش. اگر این کار بد بود تو اون فروم ها هم انجام نمی شد.

4- این روش اتفاقا ترجمه شد ی یک روش هستش که تو یکی از این فروم ای خارجی مربوط به پشتیبانی اوبونتو دیدم.

5- نصب کارت گرافیک سورس بسته مثلا انویدیا هم یک نرم افزار بسته روی لینوکس هستش به نظرم فرقی بین نصب اون درایور و این نرم افزار وجود نداره. در صورتی که من روش کرک کردن رو توضیح ندادم و فرض رو بر این گرفتم کاربر این رو خریده و رو ویندوز دیگه نصب کرده حالا می خواد رو واین اجراش کنه چه جوری کپی کنه بیاره تو لینوکس که با واین اجرا بشه.

6- و این رو در نظر بگیریم کلوز سورس کلوز سورسه چه می خواد عین آپرا مفت باشه یا عین فتوشاپ پولی! پس این یک بام و دو هواست که به یکی دیگر خرده بگیریم و بر اون یکی که مفت است ایرادی را وارد ندانیم. در صورتی که برای آپرا کرومیوم و فایرفاکس وجود دارد ولی برای فتوشاپ معادل در خور وجود ندارد.

و در آخر روش کپی کردن از ویرچوال باکس به لینوکس مهمان توی نت و این انجمن هست.
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1390، 05:30 ب‌ظ توسط finaprp »

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1390، 05:45 ب‌ظ توسط mrtarkhan »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 19 خرداد 1390، 07:19 ب‌ظ »
نقل‌قول

نقل‌قول

نقل‌قول
!

نقل‌قول

;D

نقل‌قول

اونی که گفتی سوتی نبود!
خیلی وقته یاد گرفتم به این چیزا اعتماد نکنم!