0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
وقتی اوبونتو ۱۱.۰۴ را نصب می کنم گرافیک را نخوانده است؟
نقلقول از: soroush419 در 21 خرداد 1390، 08:34 بظوقتی اوبونتو ۱۱.۰۴ را نصب می کنم گرافیک را نخوانده است؟نه باید خودت نصب کنی . از قسمت Additional Drivers
کارت گرافیک چیه؟اگر اینتل باشه فکر نکنم نیازی به درایور باشه و یا حتی اگر گرافیک بالایی نداشته باشید (قدیمی باشه) با همون نسخه اپن فقط کار می کنه.
نقلقول از: finaprp در 24 خرداد 1390، 05:11 بظکارت گرافیک چیه؟اگر اینتل باشه فکر نکنم نیازی به درایور باشه و یا حتی اگر گرافیک بالایی نداشته باشید (قدیمی باشه) با همون نسخه اپن فقط کار می کنه.اما تخونده حتی اوبونتو ۱۱.۰۴ را مثل قبلی ها باز می کنه منظورم نوار کنارشو نمی یاره و ....... نمی دونم باید چه کار کنم ؟؟
نقلقول از: soroush419 در 25 خرداد 1390، 10:56 قظنقلقول از: finaprp در 24 خرداد 1390، 05:11 بظکارت گرافیک چیه؟اگر اینتل باشه فکر نکنم نیازی به درایور باشه و یا حتی اگر گرافیک بالایی نداشته باشید (قدیمی باشه) با همون نسخه اپن فقط کار می کنه.اما تخونده حتی اوبونتو ۱۱.۰۴ را مثل قبلی ها باز می کنه منظورم نوار کنارشو نمی یاره و ....... نمی دونم باید چه کار کنم ؟؟ خوب این یعنی هیچ درایور رسمی و کلوز سورسی برای کارت گرافیک شما نیست و مجبورید از unity 2d استفاده کنید. تو software center هست.