انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چه مودمی بخرم؟  (دفعات بازدید: 9170 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
چه مودمی بخرم؟
« : 16 شهریور 1386، 05:57 ق‌ظ »
ظاهرا مودم من مشلات اساسی داره.
بعضی مواقع کانکت که میشه packet فقط ارسال می کنه ولی هیچی دریسافت نمیکنه.
به زودی هم ارتباط را قطع میکنه

اگه بخوام یه مودم نسبتا ارزون بخرم چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟ در ضمن میخوام مودمی باشه درایور نخواد

آفلاین minootux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
پاسخ به: چه مودمی بخرم؟
« پاسخ #1 : 16 شهریور 1386، 09:32 ق‌ظ »
D-link DFM 562E

آفلاین minootux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 شهریور 1386، 09:40 ق‌ظ »
یادم رفت بگم هر مودم اکسترنالی که رو پورت سریال نصب بشه حتما تو لینوکس جواب میده و درایور هم نمی خواد . ;)

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #3 : 16 شهریور 1386، 01:03 ب‌ظ »
در ضمن میخوام در آینده adsl هم کار کنم. یعنی adsl را هم ساپورت کنه

آفلاین minootux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1386، 04:00 ب‌ظ »
برای ADSL هم همون پورت سریال باید باشه یا روی پورت شبکه نصب بشه البته به شرکتی که می خواهی ADSL ازش تهیه کنی

حتما بگو که مودمی با این مشخصات لازم داری .

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #5 : 17 شهریور 1386، 01:22 ق‌ظ »
سلام،
اگر قراره بعدا ADSL بگیری، توصیه می کنم همین الان ADSL بگیر! حتما مودم ADSLی بگیر که درگاه Ethernet داشته باشه. کمی گرون تره ولی می ارزه.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #6 : 17 شهریور 1386، 09:45 ق‌ظ »
درگاه Ethernet چی هست؟

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #7 : 17 شهریور 1386، 10:34 ق‌ظ »
برای Dialup یک مودم External که از درگاه سریال وصل بشه بخرید و برای ADSL یک مودم که Ethernet داشته باشه... راجع به اینها بارها و بارها تو انجمنها بحث شده. کمی وقت بگذارید و سوال و جوابهای قبلی رو مرور کنید شک نکنید که نتیجه بخش خواهد بود....
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #8 : 23 شهریور 1386، 11:45 ق‌ظ »
من سولات توی فروم را خوندم تا بلکه جوابی برای سوالم پیدا کنم. فعلا تنها چیزی که یاد گرفتم اینه که باید یک external بگیرم که درگاه Serial یا Ethernet داشته باشه.

در ضمن من تصمیم گرفتم که مودم ADSL بگیرم. توی فروم technorax هم رفتم تا اطلاعات بیشتری در مورد مودم پیدا کنم اما چیزی حالیم نشد.

1-من یک مودم external ADSL پنجاه هزارتومنی می خوام بخرم. چه مارکی را پیشنهاد می کنید؟
2-من نفمیدم درگاه Ethernet چی هست؟
3-آیا کارت شبکه یک قطعه ی سخت افزاری هست. اگه هست من نمی خوام هزینه ی بیشتر تقبل کنم.
4-زنگ زدم شرکتی که ADSL می ده و گفتم من یک مودم external با درگاه Serial میخوام. گفت که ما D-link می دهیم و منظورت از درگاه Serial چیه؟ و این مودم ها port شبکه دارند. (من که پاک گیج شدم)
5-آیا مودم های ADSL به دو نوع تقسیم می شوند؟ داخلی و خارجی؟ یا فقط خارجی هستند؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #9 : 23 شهریور 1386، 01:23 ب‌ظ »

نقل‌قول
1-من یک مودم external ADSL پنجاه هزارتومنی می خوام بخرم. چه مارکی را پیشنهاد می کنید؟
پیشنهاد می کنم Dlink نگیری. چون خیلی از ISP ها مودم Dlink رو ساپورت نمی کنن. مودم من Asus-Corecess هست و ازش خیلی رازی هستم. با ISP های مختلفی هم کار کردم، همه اونهایی هم که باهاشون کار کردم این مودم رو ساپورت می کردن.

نقل‌قول
-من نفمیدم درگاه Ethernet چی هست؟
به اون جایی که سوکت کابل شبکه بهش می خوره، درگاه اترنت گفته می شه. سوکت اترنت مثل سوکت تلفنی عادی هست با این تفاوت که ۸رشته سیم به سوکت وصل می شه (به سوکت کابل های شبکه RJ45 می گن). درگاه Serial یک درگاه (پورت) پشت کامپوتر هست که دارای ۹ عدد پین هست در ۲ ردیف. ردیف اول ۵پینه و ردیف دوم ۴پینه که مجموع می کنه ۹ پین. پیداش کردی پشت کامپیوترت ؟

نقل‌قول
-آیا کارت شبکه یک قطعه ی سخت افزاری هست. اگه هست من نمی خوام هزینه ی بیشتر تقبل کنم.
کارت شبکه یک بوردی هست مثل کارت صوتی یا کارت گرافیکی که در داخل کامپیوتر بر روی مادربورد نصب میشه. البته بعضی از مادربورد ها خودشون یک کارت شبکه onboard دارند. البته یه سری کارت شبکه های external هستن که به پورت usb وصل می شن که پیشنهاد می کنم از اینها نخری! کارت های شبکه Internal قیمیتی ندارن. تو مایه های ۱۰-۱۵ تومن هستن.

نقل‌قول
-زنگ زدم شرکتی که ADSL می ده و گفتم من یک مودم external با درگاه Serial میخوام. گفت که ما D-link می دهیم و منظورت از درگاه Serial چیه؟ و این مودم ها port شبکه دارند. (من که پاک گیج شدم)
مودم های Dialup و مودم های ADSL درسته که به جفتشون گفته می شه مودم ولی کاملاً با هم فرق می کنن. مودم های اکسترنال dialup هم به پورت usb وصل می شن (که در اصل همون winmodem هستن که لینوکس اونها رو به سختی راه می ندازه) و اونهایی که به پورت Serial (همون پورت ۹پینه پشت کامپیوتر) وصل می شن که خب اینها رو لینوکس خیلی راحت ساپورت می کنه. مودم های ADSL هم مثل مودم های Dialup هم به پورت USB وصل می شن که به این نوع مودم ها pppoe گفته می شه که این نوع مودم ها پردازنده داخلی ندارن و بار پردازش اطلاعات رو می ندازن رو دوش CPU. نوع دیگه مودم های ADSL مودم هایی هستن که به پورت اترنت Ethernet وصل می شن (یعنی به همون کارت شبکه). این نوع مودم ها رو بهشون wrouter می گن که خودشون پردازنده داخلی دارند و پروسس cpu رو سنگین نمی کنن و واسه همین سرعت سیستم و در کل سرعت اینترنت رو کم نمی کنن (البته این نوع مودم ها از مودم های USB گرونتر هستن ولی واضحه که بهترن). اگر بیش از یک کامپیوتر در منزل دارین و می خواهین همشون رو به اینترنت وصل کنید، بهتره یک مودم Ethernet بگیری (که می تونه تا ۴تا خروجی Ethernet داشته باشه و به ۴ تا سیستم وصل بشه) یا اینکه نوع تک خروجی Ethernet بگیری و یک Hub یا switch بگیری و خودت یه شبکه کوچیک خونگی راه بندازی. با مودم های USB درست کردن این شبکه، اولاً لازم هست که کامپیوتر سرورت همیشه روشن باشه دوماً پردازنده قوی داشته باشه که کم نیاره.

نقل‌قول
-آیا مودم های ADSL به دو نوع تقسیم می شوند؟ داخلی و خارجی؟ یا فقط خارجی هستند؟
مودم های ADSL همشون (تا اونجایی که من دیدم!) خارجی هستن و اصلاً‌نوع اینترنال ندارن (اگه هست خوشحال می شم دوستان راهنماییم کنن).

;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #10 : 23 شهریور 1386، 01:36 ب‌ظ »
 من مودم ASUS AM602 رو دارم که هم با USB و هم با LAN امکان اتصال به کامپیوتر رو داره. برای کار در لینوکس LAN عالیه و من مشکلی ندارم. قیمتش هم دور و بر ۴۵۰۰۰ تومن هست. دو تا دستگاه هم می تونن با این مودم نت رو استفاده کنن.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #11 : 23 شهریور 1386، 04:25 ب‌ظ »
از جوابتون خیلی ممنون. در ضمن اون نوشته ی زیر عکستون را بردارید(یک تازه کار؟!) معلومه باتجربه هستید
از قرار معلوم باید یک کارت شبکه بگیرم+یک مودم external با پورت Ethernet= قیمت= 15+50
1- اینجور که من فهمیدم مودم ADSL با پورت Serial نداریم در نتیجه برای خریدن ADSL حتما باید کارت شبکه بخرم.
2-این اصطلاح یعنی چی؟ V.xx مثل V.92 و V.32و V.34 و ...
3- آیا ethernet راحت تر از usb  در لینوکس شناسایی میشه؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #12 : 23 شهریور 1386، 08:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
از جوابتون خیلی ممنون. در ضمن اون نوشته ی زیر عکستون را بردارید(یک تازه کار؟!) معلومه باتجربه هستید
نظر لطفته دوست عزیز، ولی من هنوز یه تازه کار هستم !

نقل‌قول
از قرار معلوم باید یک کارت شبکه بگیرم+یک مودم external با پورت Ethernet= قیمت= 15+50
البته هم مودم ارزون تر و هم کارت شبکه ارزون تر تو بازار هست ولی در کل خیلی تفاوت قیمت نمی کنن.

نقل‌قول
- اینجور که من فهمیدم مودم ADSL با پورت Serial نداریم در نتیجه برای خریدن ADSL حتما باید کارت شبکه بخرم.
بله (البته اگه نخواهید از مودم ADSL با پورت USB استفاده کنید که بهتره که استفاده هم نکنید)

نقل‌قول
2-این اصطلاح یعنی چی؟ V.xx مثل V.92 و V.32و V.34
اینجا رو نگاه کنید http://en.wikipedia.org/wiki/V.34

نقل‌قول
- آیا ethernet راحت تر از usb  در لینوکس شناسایی میشه؟
لینوکس خیلی راحت و سریع و بدون مشکل کارت های شبکه رو می شناسه و نصب می کنه. بعید می دونم استفاده از مودم پورت USB به راحتی استفاده از کارت شبکه+مودم ethernet باشه.

از همه اینها گذشته مودم های ADSL با پورت USB چون پردازنده داخلی ندارند خیلی ناپایدارتر از مودم های ethernet هستن و اذیت کردن و بازی درآوردنشون خیلی بیشتر از مودم های ethernet هستند. مخصوصاً وقتی که بار پروسس cpu زیاد باشه (که خود این مودم های USB باعث سنگین شدن بار CPU می شه)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #13 : 23 شهریور 1386، 11:44 ب‌ظ »
1- اینجور که من فهمیدم مودم ADSL با پورت Serial نداریم در نتیجه برای خریدن ADSL حتما باید کارت شبکه بخرم.
اول دقت کن که صفحه‌ی اصلی (motherboard) رایانه‌تون شبکهEthernet  داره یا نه. یعنی ببین که پشت رایانه‌ت درگاهی شبیه به تلفن ولی کمی بزرگتر هست یا نه. اگر هست نیازی به خرید کارت شبکه نیست.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست